Masalah karo lisensi ArcGIS

Asring aktivasi lisensi ArcGIS minangka sakit sirah, utawa sawise dipigunakaké dipateni lan misale jek wis mbutuhake reinstalling amarga ora bisa maca. Iki prosedur normal kanggo ngaktifake:

Aktifake lisensi

Lisensi bisa diaktifake liwat file diskrèt utawa liwat layanan, cara paling gampang kanggo ngaktifake layanan kasebut yaiku:

1. Jalanake alat lisensi
Iki sampeyan miwiti / program / arcGIS / lisensi manager / pribadi lisensi manager

2. Ing panel berkas Service / license sampeyan milih opsi "nggunakake layanan"

lisensi arcgis

3. Ing konfigurasi tab layanan, nemokake tujuan file lmgrd.exe, lisensi.dat, banjur simpen pilihan nganggo tombol "save service" (Berkas iki .dat iki sing dikonfigurasi kanthi jeneng peralatan sing dilisensi)

manajer lisensi arcgis

4. Aktifake layanan, kanggo sampeyan pindhah menyang label "wiwitan / mandheg / reread", klik ing "Arcgis license manager", banjur ing "start server". Sawise sawetara detik kudu katon minangka diaktifake.

lisensi arcgis9

Masalah sing kerep banget

Sapisan maneh ing pilihan iki ora ngaktifake lisensi, pesen "mulai gagal" katon utawa sawise sawetara sasi nggunakake sampeyan njaluk pesen iki blasphemous:

«Nyedhiyakake administrator server lisensi kanthi informasi ing ngisor iki:
Ora bisa nyambung menyang server lisensi, server (lmgrd) durung diwiwiti, utawa salah port @ host utawa lisensi berkas sing digunakake, utawa port utawa jeneng host ing file lisensi wis diganti. Fitur: ARC / INFO, jeneng server, path lisensi, kesalahan flexIM: -15,10. Kesalahan sistem: 10061 winsock: sambungan ditolak »

lisensi arcgis

Cara paling gampang kanggo ngaktifake yaiku:

[Sociallocker]

home / control panel / administratif pribadi / layanan

lisensi arcview aktif

sampeyan bakal nemokake layanan sing disebut «ArcGIS license manager», milih lan ngaktifake nganggo lambang «ngaktifake layanan», yen katon diaktifake sampeyan nganggo layanan "restart service»

[/ Sociallocker]

75 Balesan kanggo "Masalah karo lisensi ArcGIS"

  1. Aku duwe masalah karo ArcMap 10.3, Aku sing mayoritas sing duwe versi iki, apa solusi sing ana ing masalah sing ora nuduhake pilihan GO TO XY, Salam.

  2. Gusti Yesus:

    Aku duwe masalah karo instalasi arcgis 9.3 menehi aku kesalahan ing kesalahan hostname 11001. bisa wong sing menehi solusi mangga

  3. Aku duwe masalah kanggo nginstal Arcgis License Manager 10, nanging ora ngidini. Aku nyoba kanggo nindakake saka panel kontrol nanging ngandhani yen aku ora duwe wewenang, aku uga nyoba karo Revo Unistaller lan program Lisensi Manager dhewe kanggo instal iku. Ora ana wong duwe gagasan apa-apa?

  4. hello everyone aku duwe masalah karo arcgis 10 veran Aku pengin nggawe udan peta sawise nggawe cara interpolation IDM tansah metu kesalahan padha kanggo cara liyane. kaya yen nganggo geostatistika aku njaluk model nanging aku ora bisa nggawe raster kanggo bisa nggawe peta aljabar

  5. Ok Halo kabeh. Kanca sing aku duwe masalah nanging luwih dhisik ngomong yen versi Arcgis sing dakgunakake yaiku 9.3. Masalah kasebut ana nalika nggunakake alat ing toolbar sing aku entuk tandha sing ala banget sing ujar manawa ing lisensiku sing ora diaktifake, nanging mung kanggo alat analisis spatial 3d lan liya-liyane sing wis diinstal mengko ...
    thanks lan aku ngarep-arep jawaban

  6. Iku bakal apik banget yen wong njawab iki, amarga iku uga kanggo kula. Crack teka karo lisensi concurrent ... lan aku ora duwe ekstensi sing dilisensi !! Sapa ngerti carane ndandani iku?

