Waca koordinat UTM ing Google Maps lan Street View

Langkah 1. Ngundhuh cithakan feed data. Sanajan artikel kasebut fokus ing koordinat UTM, aplikasi kasebut duwe template latitude lan longitud kanthi derajat desimal, uga format derajat, menit lan detik.

Langkah 2. Unggah cithakan Kanthi milih cithakan kanthi data, sistem bakal menehi tandha yen ana data sing ora bisa divalidasi; Antarane validations kalebu:

  • Yen kolom koordinat kosong
  • Yen koordinat duwe kothak non-numerik
  • Yen zona ora ana ing antarane 1 lan 60
  • Yen lapangan hemisphere ana beda saka Lor utawa Kidul.

Ing koordinat latlong, sah yen latitudo ora ngluwihi derajat 90 utawa dawa kasebut ngluwihi 180.

Data deskripsi ndhukung isi html, kayata siji sing dituduhake ing conto sing kalebu penyebaran gambar. Sing padha bakal ndhukung perkara kaya pranala menyang rute ing Internet utawa disk lokal saka komputer, video, utawa konten sing sugih.

Langkah 3. Nampilake data ing meja lan ing peta.

Langsung data sing diunggah, tabel bakal nuduhake data alfanumerik lan peta lokasi geografis; Minangka sampeyan bisa ndeleng, proses pangunggahan kalebu transformasi koordinat iki menyang format geografis kaya sing dibutuhake dening Google Maps.

Nyeret lambang ing peta sampeyan bisa nduwe preview tampilan werna utawa tampilan 360 sing diunggah dening pangguna.

Sawise lambang dirilis sampeyan bisa nduwe visualisasi poin sing dipasang ing Google Street View lan navigasi. Kanthi ngeklik ing lambang sampeyan bisa ndeleng rinci.

Langkah 4. Entuk koordinat peta. Sampeyan bisa nambah poin menyang meja kosong utawa salah siji sing wis diunggah saka Excel; koordinat bakal ditampilake adhedhasar cithakan kasebut, menehi otomatis nomer kolom label lan nambahake detail sing dipikolehi saka peta.

Kene sampeyan bisa ndeleng cithakan sing digunakake ing video.


Download peta Kml utawa tabel ing ndhuwur nggunakake layanan gTools.

Ketik kode download banjur duwe file sing bisa dideleng ing Google Earth utawa program GIS; Aplikasi kasebut nuduhake kanggo entuk kode download sing bisa diunduh nganti kaping 400, tanpa watesan kanggo pirang-pirang vertikal ana ing saben download nggunakake gTools API. Cukup peta nuduhake koordinat saka Gooogle Earth, kanthi tampilan model telung dimensi diaktifake.

Kajaba kanggo kml, sampeyan uga bisa ndownload format unggul ing UTM, lintang / garis lintang ing decimals, derajat / menit / detik lan malah dxf kanggo mbukak kanthi AutoCAD utawa Mikrostasi.

Ing video ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng kepiye data lan fitur liyane sing diundhuh.

Sampeyan bisa ndeleng layanan iki ing kaca wutuh.

2 Balesan kanggo "Deleng koordinat UTM ing Google Maps lan Street View"

  1. Hello, apik esuk saka Spanyol.
    Aplikasi menarik, nduwe perkiraan data.
    Yen data utawa koordinat dibutuhake kanthi tliti, disaranake nggunakake instrumen topografi sing digunakake dening para profesional sing berkualitas.
    Banjur, bisa uga kedadeyan gambar kasebut ketinggalan jaman lan data sing digoleki ora ana utawa dipindhah. Sampeyan kudu ndeleng tanggal nalika Google "ngliwati".
    Greetings.
    Juan Toro

  2. Carane lan ngendi nyetel ing Excel ngajokake zona 35T kanggo Romania? Kanggo kula ora bisa. Yen aku sijine 35 mung nuduhake koordinat nera Afrika Tengah?
    Regards.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.