Kanggo mbusak ing Ribbon in AutoCAD 2009?

Akeh wong sing nyandhang lawas ora seneng desain menu pita AutoCAD 2009, nanging ora cukup kick. Iku mung masalah neuronal disorientation, kaya nalika kita padha digunakake ing papan drawing eksternal, sing pribadi dhasar ora ing kekacoan padha kita. Iku kedadeyane karo Office 2007 lan saiki karo AutoCAD, iku ngganggu kita yen lokasi menu butuh wektu kanggo nggunakake perintah frekuensi lan wiwit AutoDesk ora bakal bali modality iki, bakal perlu kanggo digunakake.

Mesthi iki blog ing Inggris wis ditulis kathah, lan AutoCAD manual 2009 kudu ngomong ewu trik kanggo njupuk kauntungan saka desain anyar, ing kasus iki aku bakal ninggalake kowe sawetara tips kanggo urip ing pita, kaya aku wis rampung ..

pita autocad 2009

0. Njupuk kasedhiya ing Pita

Iki pisanan, dipeksa sadurunge owah-owahan amarga generasi salajengipun bakal weruh cara kasebut. Pandhuan bakal teka kanthi cara iki lan minangka biaya kanggo mlebu printah teks ing menu sisi AutoCAD R12, minuman iki kudu dijupuk cepet utawa luwih cepet.

pita autocad 2009 Paling sampeyan bisa njaluk iku yaiku AutoCAD 2011 ndadekake pilihan supaya antarmuka katon kaya 2008. Nanging sampeyan ora kudu duwe pangarep-arep.

Ora becik yen dilebokake ing cara liya, cukup padha karo pandhu arah tugas implementasi Microstation saka versi V8i. Kanggo iki sampeyan kudu menehi tombol mouse tengen, milih pilihan "Mbukak kunci"Lan banjur seret menyang wates kiwa.

1. Singidaken Pita kasebut

pita autocad 2009 Kanggo ndhelikake, mung nulis printah "ribbonclose"Lan katon saka ngarsane. Padha bisa diwenehi tombol tengen ing pita Ribbon lan pilih "cedhak". Yen sampeyan pengin nggawe katon maneh, ketik perintah "pita".

Sanajan ora perlu rampung ndhelik, sampeyan bisa nggunakake pilihan "nyilikake"Lan bakal ana bar sing ora sopan sing ora bakal mengaruhi kita lan ing wayah wektune kita bisa ngakses kanggo nyekel tresno papat sing mbutuhake.

2. Ngaktifake bar perintah.

pita autocad 2009 Yen kita ndhelikake utawa nyilikake, kita kudu nggunakake bar umum, amarga sampeyan kudu pindhah menyang bates sisih kiwa lan klik tengen.

Banjur ing opsi AutoCAD milih bar saka kapentingan kita. Umumé:

  • Gambar
  • Ngowahi Aku
  • ukuran
  • lapisan
  • Zoom

Lan siap, katon kaya sing lawas. Nganggo wis ngandika.

pita autocad 2009

Kanggo ngakses menu bar (file, view, format ...) kudu nganggo huruf abang ing pojok.

Sampeyan uga bisa nggawe konfigurasi, nggunakake bar khusus, minangka cara saka 25 sing paling akeh dipigunakaké, kabeh modifikasi iki bisa disimpen minangka file .cui, amarga iki sampeyan bisa duplikat siji sing ana

C: Dokumen lan Setelan Data Program Panganggo AutodeskAutoCAD 2009R17.2enusupportacad.cui

Banjur owah-owahan bisa disimpen ing USB utawa e-mail supaya bisa dileksanakake ing sesambungan kita ing mesin manca.

16 Balesan kanggo "Copot pita ing AutoCAD 2009?"

  1. Dingo Autokado 2015 bakal digunakake. Apa sampeyan pengin?

  2. Hello, Aku wis nganggo AutoCAD sakwene pirang-pirang taun, nanging ... apa luwih elek sing owah-owahan drastis ing layar presentation.
    Aku wis ngatur pita, sing lawas. Saiki, aku arep pindhah menyang partner liyane, ing PC liyane. Aku kira bakal ana cara kanggo nyimpen file lan bisa mbukak autocad liyane kanthi konfigurasi RIBBON anyar.

    Apa sampeyan menehi kula solusi?
    Lan sugeng ing kaca.

  3. Hello, Aku mung nginstal Autocad 2015, lan aku ora bisa ngilangi jejak kursor kiwa nalika aku pindhah ing layar. Carane aku bisa nyopot?

  4. Iki bar RIBBOON sing dikutuk Aku ora ngerti carane njaluk metu, Aku ngilangi nanging nalika aku ngetik ulang autocad, bali maneh nyilikake Aku ora pengin ndeleng bantuan liyane ... matur nuwun wis ..

  5. carane aku bisa ngaktifake bar perintah ing autocad 2011

  6. ing 2010 iku bisa kanggo nyetel bar printah tambahan supaya diasimilasi karo autocad 2008? Aku wis ngetutake langkahmu lan aku ora bisa nindakake! mbantu

  7. sugeng enjang, aku duwe masalah lan iku aku nolak autocad 2009 lan mbusak kabeh file sing aku ditemokake saka program kasebut lan saiki aku pengin nginstal, mula ora dakkandhani yen wis diinstal supaya bisa mbukak lan aku menehi «regedit» lan mbusak kabeh file nanging ora ana sing nulungi aku

  8. Thanks kanggo pengamatan Txus.
    Wis kedhaftar bakal njaluk digunakake kanggo owah-owahan lan bakal njupuk kauntungan saka tape.

  9. Wah ... aku weruh manawa sampeyan ora seneng karo "pita" utawa biasane diarani pita.
    Aku pancene alat banget migunani, lan iku mung masalah kanggo njupuk digunakake kanggo. Ing kasunyatan ing 2010 (3D Civil) versi wis apik amarga yen obyek saka 3d sipil milih cocok kanggo obyek, padha pribadi menu context ditampilake.

    Ing cendhak, yen ora kaya versi anyar amarga ngganti jeneng sing lawas, aku kepengin ... Apa sebabe kita nginstal? Apa ora ninggalake versi AutoCAD 14 apik sing diinstal?

    G !, jeneng prentah sing sampeyan sebutake kudu menehi komentar manawa mung valid ing versi Inggris, utawa luwih apik, jeneng komando ing Inggris kanthi skrip ngisor "_" sadurunge printah kasebut bener kanggo basa apa wae 💡

  10. Secara pribadi, aku kerja bareng loro ing AutoCAD 2010. Ing sisih siji, aku wis biasa kanggo sing anyar, ing sisih liya, aku mbalik menyang sing lawas yen aku ora bisa nemokake alat utawa aku ora eling prentahe. Objektif, misale yen distribusi sing luwih logis saka AutoCAD 2009. Ndhaptar minangka mbiyantu minangka "Align" pancen dumunung

  11. Thanks kanggo info Federico, senadyan sing paling apik kanggo njaluk biasa

  12. Minggu kepungkur, nginstal versi uji coba AutoCAD Map 2010, lan sadurunge miwiti sampeyan menehi pilihan kanggo nggunakake antarmuka pita utawa antarmuka klasik, titik apik kanggo wong-wong sing isih nggunakake teknologi anyar.

    regards

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.