  7. Aku nyoba nglakoni kabeh iki lan ora ana apa-apa, lan nyoba lan nyoba ana ing sawetara cara nalika aku nyopot WIRELESS, yaiku nalika aku nyopot internet seolah-olah kanthi sihir, masalah iki bisa ditanggulangi lan aku bisa mbukak program tanpa ora ana masalah, saiki pitakonanku yen yèn ana sawetara plugg-in utawa sawetara file aneh sing bisa nyathet komputerku ???? Aku bakal ngaturake panuwun

  8. Iki kudu wis digawe dening sistem nalika sampeyan nginstal program kasebut. Yen sampeyan duwe masalah, sampeyan kudu nelpon panyedhiya, amarga aku ngerti yen sampeyan duwe lisensi legal.
    Yen sampeyan ngupaya lisensi bajakan, sampeyan ora bakal bisa mbantu sampeyan.

  9. Kontribusi sing apik banget. Nalika aku nggolek tujuan file "lisensi.dat", ora katon lan aku ora ngerti ngendi aku nemokake. Iki nyegah sampeyan ngaktifake arcgis maneh.
    Matur nuwun bantuan sampeyan.

    Greetings.

  10. Aku duwe masalah, bathi arcgis 9.3 amarga, nalika nggunakake arctoolbox, aku ora nemokake alat kanggo ngowahi raster dadi poligon, sing aku mriksa ing alat / ekstensi menu, lan wis ilang, aku pengin nginstal ekstensi, nanging tumindak padha , banjur aku mutusake kanggo mbatalake arcgis, lan uga lisensi sing durung bisa ngilangi liwat deintaler, yen ana wong sing ngliwati iki, ujar aku kepiye carane nindakake, aku pengin mbusak folder ESRI, ing endi iku lisensi retak kanthi jeneng 9.xlic, nanging aku ora bisa ngilangi, yen aku ngilangi panel kontrol menehi pesen cepet sing ujar ing jendhela Unistall Wise; ora valid, aku ngarep-arep karo kanca-kanca sing kerja karo arcgis mbantu aku. Thanks lan salam kanggo kabeh.

  11. Aku duwe 10 arcgis, kabeh tumindak becik kajaba nalika aku ngekspor utawa geodatabases importo, iku ngasilake kesalahan lan sing nuduhake kula sing lisènsi iku ora asli, aku bisa ngatasi masalah iki, ora yen wong tabung masalah iki lan aku ndandani.

  12. Aku duwe masalah nalika aku ana ing pangurus lisensi administrator, kanggo ngaktifake serverku aku entuk pesen kesalahan: komputer sing sampeyan pilih ora dadi server lisènsi sing sah utawa wis mlaku manajer lisensi sing lawas, aku arep ngrewangi aku ing babagan iki

  13. Thanks kanggo kontribusi gedhe iki. Aku pengin ngerti yen garis-garis sing sederhana iki nyuda sirah

  14. apik morning
    Aku duwe masalah:
    Aku duwe lisensi arcgis sing sah lan ekstensi lan ing asas aku wis rampung kabeh sing kudu rampung kanggo instalasi nanging nalika mbukak arcmap lan menehi ing pribadi lan ekstensi aku ora weruh apa. wong bisa bantuan kula mangga ngatasi masalah

    muchas gracias

  15. Kesalahan sing mbuwang slope sampeyan? Lan apa sing sampeyan lakoni kanggo ngrampungake?

  16. Hello, sore apik, aku luwih dhisik matur nuwun kanggo nggarap kaca iki amarga apik banget.
    Aku duwe masalah karo Arcgis 10. Lan aku salah karo alat GO TO XY. Aku nginstal paket servi supaya bisa dipasang lan sawetara alat kothak Arctool, kayata slope, langsung bisa digunakake. Yen ndandani kesalahan "slope", GO TO XY mandheg nyambut gawe.
    Yen wong bisa mbantu aku, mangga, aku kudu nglakoni sawetara pekerjaan kanggo universitas lan aku ora bisa kerja.
    Matur nuwun banget.

