A pawon karo AutoCAD 2007 5 ing menit

Kanggo sing pengin sinau AutoCAD, iki video dening Eric Stover, sing mung ing 4: menit 44 nuduhake kita carane nggawe pawon lengkap ing 3 Dimensi nggunakake mung AutoCAD 2007.


Sebagéyan saka bidang rong dimensi, banjur tambah volume 3D, nempatake kamera kanggo ndeleng perspektif ... malah damel lukisan ing tembok, gambar kutha ing sandhuwuré jendhela lan lampu pungkasan sing menehi cahya apik banget.

3 Balesan menyang "Pawon karo AutoCAD 2007 ing menit 5"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.