Masalah karo kesalahan 403 Dilarang

Luwih saka sapisan kayadene iki wis kedadeyane, lan nalika ngetik situs kita dhewe, pesen kasebut katon:

pareng

Sampeyan ora duwe idin kanggo ngakses /index.php ing server iki.

Tambahan, kesalahan 403 Dilarang nalika nyoba nggunakake ErrorDocument kanggo nangani panyuwunan kasebut.


Apache mod_fcgid / mod_auth_passthrough 2.3.5 / 2.1 mod_bwlimited / Langkah langkah instalasi 1.4 / 5.0.2.2635 80 Server ing Port geofumadas.com

Ana Varian saka kesalahan sing padha, kanggo macem-macem alasan, nanging yen sampeyan duwe situs tuan rumah ing WordPress lan wis digunakake ing panel admin, supaya iki kedaden, kita kudu wis digawe aksi aneh sing dipeksa mblokade Apache minangka Nyegah otomatis (terus maju). Ing kasus iki aku wis kaping pirang-pirang, kayata:

gambar

  • Duwe kakehan kaca ngarep sing dimuat, biasane karo akeh skrip utawa tinthumb sing misuwur sing pengin meksa output akeh gambar.
  • Nglakokake naskah sing banget abot, kayata pangalihan-pangalihan karo cathetan sing dipilih banget. Saiki sing WordPress ngidini milih nomer cathetan sing ditampilake, iku ndadekake pirang-pirang perkara nanging mbebayani yen kita nggawe owah-owahan gedhe saka penyebaran kasebut.

Kita kudu verifikasi yen mung masalah sing mblokir kanggo tim kita, amarga kadhangkala browser iki rumit karo cookie. Mbusak cache cookie kuwi sawijining metu, nanging indikator paling apik yaiku Woopra, amarga ana kita bisa ndeleng manawa pangguna liya wis ngakses saka negara liya lan mung masalah kita. Banjur sampeyan kudu ngenali file sing lagi diblokir. Ing kasus sing dituduhake yaiku index.php.

Banjur sampeyan kudu menyang cPanel lan nyoba akses kita ngidini kita ngganti jeneng kasebut. Aku ndeleng sing indeks iki digawé karo pesen pemblokiran lan indeks bener wis dijenengi minangka index.php.wpau.bak.

Gumantung ing berkas kasebut lan ngapa diblokir, bisa rampung saka Cpanel:

  • Ganti jeneng lan ngganti karo sing sadurunge.
  • Ngganti ijin kanggo 644
  • Mbusak
  • Ngundhuh ngganti penggantian kasebut
  • Ngowahi kanthi ftp karo Dreamweaver.

Kita bisa bali pesen, gumantung saka tindakan "Ganti jeneng operasi gagal amarga ora diijini ..."

Sing bakal menehi gagasan yen kabeh folder public_html diblokir. Sing tegese, pangguna kita diblokir kanggo iki.

Ora ana pilihan liyane tinimbang nelpon administrator domain, lan takon dheweke nindakaken; nanging sampeyan kudu jujur ​​lan menehi pitutur marang apa sing kita tindakake lan apa sing kita pikirake nyebabake masalah. A tandha apik iku akses kanggo wp-admin wis aktif, tegese padha nyana ngatasi masalah internal utawa alamat IP saka komputer diaktifake ngetik panel admin.

Administrator hosting aman bakal wis nampa tiket saka pangurus hostgator, ngumumake masalah kasebut ing formulir:

Halo,
Aku apologize nanging kita Wis Wis dipeksa nundha "/home/geofumadas/public_html/index.php" lan "/home/geofumadas/public_html/xmlrpc.php" Tulisan minangka Padha Padha nyebabake mbukak dhuwur ing server lan, amarga Sifat masalah, kita dipeksa tumindak kanthi cepet kanggo kesehatan server ...

Banjur padha nyaranake tindakan pungkasan sing bisa nyebabake masalah lan bisa cara kanggo nggawe layanan luwih efisien.

Yen kita manawa masalah, lan kita ora ngandel yen kita duwe jinis liyane, dheweke kudu nyuwun supaya dirilis. Bakal nyoba lan bakal ngasilake akses.

Kanggo sabanjure kita kudu luwih ati-ati karo nggunakake skrip abot.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.