  17. Aku ora ngerti apa sing kedadeyan. Yen instalasi sah, hubungi dhukungan ESRI ing negara sampeyan.

  18. Boten, durung mulih. Aku wis reinstalled kaping pindho lan menehi kula masalah padha ...

  19. Aku bakal nyoba lan ngomentari apa sing lagi dilakoni.

    Iku aneh, uga, amarga file ArcGis komputer ora ngenali kanggo mbukak karo ArcMap, nanging kanthi ngeklik pindho program ora mbukak.

    Iku kesalahan kaya sing kasebut dening wong ing forum cartesian: http://www.cartesia.org/foro/viewtopic.php?t=12778

    Nanging, ing kasus iki, aku ora nganggo mesin virtual, yen ora PC prasaja.

    Matur nuwun.

  20. Maksudku jendela wiwitan sampeyan duwe akeh program nalika sampeyan mbukak nalika loading antarmuka.

    Manajer lisensi menehi kula oke kanggo kabeh lisensi, lan misale jek kabeh wis bener.

    Iku mung minangka yen program durung mung dibukak.

  21. Aku ora ngerti nalika sampeyan ngomong yen jendhela khas mbukak.
    Sampeyan kudu ndeleng ekstensi sing aktif ing lisensi sampeyan.

  22. Hola

    Aku duwe masalah karo ArcGis 9.2. Aku instal kanthi bener, manajer lisensi ngandika ok kanggo kabeh nanging aku miwiti kanggo mbukak samubarang program, kayata ArcMap, lan aku mung mbukak jendhela khas nalika program mbukak: desain saka iku, versi, etc. . Lan ora ana sing liya mbukak. Ora menehi kula jinis kesalahan apa wae. Apa bisa dadi? Gunakake Windows XP, kanggo informasi luwih lengkap.

    Kanggo ndeleng sapa bisa menehi solusi, thanks in advance ..

  23. monggo aku pengin nginstal ekstensi sing aku butuh bantuan, mangga kirimi aku thanks manual ............ ..

  24. Hola

    Aku nginstal ArcGis lan aku dadi kakean bodho kanggo iki ... Ana kesalahan sing teka munggah kabeh wektu, Aku guess iku boten sae nanging aku ora bisa pass iku.

    Aku ora ngerti carane nyelehake utawa ing ngendi aku kudu ngganti "pan-reload" kanggo jeneng PCku ... Apa sampeyan ngerti kepiye rampung? KANGGO

    Fitur: ARC / INFO
    Hostname: pan-reload
    Path lisensi: C: \ File Files \ ESRI \ Lisensi \ arcgis9x \ ArcGIS9.lic;
    Kesalahan lisensi FLEXnet: -96,7. Kesalahan Sistem: 11004 «WinSock: Jeneng sing bener, nanging ora ana cathetan (NO_ADDRESS)»

  25. Aku sing paling cocok kanggo kontak panyedhiya ESRI lokal, amarga yen sampeyan tuku lisensi legal sampeyan ora duwe masalah.

