Perbandingan piranti lunak CAD

Kaya ana perbandingan antarane solusi IT kanggo Sistem Informasi Geografis GIS, uga ing Wikipedia Ana tabel sing padha kanggo piranti CAD sing orientasi karo apa sing kita kenal minangka AEC (Arsitektur, Teknik lan Konstruksi)

Perbandingan perangkat lunak CAD

Umumé guru-guru universitas langka sing ngandhani murid-murid sing nyedhiyakake Wikipedia minangka sumber bibliografi tegese ngedhunake tingkat karya, nanging mesthine sumber kasebut bakal dadi titik referensi sing ora bisa dihindari kanggo kawruh kolektif ing sawetara taun (wis ana ing gedhe banget), amarga dokumen kaya iki ora bisa ditemokake ing media dicithak liyane, kurang luwih karo evolusi konstan.

Perbandhingan kalebu piranti sing beda-beda, akeh sing dikawruhi lan cukup berpartisipasi ing pasar lan liya-liyane sing inisiatif sumber daya mbukak utawa difusi kurang:

  • ArchiCAD
  • AutoCAD
  • Bricscad (IntelliCAD)
  • BRL-CAD
  • caddy
  • CATIA
  • Proyek Digital
  • CAD gratis
  • mbentuk • Z
  • GStariCAD
  • AutoDesk Inventor
  • CADKey
  • Microstation
  • NX
  • ProEngeneer
  • ProgeCAD
  • QCAD
  • Hiu CAD
  • Solid Edge
  • Solidworks

Ora kabeh kalebu, utamane sing ana ing baris IntelliCAD kayata BitCAD. Lan ing antarane bandhing kalebu:

  • Pangembang
  • Versi pungkasan
  • Seluk beluk lan aplikasi 2D / 3D
  • Sistem operasi sing nyengkuyung
  • Jenis lisensi (gratis utawa nduweni)
  • Basa antarmuka panganggo
  • BIM support
  • IFC support
  • DXF support
  • Format sing penting
  • Format sing sampeyan ekspor

Referensi menarik sing mesthi bakal tuwuh lan dianyari minangka piranti lunak berkembang. Ana uga comparison liyane saka point of view CAM

Kene sampeyan bisa ndeleng matrik komparatif ing Wikipedia. Apa padha ngenal yen wong liya ora ana ing perbandingan?

4 Balesan kanggo "Perbandingan antarane perangkat lunak CAD"

  1. sampeyan bisa nuduhake tabel komparatif utawa sinau babagan carane sampeyan nemtokake meja sampeyan iku aku arep mutusake piranti lunak apa sing bakal dilatih lan pengin ngerti apa sing bisa njalari aku

    Salam
    JP

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.