Apa ArcGIS nutup saben jam setengah

gambarNanging, sing lucu jawaban sing staf teknis ESRI menehi menyang pitakonan ngapa ArcGIS lan ArcInfo supaya kerep ditutup

Artikel ID: 34262

Id Id: Ora

Software:
ArcGIS - ArcEditor 8.1, 8.1.2, 8.2, 8.3, 9.0, 9.1, 9.2 ArcGIS - ArcInfo 8.0.1, 8.0.2, 8.1, 8.1.2, 8.2, 8.3, 9.0, 9.1, 9.2 ArcGIS - ArcView 8.1, 8.1.2, 8.2, 8.3, 9.0, 9.1, 9.2

Platform: Windows XP

Descripción

Nalika browser Opera diinstal ing sistem karo ArcGIS, program iki ngganggu operasi ArcGIS lan nyebabake sistem kasebut sacara otomatis

Sabab

Browser Opera ora kompatibel karo ArcGIS.

Solusi

Browser Opera kudu dibusak saka sistem sampeyan.

Kanthi support kaya iki sing butuh manual :). Apa sing kedadeyan yaiku sawetara saka kita nggunakake Opera, lan ora ketompo apa browser kita nggunakake ... kita kudu njaluk digunakake kanggo manggon karo tetes pancet saka program.

Uga ngandika graffiti:

«Hallelujah, esuk iki aku ArcGIS mung nabrak telu»

Liwat: Spasially Adjusted

2 Balesan kanggo "Apa ArcGIS nutup saben jam setengah"

  1. Sayang yen tautan jawaban esri wis rusak (paling ora saiki 15 Juni 2009).

    Aku aran, sanajan jawaban iku arang banget, ora aneh yen iki kedadeyan minangka program ing platform Microsoft, ora mung ArcGIS bisa nandhang sangsara saka omah sing diinstal lan tetangga karo sing urip.

    Banjur, ana aplikasi liya sing malah gagal Linux, nanging ora amarga saka Linux ... rada amarga masalah ing kode sampeyan.

    Paling ing cilik, aku kadang nandhang sangsara karo masalah psikologis Jawa-hukum kula gludhug aplikasi nggunakake versi liyane Jawa sembarang program aku mung diinstal ... supaya ora keno, mesthi, nanging kadhangkala yen ora pakar Ing Jawa, dhukungan teknis bisa dadi kanca apik.

    kanggo ngunggahake tangan sampeyan (yen sampeyan duwe siji) program bebas kesalahan ...
    ... sampeyan ora program "hello world"

    Salam

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.