MobileMapper 6, kesan pisanan

6 mobilemapper Sawise nggarap MobileMapper Pro, ing ngendi kita duwe sawetara kepuasan (ora kabeh), ing taun iki kita bakal nggarap model sing berkembang (0 redesigned) saka Magellan disebut MobileMapper 6. Ayo ndeleng kesan pisanan:

Apa sing nggawe beda saka Pro

Ingkang paling penting yaiku Windows Mobile 6, sing ngganti skenario kabeh amarga sing sadurunge nduweni menu dhewe kanggo fungsi tim kanggo tujuan panangkapan data.

gambarDuwe Windows Mobile nyebabake fungsi Pocket, ndhukung program umum kayata Word, Excel, keyboard virtual (kalebu Office Mobile), Internet, perangkat lunak pihak katelu, kayata fungsi ArcPad utawa GIS kayata Mobile Mapping.

Iku uga kalebu kamera 2 Megapixel, layar tutul, sambungan USB, kompas elektronik, mikrofon, speaker, senter LED, koneksi Bluetooth, lan liya-liyane. Minangka lunak ndadekake Mapping Mobile, ing kasus iki versi 2.0. Kombinasi fungsi kasebut bisa nyebabake asil sing luwih apik utawa paling ora nyegah kecenderungan sing pisanan: sing dadi luwih penting tinimbang data saka aparto.

cacat

Posisi presisi ngurangi, iki aku kudu weruh. Kanthi Pro, bisa kanggo nggawe koreksi diferensial lan nemokake pratitis radial sing mlaku antarane sentimeter 40 lan 80; lagi dianggep karo sing bisa antara meter 1 lan 2, isih apik kanggo survey cadastral kos rendah ing rega watara $ 2,000 kalebu perangkat lunak kanggo pangolahan. Sanajan katon luwih apik kanggo tujuan non-kadaster utawa kanggo nggabungake karo cara langsung utawa ora langsung liyane.

6 mobile mapper Kelemahan liyane iku ora bisa digunakake minangka basis, nanging sampeyan bisa nindakake pasca pemrosesan kanthi data basis dijupuk nganggo Pro MobileMapper.

Kasunyatan teka karo Windows, nambah serangkaian risiko utamane kanggo nyalahi panggunaan, kayata kerentanan kanggo virus lan urip baterei sing luwih cendhek. Mesthi, kita kudu nggawe kesadaran liyane ing staf sing ora dadi instrumen kanggo ngrungokake musik, video utawa njupuk foto pengantin semi-telanjang. Nor iku PocketPC kanggo njelajah Internet ing wilayah sing ana akses nirkabel.

Sampeyan kudu luwih rapuh tinimbang Pro, senadyan padha nyaranake yen ndhukung 1 tetes meter ing trotoar, sing aku ora ana ing posisi kanggo mbuktekaken. Sampeyan uga ora teka karo kertu SD, sampeyan kudu tuku kanthi kapisah kajaba rembugan karo penjual.

Pangarepan

Akeh, aku bakal pitutur marang kowe nalika kita ngleksanakake ing kombinasi karo Garmin Legenda sengsara kanggo nggunakake desa, Pro MibileMapper lan total stasiun kanggo panggunaan kutha; Uga, kita uga bisa nggunakake photointerpretation ngendi ana jangkoan Google ngandika.

Paling ora, sirah Pro, sing diwiwiti saka kertu SD bisa diilangi, amarga sanajan ana kesalahan pabrik sing disebabake dening serikat pekerja Magellan, dhukungan kasebut sok disebabake dening virus.

Sampeyan uga kudu ngilangi kebiasaan ora maca manual, amarga saka awal mula aku éling yen tombol mati, yen ora terus nganti pirang-pirang detik, mung nggantung sistem (utawa mateni layar); iki bakal nyebabake baterei discharge.

___________________________________

PD Krisis ing Amerika Latin terus, dumadakan irah-irahan saka pawulangan ora ngerti apa Hugo Chávez nindakake taun 15 pungkasan lan kekuwatan sing politisi ora nggawe 30 pungkasan.

Salah Balas kanggo "MobileMapper 6, kesan pertama"

  1. Good morning, Aku pengin ngerti yen sampeyan bisa mbantu aku miwiti mobila mapper 6, thanks

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.