Anakku lan penemuane

mangsa x

Nitahake: DJo (Putraku)

Umur: 10 taun

Bahan: Pindhah menyang 6to.

Karakter: Future X (Babagan 1)

Panjenenganipun ngandika punika rencana waja lengkap, kanthi kode kasebut diisi ulang. karakter iki wis digunakake kanggo sawetara wektu lan senadyan wiwitanipun iku adaptasi prasaja Megaman (Rockman), sampeyan kudu ndeleng kartun kanggo ngerti yen dheweke iku karakter. Aku pengin mbayangno kreatifitas dheweke nalika dheweke lawas (ora kaya aku).

4 Balesan kanggo "Anakku lan penemuan"

  1. Hehehe, kebeneran ora presiden Uni nonton.

    Ngapunten, wis sasi ora bisa turu karo pungkasan taun.

  2. Presiden Komunitas Pemakai Blog Geofumadas, atas jenenge sing diwakili, kepengin nyatakake rasa ora nyaman saka indolensine sing ngandhani kanca Honduras ing jaman saiki, ninggalake ing situasi ora nduweni daya kanggo maca blog yen ora entri anyar

  3. Ing tampilan, robot iki utawa Android karo dipikir kurang nepsu ing sawetara saka janji wungu saka project gvSIG dadi

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.