8.5 Microstation Issues in Windows 7

Wong sing ngarep-arep nggunakake Microstation 8.5 saiki kudu nganggo Windows XP ing mesin virtual kanggo incompatibilities karo Windows 7, luwih akeh tinimbang 64 bit. Padha kasebut masalah karo editor teks, sing dakwartakake bab sadurungé babagan carane ngatasi lan uga ngrujuk marang manajer gambar lan sambungan ODBC. Ayo ndeleng carane masalah iki wis diatasi.

Masalah karo Manajer Raster.

Ora ana perkara sing dibahas amarga wong nggunakake versi 10 taun salajengipun. Masalah tartamtu yaiku Microstation V8 taun 2004 kabeh inovasi. Wong-wong seneng versi iki amarga potensial sawise gerah karo sawetara taun pungkasan karo dgn sing isih 16 bit. Aku saiki bisa maca lan sunting DWG / DXF AutoCAD 2006 native ngajukake, bagéan saka sajarah disimpen, ninggalake siji tangan MDL basa nglarani, ngadopsi Visual Basic for Applications (VBA) lan mesthi eksploitasi potensi DGN v8 wis iki ora diwatesi kanggo tingkat 64 utawa nomer obyek.

Senadyan ing ndhuwur, pangembangan alat kasebut isih ana ing Clipper, kanthi antarmuka grafis sing winates ing penanganan transparansi lan ing interaksi kursor, dhewek damel semangat nyenyet ing bentuk gambar sing ngasilake objek ing ireng ireng. Nanging ing sanjabane iki, nduweni lingkungan dhewe sing ora padha karo RAM komputer, kanthi cara sing nyengsemake bisa nangani akeh data kanthi efisien.

Bentley janji bakal ngeculake versi "jendela" tenan, janjine ora bakal ngrusak potensial. Iki cara seri XM ing 2006, sanajan ana wong sing nggumunake, kenapa dheweke ngumumake kanthi pesen "ora dadi sing terakhir, lan kita ngarepake ana liyane." Nganti sawetara taun sawise V8i muncul, sing nggawa kabeh sing dienggo Bentley miturut konsep model i.

Mesthi, versi kasebut wis ora ono karo apa sing saiki bisa ditindakake karo Bentley Map utawa versi Microstation V8i. Nanging yen dikembangake ing VBA kanggo versi kasebut, ora bakal gampang diganti yen program kasebut memenuhi kabutuhan dhasar; luwih cilik yen pembangunan ana ing vertikal minangka kasus Microstation Geographics, ProjectWise, Geoweb Publisher, utawa yen eksploitasi fungsi saka tanggal kasebut minangka sajarah.

Bla, Bla, Bla ... sejarah. Ayo ndeleng carane ngatasi masalah:

Mbalik maneh menyang masalah masalah Manajer Raster. Kabeh ana ing owah-owahan ing penanganan cache Microstation, sing kasebut ing variabel sing beda, kalebu MS_RASTER_CFILE_FOLDER.
Bentley XM nyawiji Manajemen beda, lan mesthi lokasi folder ngganti sing rawuh sawise Windows XP ndadekake ora bisa tekan cache ... luwih karo 64 bit endi hak luwih Komplek ing folder tartamtu. Nanging fungsionalitas ana amarga ora kelakon karo file primitif kaya jpg, mung ana file sing dikompress, kaya .ecw. Hmr utawa .tiff.
Cara paling gampang kanggo mutusake masalah iki yaiku kanthi nyalin file kasebut hrfecwfile.dll, sing bakal ditindakake iki ing tes pertama sing digawe Microstation XM.

Dadi, apa sing dibutuhake kanggo nelusuri Internet Microstation XM, nginstal, lan nggolèki berkas iki. Banjur diganti ing lokasi ing ngendi file sing umum yaiku:

C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Bentley Shared \ RasterFileFormats \ ECW \ hrfecwfile.dll

Kanthi sampeyan bisa nelpon, nanging nalika sampeyan nyeret lan nyelehake kasebut hang. Kanggo ngatasi masalah iki, sampeyan kudu mateni tema visual ing komposisi desktop.

