# Modul Terrain Digital #LAND - AutoDesk Recap lan Regard3D

Nggawe model digital saka gambar, kanthi piranti lunak gratis lan karo Recap

Ing kursus iki sampeyan bakal sinau nggawe lan sesambungan karo model digital.

  • -Pilih model 3D nggunakake gambar, kayata teknik fotogrammetry kanthi dron.
  • -Gunakake piranti lunak gratis Regard3D lan MeshLab
  • -Nganggo nggunakake AutoDesk Recap,
  • -Jaluk nggunakake Bentley ContextCapture,
  • -Abah titik awan
  • -Pencengi permukaan ing Civi3D saka awan titik
  • -Njaluk, model mega lan titik ekspor,
  • - Nuduhake model ing Internet kanthi nggunakake SketchFab

Lan ndhuwur kabeh, kanthi model sing padha.

Kalebu bahan lan conto kanggo ngrakit praktik.

informasi luwih lengkap

Sing mesthi wae uga kasedhiya ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.