MobileMapper 6, kesan pisanan

6 mobilemapper Sawise nggarap MobileMapper Pro, sing duwe sawetara kepuasan (ora kabeh), ing taun iki kita bakal nggarap model evolusi (0 sing dirancang ulang) saka Magellan sing diarani MobileMapper 6. Ayo ndeleng kesan pisanan:

Apa sing nggawe beda saka Pro

Ingkang paling penting yaiku Windows Mobile 6, sing ngganti skenario kabeh amarga sing sadurunge nduweni menu dhewe kanggo fungsi tim kanggo tujuan panangkapan data.

gambarDuwe Windows Mobile tegese sampeyan duwe fungsi Pocket, ndhukung program sing umum digunakake kayata Word, Excel, keyboard virtual, (Kalebu Office Mobile) Internet, piranti lunak pihak katelu, kayata fungsi ArcPad utawa GIS kayata Mobile Mapping.

Uga kalebu kamera 2 Megapiksel, layar tutul, sambungan USB, kompas elektronik, mikropon, speaker, senter LED, sambungan Bluetooth, lan liya-liyane. Minangka piranti lunak, dilengkapi Mobile Mapping, ing versi iki versi 2.0. Gabungan fitur kasebut bisa nyebabake asil sing luwih apik utawa paling ora nyingkiri tren pisanan: bagean kasebut dadi luwih penting tinimbang data.

cacat

Akurasi pangolahan pasca mudhun, iki sing kudu dakdeleng. Kanthi Pro, sampeyan bisa nggawe koreksi diferensial lan nemokake akurasi radial sing antara 40 nganti 80 sentimeter; Dianggep manawa bisa ana ing antarane 1 lan 2 meter, isih luwih becik kanggo survei cadastral kanthi rega murah udakara udakara $ 2,000 kalebu piranti lunak kanggo pamrosesan pasca. Sanajan paling apik kanggo tujuan non-kadastral utawa kanggo nggabungake karo metode langsung utawa ora langsung liyane.

6 mobile mapper Kelemahan liyane iku ora bisa digunakake minangka basis, nanging sampeyan bisa nindakake pasca pemrosesan kanthi data basis dijupuk nganggo Pro MobileMapper.

Kasunyatan nerangake karo Windows nambahake serangkaian risiko, utamane amarga penyalahgunaan, kayata kerentanan virus lan umur batere luwih cendhek. Mesthi wae, kudu nambah kesadaran marang staf manawa dudu alat kanggo ngrungokake musik, video utawa njupuk gambar panganten wanita setengah telanjang. Uga minangka PocketPC kanggo mbukak Internet ing wilayah sing ana akses menyang nirkabel.

Kudu luwih rapuh tinimbang Pro, sanajan saranake bisa tahan tetes nganti 1 meter nganti trotoar, sing ora bisa dakuji. Ora nggawa kertu SD, sampeyan kudu tuku kanthi kapisah, kajaba negosiasi karo sing adol.

 

Pangarepan

Akeh, aku bakal pitutur marang kowe nalika kita ngleksanakake ing kombinasi karo Garmin Legenda sengsara kanggo nggunakake desa, Pro MibileMapper lan total stasiun kanggo panggunaan kutha; Uga, kita uga bisa nggunakake photointerpretation ngendi ana jangkoan Google ngandika.

Paling ora, sirah Pro, sing diwiwiti saka kertu SD bisa diilangi, amarga sanajan ana kesalahan pabrik sing disebabake dening serikat pekerja Magellan, dhukungan kasebut sok disebabake dening virus.

Sampeyan uga kudu ngilangi kebiasaan ora maca manual, amarga saka awal mula aku éling yen tombol mati, yen ora terus nganti pirang-pirang detik, mung nggantung sistem (utawa mateni layar); iki bakal nyebabake baterei discharge.

___________________________________

PD Krisis ing Amerika Latin terus, dumadakan irah-irahan saka pawulangan ora ngerti apa Hugo Chávez nindakake taun 15 pungkasan lan kekuwatan sing politisi ora nggawe 30 pungkasan.

Siji Wangsulan "MobileMapper 6, kesan pertama"

  1. Good morning, Aku pengin ngerti yen sampeyan bisa mbantu aku miwiti mobila mapper 6, thanks

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.