3 Balesan kanggo "Hampir 3 Pitakonan babagan desain jembatan"

  1. Hello Victor
    Yen sampeyan ngomong apa karir sampeyan sinau lan ing negara apa, mungkin wong bakal ngandharake topik.

    regards

  2. apik morning, jenengku victor gonzales lan aku seneng nampa saran kanggo nggawe tesis master

  3. Mangga ngirim berita babagan desain jembatan

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.