FARO bakal nuduhake teknologi 3D visioner kanggo geospatial lan konstruksi ing 2020 World Geospatial Forum

Kanggo nyorot regane teknologi geospatial ing ekonomi digital lan integrasi karo teknologi sing muncul ing macem-macem lapangan kerja, rapat taunan Forum Geospatial World bakal ditindakake ing wulan April ngarep.

FARO, sumber sing paling dipercaya ing donya kanggo teknologi pangukuran, pencitraan lan realisasi 3D, wis ngonfirmasi partisipasi ing World Geospatial Forum 2020 minangka Corporate Sponsor. Acara kasebut bakal ditindakake wiwit tanggal 7 nganti 9 April 2020 ing Taets Art & Event Park, Amsterdam, Walanda.

FARO nggawa perspektif lan nilai utama kanggo segmen geospatial lan konstruksi kanthi solusi ing Konstruksi Digital, Kembar Digital, Kolaborasi Awan, Jupuk Reality Realitas Dhuwur, antara liya. Delegasi ing World Geospatial Forum bakal bisa nemu solusi kasebut lan kasus panggunaan ing pameran FARO, uga ing macem-macem komitmen oratory ing program industri.

"Forum Geospatial Donya minangka papan sing bakal ditemoni karo pimpinan pamanggih lan aku bakal ngrembug tren paling anyar babagan bidang geosmos lan sekitar digitalisasi alur kerja ing arsitektur, rekayasa lan konstruksi," ujare Andreas Gerster, Wakil Presiden saka Bim Pembinaan Global BIM. "FARO minangka salah sawijining pembalap utama inovasi wiwit dina pertama digitalisasi. Forum World Geospatial ngidini kita nampilake solusi piranti lunak lan piranti lunak nglereni sing nggawe ewu pelanggan ing saindenging jagad entuk manfaat saka panangkepan data 3D kanthi tliti, proses data cepet lan gampang, pengurangan biaya proyek lan minimalake sampah lan tambah bathi. Kita ngarep-arep bisa ngomong karo pamiarso babagan bisnis sampeyan lan nganalisa kepiye FARO bisa mbantu sampeyan nggawe aliran kerja luwih efisien. "

Solusi teknologi visi 3D FARO wis dadi daya tarik utama kanggo industri arsitektur, konstruksi lan engineering (AEC) ing Forum Geospatial World. Kepemimpinan perusahaan ora mung nyopir adopsi geospatial ing AEC, nanging dadi faktor utama amarga industri terus maju menyang digitalisasi.

"Wiwit taun kepungkur, Media Geospatial wis fokus kanggo ngembangake kita ing pasar AEC, amarga kita percaya manawa teknologi geospatial dadi faktor utama ing babagan iki. Kita bangga lan wajib ndukung dhukungan FARO ing saindenging perusahaan iki lan ngarepake kemitraan liyane sing migunani karo FARO ing Forum Geospatial World taun iki, "ujare Anamika Das, Wakil Présidhèn Outreach lan Pembangunan Bisnis ing Media Geospatial lan Komunikasi .

Babagan FARO

FARO® minangka sumber paling dipercaya ing donya kanggo teknologi pangukuran, pencitraan lan realisasi 3D. Perusahaan ngembangake lan ngasilake solusi sing bisa ngilangi, bisa ngukur, ukur lan analisis 3D kanthi tliti kanthi dhuwur, kalebu manufaktur, konstruksi, teknik lan keamanan umum. FARO nyedhiyakake profesional topografi teknologi paling apik lan piranti lunak processing awan sing ngidini dheweke njupuk situs konstruksi fisik lan infrastruktur menyang jagad digital (ing kabeh tahap siklus urip). Pelanggan AEC entuk manfaat saka panangkepan data sing lengkap lan berkualitas, proses luwih cepet, suda proyek proyek, minimalake sampah lan tambah bathi.

Babagan Forum Geospatial Donya

Forum World Geospatial minangka rapat taunan luwih saka 1500 profesional lan pamimpin geospatial sing makili ekosistem geospatial: kabijakan umum, agensi pemetaan nasional, perusahaan sektor swasta, organisasi multilateral lan pangembangan, institusi ilmiah lan akademik lan, kabeh , pangguna pungkasan saka layanan pemerintah, bisnis lan warga Kanthi tema 'Ekonomi Ngowahi ing jaman 5G - Bentuk geospatial', konferensi edisi kaping 12 bakal nyorot nilai teknologi geospatial ing ekonomi digital lan integrasi karo teknologi sing muncul kayata 5G, AI, kendaraan otonom, Big Data. Cloud, IoT lan LiDAR ing macem-macem industri pangguna, kalebu kutha digital, konstruksi lan teknik, pertahanan lan keamanan, agenda pangembangan global, telekomunikasi lan intelijen bisnis. Sinau luwih lengkap babagan konferensi ing www.geospatialworldforum.org

Forum adiluhung iki bakal nggedhekake kawruh babagan ruang lingkup lan keuntungan teknologi geospatial lan menehi solusi sing bisa ditrapake lan efektif sing bisa ningkatake ruang ing saubenging.

Contacto

Shreya Chandola

shreya@geospatialmedia.net

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.