  26. muga-muga aku njaluk bantuan arcgis 9.2 nyambut gawe kanggo aku sawetara wektu kepungkur saiki aku mbukak maneh menehi kesalahan lisensi, aku ngetutake kabeh langkah nanging ora bisa kanggo aku, please help me please

  27. Aku njaluk iki amarga aku pengin ngerti Nyedhiyani operator server lisensi sampeyan kanthi informasi ing ngisor iki:
    Mesin server lisensi mudhun utawa ora nanggapi.
    Waca adminstrator sistem babagan miwiti sistem server lisensi, utawa
    priksa manawa sampeyan ngarujuk menyang host sing tengen (pirsani LM_LICENSE_FILE).
    Fitur: ARC / INFO
    Jeneng host: Not_Set
    Lisensi path: © Not_Set;
    FLEXnet lisènsi erron-96,7. Kesalahan Sistem: 11004 «WinSock: Ngonfirmasi aku, nanging ora
    ngrekam (NO.ADDRESS) »

  28. Hi, aku duwe masalah sing aku ora ngganti jeneng lisensi sing wis ana ing salah siji, aku wis ngemot file nanging aku ngandhani yen aku kudu ijin saka administrator. thanks

  29. Uga, ketoke link lisensi ilang. Mungkin sampeyan nginstal program sing ngresiki pendaptaran, lan yen pancen ilegal, mula ana ing kana.
    Iki, kanggo tujuan profesional, luwih becik tuku legal utawa nggunakake program luwih larang liyane.

  30. Saenipun, sampeyan kudu ngubungi perusahaan sing didol lisensi.

  31. Wigati
    resuilta kanggo nginstal 9.3 arcgis lan kabeh lan ninggalake nanging nalika aku menyang Inio / program / arcgis / desktoplicence supaya .. sijine manager lisènsi, income jeneng komputer, lan aku njaluk kesalahan bab lisènsi lawas kaya . Aku lunga menyang lisensi compuruebo lan jenenge bener. Aku kudu bantuan urgent amarga aku ing pangisian daya saka project a lan aku mbukak 2 lanang sing ngadeg kanggo sing prakara ... by faaaaaaaaaaa

  32. hello kanca sakdurunge thanks kanggo dhukungan.
    mesinku duweni jendhela 7, lan aku duwe arcgis 9.3 nganti aku ora bisa mlebu lan pesen blasphemous metu.
    Aku ngetutake langkah sampeyan, nanging aku duwe masalah nalika nyimpen pilihan kanthi tombol "nyimpen layanan." Iki nuduhake yen owah-owahan layanan lisensi FLEXIm gagal, amarga aku kudu dadi administrator kanggo nindakake fungsi iki, kaya sing ditindakake supaya bisa netepi langkah iki, Aku isih njaluk pesen kasebut nyenyamah.
    Matur nuwun.

  33. hello kanca sakdurunge thanks kanggo dhukungan.
    Aku ngetutake langkah sampeyan, nanging aku duwe masalah nalika nyimpen pilihan kanthi tombol "nyimpen layanan." Iki nuduhake yen owah-owahan layanan lisensi FLEXIm gagal, amarga aku kudu dadi administrator kanggo nindakake fungsi iki, kaya sing ditindakake supaya bisa netepi langkah iki, Aku isih njaluk pesen kasebut nyenyamah.
    Matur nuwun.

  34. Apa sing kedadeyan sampeyan bisa uga duwe lisensi sing diinstal. Nalika nginstal paket Layanan 1, registri diresiki, lan mula dheweke takon supaya sampeyan tuku lisensi kasebut.
    Aku ora bisa mbantu sampeyan, amarga kawicaksanan kita nyegah kita supaya ora nyedhiyakake praktik sing nglanggar hak properti intelektual.

    A Salam.

  35. hello yen sampeyan bisa mbantu aku nginstal arcgis 10 nginstal kabeh kanthi bener nanging fungsi arctolol / manajemen data lan alat analis spatial ora nyebutake kesalahan sing ngandhakake manawa alat iki ora duwe lisensi; Nalika nginstal paket layanan 1, program mandheg nyambut gawe, tulung aku yen aku duwe masalah iki nganti suwe

  36. hello yen sampeyan bisa mbantu nginstal sistem 10 supaya nginstal kabeh kanthi bener nanging fungsi arctolol box / data managament lan alat analis spasial ora nyritakake kesalahan nyatakake yen alat iki ora ana lisensi; nalika nginstal paket layanan 1, program kasebut mungkasi digunakake

  37. Ing akeh kasus, nalika nginstall server lisensi tetep 88%, lan ora lulus.
    Sampeyan kudu mriksa manawa wis mlaku kanthi idin administrator.

