mesthi ArcGIS Applied menyang Exploration Mineral

wit qeu gawe alasWit sing alas iku perusahaan karo tawaran training menarik ing wilayah geospatial dumadi saka specialists ing disiplin beda, profesional terakreditasi saged nularaken kawruh pedagogically migunani lan pengin nuduhake pengalaman karo kolega sing.

Ing kesempatan iki Wit sing nggawe alas ngundang fase anyar online ArcGIS wae sing ditrapake kanggo eksplorasi mineral. Iki minangka dalan sing menarik ing ngendi sajrone mbandhingake carane nggunakake alat GIS, iku kanthi orientasi prioritas pangaturan data geologi. Wis direncanakake ing rong tingkat:

Tingkat 1. Aku miwiti 10 September saka 2012.

Wektu iku 8 minggu, kanthi total jam 50.

Iki mesthine ditemokake ing kabeh profesional sing pengin ngatur informasi ing GIS ing lingkungan ArcGIS. Saindhenging pitung sesi sing nggawe dalan iki, sampeyan bakal mangerteni carane nggambarake lan ngolah data lan cara navigasi kanthi gampang ing aplikasi kasebut.

Mesthi praktis. Latihan sing diusulake nangani informasi geologi, khusus kanggo profesional sing makarya ing eksplorasi mineral lan tambang produksi, nanging bisa diterapake ing bidang aktivitas liyane.

Tingkat 1 Program

  • Sesi 1: Pengantar GIS. Kasus panggunaan GIS ing eksplorasi mineral. Tip nyimpen lan jeneng nomenclature.
  • 2 sesi: Lingkungan ArcGIS: ArcMap, ArcCatalog lan ArcToolbox.
  • Sesi 3: Aplikasi symbologies kanggo titik, garis lan poligon.
  • 4 session: Georeferencing of scanned maps.
  • 5 sesi: Sistem koordinat. Konsep penting lan trik kanggo ngindhari kesalahan.
  • Sesi 6: Ngedit poligon lan tabel. Realisasi lapisan lithological saka awal.
  • Sesi 7: Komposisi saka tata letak saka peta kanggo printing ing plotter utawa printer domestik.
  • Realisasi tes praktis.

Tingkat 2. Aku miwiti November 12 saka 2012.

Wektu iku 10 minggu, kanthi total jam 70.

Kursus iki dirancang kanggo para profesional sing kerja ing tambang galian eksplorasi lan mineral: ahli geologi, geokimia, ahli geofisik, insinyur pertambangan, kartografer, geografer, surveyor, juru ukur, asisten geologi, utawa profesional liyane sing nggarap informasi geologi. Iku bakal mbantu ngatur informasi prasaja, cepet, efisien lan pas, Nyingkiri kasalahan khas sing dumadi ing langkah beda melu pepindahan data iki nèng kawruh sing pancasan.

Sampeyan kudu duwe pengetahuan dasar babagan ArcGIS utawa wis ngrampungake level 1 Level.

Tingkat 2 Program

  • Sesi 1: Gabungan lan nggambarake lapisan lithology kanthi kothak geofisika.
  • Sesi 2: Nggarap gambar satelit.
  • Sesi 3: Georeferencing file raster.
  • Sesi 4: Ngerjani geokimia conto permukaan.
  • 5 sesi: Pambuka kanggo relational databases. Aku kerja karo tabel sing gegandhengan.
  • 6 Session: Symbology cocok kanggo lapisan lithologi lan geokimia.
  • 7 sesi: alat geoprocessing lan introduksi kanggo format kasebut geodatabase.
  • Sesi 8: Model elevasi digital (DEM) lan kabeh sing bisa diduweni saka wong-wong mau kanthi geoprocessing (extension 3D Analyst).
  • 9 sesi: 3D visualization, introduksi kanggo ArcScene, vektor konversi saka 2D dadi 3D (extension 3D Analyst).
  • Realisasi tes praktis.

Guru saka kursus: Marta Benito, ahli manajemen sistem informasi geografis. Sawise nyepeng posisi GIS Manager ing sawetara perusahaan pertambangan ing ndonya, dheweke saiki dadi partner utama lan konsultan ing perusahaan Natural Resources GIS.

Informasi liyane: http://www.arbolesquehacenbosque.com/curso_sig.htm

Uga ing layang info@arbolesquehacenbosque.com sampeyan bisa njaluk informasi luwih lengkap babagan prices, modality lan jinis akreditasi.

Tambahan, disaranake ndeleng sumber daya liyane ing situs iki, kayata kasus perpustakaan, ing ngendi ana pranala kanggo ngunduh dokumen sing mesthi migunani.

http://www.arbolesquehacenbosque.com/biblioteca.htm

4 Balesan kanggo "Course ArcGIS Applied menyang Mineral Exploration"

  1. Wektu sing Apik !, saka Salam Kolombia, kursus iki: «Kursus ArcGIS sing ditrapake kanggo Eksplorasi Mineral» wis dikandhani maneh?, Yen ngono, kapan bakal bisa dituntut maneh?

  2. Wektu sing Apik !, saka Salam Kolombia, kursus iki: «Kursus ArcGIS sing ditrapake kanggo Eksplorasi Mineral» wis dikandhani maneh?, Yen ngono, kapan bakal bisa dituntut maneh?

  3. Aku nyuwun undhangan resmi kanggo ngirim perusahaan ngendi aku bisa nyedhiyakake, lan ngowahi ijin lan wewenang kanggo nyedhiyakake kursus.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.