Microstation SAMBUNG Edition - bakal perlu kanggo ngganti menyang antarmuka anyar

Ing edition CONNECT saka Microstation, diluncurake ing 2015 lan rampung taun iki dening 2016, Microstation ngowahi antarmuka menu tambahan tradhisi menyang bar menu top-level Microsoft Office. We ngerti yèn owah-owahan iki ndadekke impact sawijining panganggo sing sumurup ngendi kanggo nemokake tombol, minangka kedaden kanggo kedhaftar AutoCAD ing 2009, nanging miturut apa wis katon ing acara presentation, yen soko apik garang Bentley Sistem iku strategi sampeyan kanggo nggabungake owah-owahan kanthi bertahap lan tetep suwe.

Kita bisa kelingan cilik saka berkas DGN sing wis mung wis telung owahan ing 36 taun. IGDS bit dhisikan 16 saka 1980 Intergraph nganti DGN V7 saka 1987 32 katon karo bit, ing DGN V8 sing dipun ginakaken ing 2001 64 bit nalika liwati, kang wis 15 taun.

Ing tingkat saka owah-owahan intine (Tanpa arep menyang rincian 35 taun) Prilaku Platform iku kira-kira saben pitung taun, sampeyan bisa uga elinga saka Microstation 95, Microstation V8 ing 2001, Microstation V8i ing 2008 lan saiki kita Microstation SAMBUNG edition kanggo miwiti ing 2015 lan wis kebak Integrasi menyang 2016 iki miturut padha ditampilake ing Konferensi London.

pita-microstation

Saiki aku pengin njupuk dipikir ing ganti antarmuka, kang kiwa kula Luwih kaget ing kawitan ngarsane; sanajan transformasi V8i Sambungake akeh, excelling adaptasi saka garis beda ing Geo-Engineering ing babak saka bim Infrastructure, konsentrasi telung produk utama: Design (Microstation), Manajemen (ProjectWise) lan urip (AssetWise) lan utamané ngliwati model lisènsi miturut konsep Software minangka Service.

Bentley closeness karo Microsoft

Microsoft uga ora dadi panemu antarmuka karo Ribbon, senadyan wong nggandhengake kanthi nyatakake "Microsoft Office 2010 gaya" lan mulane dipopulerkan manawa manawa akeh piranti saiki nduweni antarmuka fungsi sing kaya mangkene. Dadi, kedekatan Microsoft karo Bentley bakal duwe pangaruh. Nanging kasunyatan sing aku wis katon Microsoft karo sawijining inti maya, HoloLens, ing gitante lumahing layar lan presentations emosi ing Konferensi ing Infrastructure wiwit pungkasan taun, ing pemahaman geofumada conspiratorial, nalika Bentley rawuh taun liyane kanggo tas, Microsoft bakal pengin luwih saka ngedol lisensi ProjectWise liwat awan Azure. Iki cara kerjane, senadyan karo mistik saka CEO sing wis mikir banget supaya impen urip ora mati; lan iki ditemokake kanthi ningali Trimble, Topcon lan Siemens kanthi tautan saka complementarity sing ngluwihi pendekatan tradisional.

Apa kauntungan saka Microstation Ribbon

Sincerely, Bentley tansah nglawan gadhah antarmuka padha karo gaya liyane, supaya menu vertikal ngarep V8 dadi flyout ing V8i, karo liyane akses fasilitas kanggo pribadi ruang adhedhasar. Nanging tansah ora nyaman kanggo nggoleki tombol kanggo pemula, supaya tema Ribon ndhuwur minangka owah-owahan sing migunani, saumpama logika saka jendhela tunggal ngirangi aliran perintah ora ganti. Ing pungkasan, jinis menu iki wis dadi populer, sing paling ora bakal perlu kanggo nyiapake maneh pangguna.

ecplorer-microstation-nyambungSampeyan uga penting, akeh opsi ruang kerja sing didhelikake saiki bisa katon luwih ramah ing menu wiwitan. Lan pungkasane, penting kanggo ngira, yen menu kasebut ora dadi spesifik kanggo platform sing, amarga owah-owahan ing ukuran layar, iku dadi masalah suwe.