  38. Sing ora teka karo lisensi waé, sampeyan ngisi kanggo tuku ekstensi sing gegandhengan.

  39. Halo, apik banget, sampeyan ngerti, ing ArcGis 9.3, aku ora weruh pirang-pirang arctool, ing antarane, alat konversi ... sing dakkarepake saiki ... kanthi becik, yen sampeyan bisa nulungi aku, aku bakal ngucapke matur nuwun ing salawas-lawase. Matur nuwun kanthi sanget.
    =)
    Matur suwun!

  40. Hi, aku duwe masalah sing licenica ngandika yen aku ora duwe lisensi kanggo nggunakake alat analisis geoestatycal sing bisa nindakake?

  41. Dear Kevin:
    Masalahe yaiku kanggo ndeleng informasi yen proyek-proyek kasebut, mesthine wujud sing ana ing tampilan, mesthi ana ing folder kang project disambungake. Tegese yen wujud ing C: \ Praktek, folder sing ana ing kono. Yen mangkono, paling apik yen file wangun padha rusak nalika wektu pemulihan.
    Opsi liyane kanggo klik-tengen saben topik ing daftar isi lan pindhah menyang Data / Ndandani pilihan Data ... Opsi kanggo nemokake wangun ing folder sing saiki ditemokake.
    Uga, proyèk (* .mxd) bisa dikonfigurasi ing wayahe nyimpen, supaya program kasebut nggoleki manéka sing ora ana ing ngendi disk, manawa path iku padha.
    regards

  42. hello Aku pengin nggawe query aku nggawe sawetara peta kanthi arcgis 9.3 nanging sayangé mesin iki rusak aku mbalekake file-file sing aku nginstal arcgis ing mesin liyane nanging ing wayahe mbukak file ing mesin liyane aku ngetrapake file kasebut nanging ora bisa nggawe modifikasi amarga aku njaluk tandha-tandha kagum sing nggawe lambang katon ora aktif kaya sing bisa aku lakoni kanggo mbukak.

    Nyedhiyani

    Kevin Reyes

  43. Matur nuwun banget, yen kerjane lan aku ora ndeleng jendela masalah karo lisensi nalika miwiti arcgis

  44. Sugeng ing halaman sampeyan apik banget.
    Hi kabeh
    Aku duwe Arcgis 8.0 aku diinstal ing PC Windows 7 saka 32 dicokot, aku nyoba kanggo mbukak pribadi, nanging saben aku pilih Ngatur aku rating program karo pesen matur sing ArcMap wis mandegake digunakake, aku wis diinstal sadurunge ing Windows XP lan nyambut gawe tanpa masalah

    Greetings.

  45. Hello everyone,
    Aku duwe masalah sing padha karo akeh kesalahan wong 15,570, sing nyatakake yen manajer lisensi ora bisa nyambung.
    Uga, masalah teka saka firewall jendhela, mateni kanggo program kasebut, urip maneh lan wiwit bisa. Aku wis nginstal ing Windows 7 lan dadi sampurna.

    Greetings.

  46. hello g ngandika, thanks for your help, mesthi aku wis nglamar kabeh jinis formula, antara liya sing wis disaranake kita, tanpa asil, aku mikir bakal luwih apik kanggo miwiti nggarap sig liya.

    Regards lan matur nuwun banget

  47. Aku kira Jhunior lan Teresa lagi ngomong babagan ArcGIS 9 versi non-bajakan. Yen mangkono, banjur sing paling praktis yaiku nelpon wakil sampeyan sing wis adol piranti lunak kasebut, amarga apa sing wis dibayar sampeyan kudu nyengkuyung.

    Yen lagi ngomong babagan versi ilegal ... ora angel, aturan blog iki ora ngidini kanggo ndhukung laku kasebut.

