2 masalah: Acer Aspire One: Aja nyambung Skype

Kita wis weruh carane ngatasi masalah swara saka Acer Aspire One, saiki aku kudu perang amarga tiba-tiba ora bisa nyambung menyang Skype, kanthi cara kuwi dumadakan.

Kenapa aku nggunakake Skype

Aku awalé mlebu minangka amatir nanging sawise aku kudu mlaku-mlaku lan nangani tugas anak-anake ing wayah wengi, obrolan karo audio lan video sing apik. Aku mung kudu nyedhaki buku pegawe, lan aku bisa nerangake piye carane, utawa mriksa yen oke.

Minangka aku kudu lelungan ing luar negeri pirang-pirang taun, aku yakin bisa njupuk rencana, amarga sawetara alasan, kalebu:

  • Iku luwih murah kanggo aku ngobrol ing skype menyang negara liya, sing tetep utawa seluler saka 2 sen. Nggunakake kertu prabayar saka panyedhiya ponsel dadi nganti kaping 10 iki (lokal).
  • Aku bisa duwe nomer tetep nalika aku lelungan ing Amerika Serikat.
  • Aku bisa mbayar karo Paypal, lan kanthi mangkono ngundhuh dhuwit sing teka menyang aku liwat sponsor, nanging aku ora bisa transfer menyang akun bank amarga negaraku ora klebu.

Nanging dumadakan: plop!, Ora nyambung.

bisa solusi

Ndhukung Skype dikemas kaleng ngomong akeh kemungkinan, proxy, port diblokir, port perlu exorcised 80 ... etc.

masalah skype kanggo nyambung Nanging hey, iku penting kanggo nindakake tes dhasar, contone, ana uga konflik ing nggunakake port terpadu ing Acer Aspire One, karo Skype webcam. Kanggo nindakake iki, mbusak pilihan yen port 80 lan 443 wis ditemtokake.

Iki wis rampung ing antarmuka Skype, "tools, opsi sambungan", mateni pilihan lan panggonan port ing discretion sampeyan. Solusi iki ora mung ditrapake kanggo Aspire One, nanging kanggo komputer apa wae sing nggunakake Windows.

Peperangan

Nanging output tau sing, Aku mikir outwitted dening rong jam kita saged ningali berjuang karo anakku ing sisih liyane nunggu kanggo wong karo tugas saka sudhut congenital. Aku gumantung marang aturan umum: aku wis nginstal wiwit pungkasan wektu iki kerja.

Iki mesin cilik ora kanggo nginstal akeh program, Aku ngomong sadurunge. Sampeyan kudu duwe apa-apa bab sing bakal nggawe beban memori, supaya gampang ngerti apa sing wis diinstal akhir-akhir iki.

masalah skype kanggo nyambung Iku Panda Antivirus, sing dheweke wis dijupuk minangka darurat. Kanggo sawetara alesan, antivirus iki apik banget, wis masalah serius configuring seng proxy lan yen ketemu program ekstra sing ndadekake competitive, katon kanggo mblokir kabeh kemungkinan. Sampeyan dianggep, sing wis ditindakake kaya mangkene:

"Mulai, panel kontrol, windows firewall"

Ngetik ing kene diaktifake ing tab "pengecualian," saéngga Skype bisa diijini. Nanging senajan aku nyoba nganggo seribu cara, dheweke ora tau kerja.

Dadi, aku ngilangake Panda, gambar (9)Aku ngilangi sambungan Internet kanggo nyegah kacilakan tanpa kedadeyan antivirus. Banjur aku diinstal Kaspersky, sing biasa aku gunakake, lan kanggo sing aku mbayar dhuwit $ 29, luwih akeh tinimbang informasi aku.

kesimpulan

Ora bisa menehi rong program antivirus ing mesin sing padha, amarga bisa mblokir rutinitas liyane, biasane update otomatis.

Oalah, yen sampeyan nemokake Skype ora nyambung, cocok kanggo mriksa yen antivirus iku pelakune.

3 Balesan menyang "Masalah 2: Acer Aspire One: Skype ora nyambung"

  1. Aku duwe masalah karo skype, ora ngidini nyambung saka komputer lan saka wong liya yen dheweke nyambung menyang akunku, wong ngerti apa sing bisa aku lakoni

  2. uga ... aku duwe masalah padha, aku wis ganti model sadurunge 7 days, amarga nalika miwiti telpon obrolan video, acak, lan sok-sok wis rampung kejiret whistling gangguan minangka yen kita padha mencet tombol nonstop lan ora ana cara kanggo nyingkirake yen ora cara kanggo terus mencet tombol kontak 4 ...
    probare pilihan saka bandar skype kanggo ndeleng yen sawetara jenis konflik karo gerakan kamera sethitik ... ora ... yen sawise 5 days liyane saka anyar iki padha diwenehi kula dina tetep padha, resistere ing acer ASPIRE ONE.

    Yen wong kedaden lan ditanggulangi ... kepiye menehi saran carane

    regards

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.