Kursus AutoCAD - sinau gampang

Iki minangka kursus sing dirancang kanggo sinau AutoCAD saka awal. AutoCAD minangka piranti lunak sing paling populer kanggo desain sing dibantu komputer. Iki minangka platform dhasar kanggo wilayah kayata teknik sipil, arsitektur, desain mekanik lan simulasi. Iki minangka piranti lunak sing cocog kanggo miwiti, ngerti prinsip desain banjur aplikasi menyang piranti lunak khusus ing disiplin vertikal kayata Revit (Arsitektur, 3D Max), Revit MEP (Elektromekanik / Plumbing), Teknik Sipil (Struktur, Advance Steel, Robot) , Topografi lan karya sipil (3D Sipil).

Klebu panjelasan langkah-langkah saka prentah utama kanthi 90% desain dibangun ing AutoCAD.

Apa sing bakal sampeyan sinaoni?

  • Prentah AutoCAD
  • AutoCAD 2D
  • Dasar 3D AutoCAD
  • desain print
  • Printah utama langkah demi langkah

Sapa iku?

  • Siswa CAD
  • Siswa teknik
  • Model 3D

informasi luwih lengkap

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.