    Urutan logis iki yaiku:
    -Instal manager lisensi
    - Mbukak server lisensi.
    -Install ArcGIS

    Langkah kapindho yaiku aku ora bisa nyengkuyung, amarga sampeyan kudu duwe file extension .dat utawa .licis yen lisensi sing wis sampeyan tuku (utawa entuk) wis didaftar. Saka papan sing diundhuh trik, sampeyan kudu ndownload instruksi kanggo menehi langkah demi langkah babagan carane nindakake, kanggo xp lan Vista, beda.

  48. Hai, seneng maca kaca iki lan nampa pangarep-arep. Sawise mangsa suwene kerja karo arcGIS, aku mutusake nginstal sawetara luwih anyar tegese tegese 9.2 utawa 9.3 nanging ora ana cara, aku malah nyoba nginstal maneh lawas nanging tanpa asil, aku wis nyoba akeh supaya aku duwe koleksi kesalahan sing wedi. Kesalahan pertama sing dakkirim sawise nyoba nginstal 9.2 yaiku "LMGRD wis nemokake masalah lan kudu ditutup", liyane saka kesalahan biasane yaiku sing katon "server diags" ujar manawa file lisensi kasebut saka Autodesk Map 2004 lan uga sampeyan ndeleng kabeh masalah; Aku ngerti manawa kedadeyan kasebut ana ing lisensi, apa sampeyan bisa menehi kabel ?, aku rada nekat.

    Salam sejahtera

  49. Hai, kepiye sampeyan? Aku duwe masalah karo argis 9.2, wis apik, nanging ora ngerti apa sing kedadeyan yen aku ora maca ARC MAP nalika aku pengin mbukak, ora ana sing metu lan apa sing dakkirim yaiku unzip, nanging nalika mbatalake lisensi aku ora ngerti carane nindakake, aku ora ngerti apa sing kudu dilakoni

  50. Ana wong sing ngomong yen ana alesan liyane sing bisa ditindakake, menawa layanan kasebut katon ilang kanggo ngganti nomer IP mesin kasebut.

    Iki bisa mriksa lmtools, tab setelan sistem, yen alamat IP cocog karo sing ditugasake ing mesin kasebut.

    Aku ora bisa verifikasi, nanging aku ninggalake kanggo verifikasi.

  51. Hello, Aku duwe 9.3 arnix mlaku, Aku diwenehake yen aku mbukak program nganggo internet mbukak, aku bakal mblokir argis. Apa bener?

  52. Iki minangka file sing ngemot data lisensi sing sampeyan tuku lan komputer, biasane diaktifake nalika nginstal dhisik lan ndhaptar. Yen ora bisa nemokake, goleki wakil ESRI sing adol program sampeyan.

  53. Kanca thanks kanggo kontribusi nanging ora bisa kanggo kula ... uga aku ora ngerti sing saka .DAT file ing bagean sing ana ngomong sing ngandika path menyang file lincense: ... nanging aku ora ngerti file kanggo milih .. wiwit ana file .DAT ing folder C: \ Program Files \ ESRI \ License \ arcgis9x Aku pancene appreciate yen sampeyan mangsuli pitakonan sandi .. thanks

  54. Kanggo mbantu sampeyan, aku pengin njlentrehake yen lisensi kasebut asli utawa bajakan, amarga bisa uga jeneng komputer sampeyan ora cocog karo sing kadhaptar ing lisensi.

  55. Hello, quiciera kula pudieces bantuan instatle arcview 8.01 lan Segui ngaktifake langkah indicas lan sok dong mirsani soko liyane saka kasunyatan sing duwe, nalika aku ing Mulai / Stop / label reread Aku mestine pilih manager lisènsi Arcgis nanging ing jendhela says Pangurus lisensi ESRI lan pamuter wiwitan ora aktif. Liyane titik iku ue arep miwiti program aku njaluk bakal ngetokake mensionas saka kesalahan sistem: 10061 Winsock: sambungan gelem banjur tindakake langkah kanggo ngaktifake lan maneh karo jeneng saka Arcgis lic ... ora katon lan mung ing ESRI lic ... aku ora ngerti amarga ora cocog karo data sing dicantumake karo conto sing aku duwe lan loro-lorone mengaruhi iki, saiki aku ora ngerti yen aku salah ing proses kasebut. Mugi sampeyan saged mbiyantu kula, matur nuwun.

