Buktekake panyedhiya layanan ing Cadastre

Ing telung minggu sabanjure kita bakal nganakake bengkel latihan kanggo nggawé penyedia layanan kanggo proyek sing bakal mbangun kadaster ing 65 munisipalitas. Tujuane kanggo ngakreditasi teknisi sing bakal dilamar dening munisipalitas kanggo nglakokake proyek kasebut sing ora mung kalebu nguatake ing wilayah cadastre nanging uga ing Administrasi Keuangan lan Pajak.

Proses latihan wis dipisahake dadi telung wilayah yaiku akreditasi:

1 Survei Cadastral lan Penilaian

Lokakarya iki kalebu telung modul saben minggu:

  • Survey kanthi cara langsung. Ing kasus iki submetric precision GPS bakal digunakake, kombinasi karo total stasiun kanggo mooring manzaneros lan tape metrik kanggo ngukur ngarep real estate wis samesthine. Sanajan metodologi ditetepake dening tim sing diitung, samesthine kanggo nggawe induksi karo metode liyane lan malah perversions sing bisa nggunakake data sing ana, kalebu Google Earth.
  • nilai-nilai kadastral Nilai Valuasi. Kanggo penilaian sing luwih dhuwur, metodologi "Penggantian biaya minus akumulasi penyusutan" bakal digunakake, iki nganggep panggunaan bangunan, kelas material lan kualitas tenaga kerja minangka data lapangan dhasar kanthi bobot kang dikenal minangka "bobot" sing nglumpukake ciri bangunan sing mbangun nganti nemtokake "tipologi" sing ditrapake. Iku asap kebak, mirip karo sing digunakake ing Bogota nanging karo sawetara adaptasi saka folklore regional. Kanggo ngukur tanah kutha, "cara pasar" bakal digunakake.
  • nilai-nilai kadastral Valuasi Pedesaan. Lokakarya iki bakal kalebu pangukuran kanthi cara ora langsung gabungan, pangaji tanah pedesaan lan taneman permanen.
    Latihan penilaian kalebu kalkulasi real estate tax miturut aturan lokal.

2 Sistem Pemetaan Digital lan Sistem Informasi Geografis

Workshop iki kalebu telung modul siji minggu saben, lan padha bebarengan kanggo survey kadastral; Ing sawetara dina, loro tim nggabungake sosialisasi lan ningkatake sawetara prinsip.

  • Pemetaan digital nggunakake AutoCAD. nilai-nilai kadastral Sanajan wektu cendhak, wis samesthine ing minggu intensif kanggo nglatih digitalisasi peta kadastraka saka survey GPS lan sketsa manzaneros. Lokakarya kasebut kalebu prinsip dhasar kartografi ing nomenclature peta 1 quadrant: 1,000 lan generasi peta kanggo printing.
  • Sistem Informasi Geografis nggunakake ArcMap. Kaya sadurungé, iki minangka versi cahya saka konfigurasi GIS saka data sing digawe ing modul pemetaan, konstruksi, edisi, lan analisis data.
  • Digitisasi file cadastral. Iki kalebu integrasi data menyang aplikasi sing dirancang kanggo nyimpen informasi file, tabel nilai lan faktor sing ditetepake kanggo pitungan lan ngatur pajak real estate.

3 Municipal Finances

Workshop iki wis diwenehake lan diarahake kanggo wong-wong sing bakal nyedhiyani layanan pelatihan lan implementasine Sistem Administrasi Keuangan dan Pajak. Iki dileksanakake telung minggu lan meh panyedhiya 30 diwenehake.

Iki kalebu latihan teoretis babagan hukum babagan kontrol pajak lan akuntabilitas, uga implementasine aplikasi sing ngotomatisasi wilayah:

  • Kontrol Pajak
  • Keuangan
  • Anggaran
  • accounting
  • Layanan Publik

Apa sing teka

Iku ora perlu kanggo ngomong, nanging telung minggu sabanjure aku bakal banget nglipur karo iki. Latihan kasebut bisa uga kanggo ngetrapake sawetara aspèk ing definisi Model Kompetensi lan senadyan sawetara aplikasi sing dipigunakaké dudu pilihanku, standar iku umum.

7 Balesan kanggo "Akreditasi panyedhiya layanan ing Cadastre"

  1. Apik kanggo kabeh, aku pengin ngerti prosedur kanggo njaluk biaya penghasilan kopi 4 taun kanggo ngetung regane taneman tetep

  2. Aku bakal ndhukung kursus kasebut, minangka dhukungan panjaluk sing digawe kanggo proyek sing bakal ditindakake dening Cadastre ing 64 munisipalitas Honduras, kanthi dana Uni Eropa. Bakal diwulangake cedhak Tegucigalpa ing wulan Mei.

    Aku ngerti sing kursus kaya iki kudu diwulang dening Cadastre Nasional negara sampeyan.

  3. Hello!
    Kita nemokake bengkel latihan sing menarik banget lan kita arep ngirim informasi utawa pranala, sing diwenehake lan liya-liyane.

  4. Siap, saiki sampeyan njawab babagan gvSIG amarga alamatmu ala nalika sampeyan takon

  5. Aku wis dikirim menyang email data ing ngendi dheweke bakal digawe supaya sampeyan bisa kontak karo wong-wong sing nangani logistics

  6. Endi sing bakal ngajar lokakarya? Sapa sing bisa rawuh? We are in El Salvador and we find them very interesting. Apa ana cara kanggo njaluk sampeyan?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.