Meh kabeh siap kanggo 4as Jornadas gvSIG

gambar

Periode pendaftaran Konferensi 4as gvSIG, diatur dening Departemen Infrastruktur lan Transportasi (CIT) saka Generalitat, saiki mbukak.

Iki bakal njupuk Panggonan saka 3 kanggo 5 Desember 2008 ing Palacio de Congresos saka Valencia, kang bakal dadi tuan rumah taun iki OGC Meeting (Open Geospatial Consortium), ing 1 kanggo 5 Desember lan Day Eclipse ing 2 Desember.

Registrasi gratis sanajan kapasitas diwatesi lan kudu dilakokake liwat formulir sing ana ing situs web Konferensi (http://www.jornadasgvsig.gva.es/cas/boletindeinscripcion/).

Sabanjure aku ngajokake undangan Gaspar Peral:

"Ing mung patang taun Konferensi gvSIG wis dadi pathokan internasional ing donya Sistem Informasi Geografis lan Data Keruangan prasarana. A Panggonan patemon ngendi nomer nambah saka ahli mulang kita ora mung iku bisa kanggo kurban solusi profesional ing bidang iki adhedhasar teknologi free nggabungaken teknologi iki nanging pungkasanipun mbuktekaken luwih saka solusi conventional adhedhasar model tertutup sing ora ngidini akses kanggo kawruh.

solusi sing setya tindakake standar internasional ijolan lan uga luwih sustainable, amarga iku penting kanggo ngelingi minangka kakehan perlu, nggunakake teknologi free, sing ngidini kita akses menyang kawruh sing apa kita bakal ngadhepi kanggo nyedhiyani kamardikan perlu sing ngidini kita dadi gratis kanggo owah-owahan ing sistem informasi kita; rasio dhasar kanggo organisasi apa wae.

Moto dina iki yaiku: gvSIG. Munggah bebarengan. Kita ngelingi yen dina sadurunge padha karo motto Konsolidasi lan AdvanceIng wong bayangan kita ngajokaken iki: gvSIG wis thukul akeh banget cepet, iku wektu kanggo ngowahi urutan, consolidate kabeh wutah sing supaya diijini kita mindhah nerusake. Nah, kita siap maju. Proposal saiki ora lumaku ing dalan sing wis ditandhani, nanging antarane kita kabeh mbangun jalur anyar iki. Sing kita padha weruh, sing kita bisa ngomong ing antarane awake dhewe, yen kita ijolan gagasan, panemu, lan liya-liyane. kanggo terus maju. Nanging kita ngomong ing motto jaman: Ngliwati bebarengan.

Aku ora pengin mungkasi tanpa ngelingi yen sampeyan bakal bisa ngati yen taun iki, nalika dina gvSIG, loro acara pelengkap bakal dianakake, kayata rapat Panitia Teknis Open Conservationium Geospatial (OGC) lan nyekel a Eclipse Day sing diselenggarakake karo proyek unggulan liyane saka Conselleria kita minangka proyek MOSKitt.

Tanpa luwih adoh, ngajak wong-wong mau teka dina iki kanggo Valencia ngenteni bareng karo kebecikan tradisional kutha kita, dina iki bisa nguntungake lan nyenengake kanggo sampeyan. "

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.