Apa Anyar ing WordPress 3.3 Sonny

Versi anyar WordPress sing wis teka mung nalika taun 2011 rampung, ndadekke sawetara berita, ora akeh nanging penting:

  • Ing kolom ngendi ana owah-owahan, balon bebaya diunggahake sepisanan digunakake, nuduhake owah-owahan.wordpress 33
  • Banjur, panel sisih kiwa saiki tinimbang ngganti menyang jurang nuduhake fungsi-fungsi kasebut nalika ditrapake ing tikus. Apik banget, amarga kaya plugins sing diinstal digawe panel iki ora bisa dikontrol, senadyan isih ana perlu nambah notifikasi ing tingkat panel utama, dadi waspada soko sing ditinjau.
  • Bar ndhuwur uga rada owah-owahan, sanajan luwih akeh ing tingkat ikonografi.
  • Wigati, saiki ing opsi impor Tumblr wis diintegrasi.
  • Kanggo construction entries, antarmuka Ajax saiki ngidini seret lan nyelehake file, sing paling apik ing owah-owahan. Apa gambar, file, utawa video, bar status kondisi pangunggahan ditampilake.
  • Fungsionalitas ing versi iPad uga wis ditingkatake utamané ing pandhu arah liwat teks sing ditulis.
  • Pesen saiki bakal diwenehi bebaya manawa pangguna liya wis nyunting entri kasebut, sing mesthine minangka asil perbaikan sajrone publikasi, sanajan mung peringatan sejarah nglirwakake panyiptaan versi sing kapisah lan kakehan wektu.
  • Ing tingkat basis data ana owah-owahan, ora signifikan kanggo pangguna nanging kanggo pangembang. Ya sampeyan bisa ndeleng manawa sawetara sampah katon ing cahya, amarga senadyan tetep ngresiki basis kanthi plugin Wp Clean Fix, ana entri sing didhelikake sing metu minangka reged.

Yen ora, nganyari wis resik, tanpa akeh setbacks. Temtunipun, ing sanjabane instalasi sing isih mbutuhake tingkat khusus, sawise menit 5 WordPress minangka salah siji conto sing paling pantes ing model Open Source.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.