Masalah karo driver ODBC kanggo Microsoft Acess ing 64 bit

Ing kasus pangguna Geografis Microstation, iku banget santun kanggo nyambung menyang database liwat Driver Oracle, Microsoft Acess liwat ODBC. Senadyan geografi ora obyektif bab Bentley Map, isih digunakake dening akeh proyek, sawayah-wayah sing ora aneh kanggo ndeleng malah ing perkembangan sing Inspirasi nggunakake fungsi kasebut.

Masalah kanggo wong sing ora biasa maca, yaiku ing Windows 7 ing bit 64 ora bisa nggawe sambungan ODBC kanggo Acess utawa Excel.

Yen kita ngakses sambungan ODBC kanthi cara tradisional:

Ngarep / kontrol panel / administratif pribadi / Sistem lan Keamanan / administratif pribadi / ODBC sumber data

microstation windows 7

Sampeyan bisa ndeleng sing mung bisa nambah driver kanggo SQL Server. Nanging iki amarga alternatif pisanan kanggo nglakokaké iki saka bit 32, saéngga idin administrator ora aktif ing file Odbcad32.exe alamat

C: \ Windows \ System32

Ing teori sampeyan bisa ngaktifake properti ing tombol tengen lan ngowahi hak eksekusi minangka administrator, nanging ing sawetara kasus sampeyan ora bisa ngidini, supaya,

Apa sing kita gunakake kanggo printah padha nanging miturut lingkungan bit 64, ing path:

C: \ Windows \ SysWOW64

Kene kita goleki perintah kasebut Odbcad32.exe. Lan sabanjure, nalika nindakake perintah kasebut kita bisa ndeleng kabeh pilihan sing kita ngarepake.

windows xnumx

15 Balesan kanggo "Masalah Microstation 8.5 ing Windows 7"

  1. Telung pilihan:

    - Sampeyan mlaku Microstation (ora geografi)
    - Berkas .ucf salah dikonfigurasi
    - Geografi ora diinstal kanthi bener. Sampeyan kudu nginstal maneh.

  2. Aku duwe masalah aneh, nalika mbukak program project pilihan geografic ora katon ing menu pricipal, kanggo mbukak tuntunan, nanging ora pengin prayogi .. aperce adhedhasar masalah sing

  3. Aku wis ndelok unraveling lan bali saka awal lan apa-apa

  4. Iku aneh.
    Katon yen mesin iki duwe perkara khusus. Seolah, aplikasi odbc wis rusak utawa ora kompatibel.
    Mungkin bakal becik kanggo instal lan instal maneh Microstation lan Geographics, driver sambungan kasebut ora bisa diinstal kanthi bener.

  5. lan kanggo kabeh indikasi alamat sing wis menehi aku lan aku wis nginstal ing komputer liyane supaya ora ujar akeh, nanging ing liyane iki menehi pesen kasebut: Pernyataan KONTEKAN sing gagal lan banjur mbuwang aku: Sambungan pangguna anyar gagal

  6. Aku ora ngerti ngomongke aku cekak cilik utawa luwih spesifik

  7. pesen dibuwang nalika aku mbukak lan aku nyoba kanggo nggawe tuntunan kanggo project lokal lan mbalang kula pesen sing padha maneh

  8. Banjur sampeyan kudu mbukak file ucf lan mbusak variabel sambungan proyek sing sampeyan duwe.
    Iku ing ruang kerja / kedhaftar

  9. pesen dikirim sawise aku mbukak geografis, lan aku pengin nggawe tuntunan proyek lokal lan ngirim pesen sing padha maneh

  10. Pendhaftaran masalah iku dheweke mbalang pesen aku sing ngomong: KONTAK KONTAK ora kasil

  11. Wow uga, sanajan aku ora bisa mbuktekne amarga mesinku karo windows7 wis disenengi kaya Spanyol ana.
    nanging aku bakal nyoba ing mesin liyane, saiki bakal kudu karo windows8 sing kaya ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.