  56. Ing Windows Vista, kanggo ngetik panel layanan sampeyan nindakake iki:

    Tombol Start / R Iki setara karo Start, mbukak

    banjur ing kana sampeyan nulis layanan.msc

    Kanthi liyane ... Aku ora ngerti

  57. Wigati

    Apik banget kaca sampeyan. Thanks!
    Aku pengin takon karo rong rincian. Pisanan yaiku aku duwe Vista lan ora bisa ngetrapake rute sing diwenehake kanggo ngaktifake lisensi kasebut. Nalika entuk "Piranti / Layanan Administratif" ora ngidini aku ngakses. Aku pengin ngerti apa ana masalah umum sing kita duwe Vista utawa ora.

    Aku uga kepengin takon babagan ArcGlobe. Aku ora bakal bisa mlaku. Aku entuk pesen ing ngisor iki «Ngasilake Modul ArCID». Lan tetep macet. Ing tutorial sing aku diunduh, diterangno manawa iki amarga (kanggo kita sing duwe prosesor dual-core) salah sawijining intine kerja keras lan nerangake carane ngrampungake. Iki link yen sampeyan pengin download:

    Nanging solusi ora bisa digunakake ing Vista. Nonton video, sampeyan mikir sampeyan bisa nemokake solusi ing Vista?

    Gracias

  58. thanks aku nyadari aku, nanging aku duwe masalah liyane, ternyata aku nginstal alat Archidro aku misale jek nginstal versi liyane ora kompatibel aku saiki sing aplikasi ora ninggalake aku arcmap

  59. Deleng tab "diagnostik server" lan priksa manawa lisensi 3D Analyst wis ana

  60. Aku duwe masalah aku ora ngerti yen sampeyan bisa mbantu aku, nalika aku nyoba nggunakake analis bar 3D nanging ora bakal menehi kula ngomong yen aku ora duwe lisensi kanggo operasi, apa bisa dadi solusi?

  61. Yen sampeyan ngowahi format ing mesin, bisa uga yen piranti duwe jeneng liyane. Klik ing pc sampeyan, banjur sampeyan bisa ndeleng properti lan mriksa jeneng sing ana ing "jeneng tim"

    jeneng sing padha kudu ing berkas lisènsi, priksa .lic and .dat

  62. Hello

    Pranyata metu sing pungkasan taun kasil nginstal arcgis 9.2 ing program pembagian maquina.Formatee sandi taun lan bakal nginstal XP lan banjur nglajengake nginstal arcgis cerciorándome maneh sing padha ora realcionados file saka arcgis lawas nanging fasilitas anyar iki wis Gagal amarga nalika aku mbukak lmtools server wis diijini kanggo mungkasi lan banjur miwiti rereads lisensi nanging ana kesalahan katon minangka file lmgrd.exe ora miwiti lan ora ninggalake aku sawise kasil nginstall ArcGIS Desktop

  63. hello ... iya sing bener aku tindakake langkah-langkah lan aku kerja kanthi bener ... Aku masalah sing padha lan kanthi ngaktifake layanan iki, nanging sadurunge aku wis dicenthang sing .dat utawa .lic tubiera jeneng mesinku ... Aku ngucapke sampeyan wong ... grax kanggo kontribusi ...

  64. Miturut layar sing dituduhake, server lisensi durung diaktifake. Sampeyan kudu mriksa manawa file lisensi sampeyan kanthi tambahan .dat bener utawa duwe informasi sing ana hubungane karo piranti sampeyan

  65. hello aku duwe arcgis 9.2 lan ngetut langkahmu, aku tapi aku terus ngenteni pesen = blasphemous sing ngomong, sawetara solusi sing ngerti, thanks

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.