Supaya apa kita kudu punika ndhuwur etos molor, cepet Akses Toolbar, tab Ribon lan kothak panelusuran sing aktif dening F4, paling apik kanggo pindhah dilalekake tombol ing.

Muga-muga iki bakal ngidini para pengguna bisa nggunakake keuntungan saka piranti sing metu ana. Ing paling aku sing duwe akeh fitur kanggo menu "Explorer", karo kang padha tansah ngatur akeh iku kaya gaya baris, teks, dimensi lan obyek, nanging sing ketoke isih digatèkaké. Padha dipun ginakaken iku sethitik banget migunani kayata ease saka nggawe pranala antarane sheets map (noto) karo seret prasaja lan gulung, kang bisa rampung ora mung karo obyek internal ing drawing nanging externally minangka gambar utawa dokumen kantor (file tembung, Excel lan powerpoint).

Iku sing menarik godhong Manajemen wis ditambahaké pilihan kanggo nggawe meja dinamis kabeh pesawat sing kalebu ing project, bisa diselehake minangka tingkat warata karo hyperlinks kanggo kabeh views iki, indeks map utawa indeks konsep . Mangkono, ketik tabel, nganggo, excel utawa csv sing ana gegayutan karo obyek-obyek drawing, kalebu dawa utawa wilayah sing bakal digabung karo kuantifikasi karya lan anggaran. Aku tansah nemokake iki banget unhelpful, nanging aku bisa ngganti pikiranku, saiki sing bisa nyambung menyang proyèk liwat Bentley Cloud Layanan.

Kanggo kedhaftar profesional tansah ana ing pojok-pojoking menu pamblokiran, pilihan kanggo Angkat menu ngambang; Saliyané iku ana trik kanggo fungsi pandhu arah keyboard lan pangaturan dhewe.

uga wis ditambahaké menyang browser, liyane kanggo kawicaksanan disebut "item", karo kang obyek bisa labeled minangka "pillar", "Beam" "rod 1 / 4", etc, sing ngijini searches kabeh obyek jinis tartamtu utawa sifat geometris.

microstation-nyambung Settings-

Lan kaya apa wis rampung karo Kantor, ing "berkas" pilihan, sampeyan bisa ndeleng fungsi normal bukaan, nyimpen, ngirim, etc. Nanging uga akses menyang sifat ruang kerja sing mung pakar ngerti carane nemokake; saiki akeh opsi manajemen kayata alokasi gerakan lan variabel.

kaca Welcome

Nalika program mbukak, antarmuka karo conto, tutorial video lan pranala menyang berita katon. Sampeyan bisa mbukak file conto ing kene, utawa mbukak file tartamtu; Sanajan file karya wis ditutup, bisa diinterogasi maneh. ... nanging ngendi aku ndeleng iki karo antarmuka ireng? XD.

sambutan-microstation-v8-nyambung

Kaca sambutan iki disambungake kanggo latihan server Sinau Bentley nuduhake tingkat pengalaman, dalan gedhe kanggo sinau; Tambahan, sambungan Bentley RSS ngidini kedhaftar kanggo tetep abreast statements resmi, lan ing akses ngisor kanggo akun sosial media lan comunities Bentley.

Sing menowo Benchmarking istilah lan pribadi ing pasar sampeyan bakal weruh owah-owahan sing ora babar blas inovatif. Nanging aku kudu ngakeni bilih soko ndadekake Bentley kanggo mesthekake yen platform ngrasa banget cepet lan nganggo kurang memori ... sanajan ngritik loro Ribbon AutoCAD 2009, Aku kudu ngakoni yen saiki Microstation katon kurang aneh.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.