Where to golek maps Honduras

Wong asring ngupaya peta kartografi negara, institusi sing ana hubungane karo administrasi teritorial, manawa ing iklan, tingkat simpenan utawa konstruktif, biasane duwe panggonan ing ngendi dheweke nuduhake data. Ing kasus iki, aku bakal ngobrol babagan Honduras, amarga Google Analytics ngandhani yen ana Honduras surfing situs iki kanthi alasan kaya iki, lan amarga dheweke nggayuh Alvarezhn karo Honduras, hehe.

Sanajan ana akèh data ing institusi pamaréntah, panggonan ing ngendi bisa ditemokaké ... lan bisa uga yen terus berkembang:

Sistem Informasi Wilayah Nasional (SINIT)

sinit honduras Kayata iki, sing senajan sawijining titah iku anyar wis akeh kurban ing mangsa, minangka institusi sah déning hukum tanah nggunakake kanggo ngumumake resmi cartographic saka kapentingan umum lan mimpin sawetara komisi ing antarane kang Komisi Data Interagency punika Space (CIDES). Kanthi Kepemimpinan tepat lan budget cekap antarane institusi partner bisa dadi lengen tengen kanggo tujuan publikasi saka National Geographic Institute, ngendi ana akeh sumber tingkat technical lan privasi enviable ing wilayah.

SINIT ora nduwe conto kanggo nggawe kartografi, nanging kanggo ngatur tumindak institusi "mitra aktif" sing nggawe lan nganyari data spatial. Becik utama padha karo sawetara negara Amerika Latin: ngindari duplikat investasi umum utawa pribadi ing koleksi informasi sing wis ana, sing, yen digunakake kanthi apik, bisa nyebabake negara kasebut menyang manajemen wilayah terintegrasi sing apik.

Katalog

sinit catalogueSenajan SINIT wis mlebu ing Intranet kanggo mitra aktif, sawetara pangembangan sing wis rampung kanggo web bisa diakses liwat Internet. Antarane sanes, katalog nyimpen informasi ing kategori ing ngisor iki:

Kartografi Dasar.

Physiography and Natural Resources.

Infrastruktur lan Layanan Sosial.

Aspek sosial lan ekonomi.

Iku dicokot lingkungan dirancang (ing estetika) lan kanggo kang pemerintah biasane tiba sok-sok utawa pranala ngelingake kita wong sing wis ora diunggah sawetara layanan, nanging hey, mugia nerusake. Nalika milih lapisan, (mesthine) peta kasebut kudu nuduhake ing bentuk gambar, kanthi legenda lan pigura.

Panampil ing IMS

Ing kene padha mandheg, ora amarga dheweke ora bisa miwiti apa sing kita deleng, dheweke ora njupuk sawetara dina maneh ... lan senajan durung rampung luwih sethithik, ngijini dasar layanan ... lan utamane download lapisan. cepet.

Kanthi milih lapisan, lan level jangkoan sing bisa dadi nasional, departemen, kanthi cekungan dll. link diuripake ing sisih tengen sing ujar «Bukak HTML panampil«, Salah sijine lapisan ing bentuk layanan peta, sing ditindakake ing ArcIMS lan nggunakake rutinitas javascript.

peta honduras

Nduwe alat dhasar pangembangan karo ArcIMS, kanthi template sing paling minimal nanging fungsionalitas kasebut ngidini kanggo ngunggah luwih akeh lapisan nganggo tombol pungkasan, lan kanggo nampilake info dhasar (senajan kanthi rasa ora biso penyebaran) ... nanging ora bakal ilang download icon, amarga nganggo fungsi iki sampeyan ngundhuh lapisan sing katon dikompres ing format zip. File sing dikompresi duwe .dbf, .shp, lan .shx; kabeh kartografi ing UTM Zone 16N WGS84 yen sampeyan ora nemokake referensi ing metadata.

Dadi yen sampeyan pengin data Honduras ing format .shp, iki panggonan. Kanthi tenan consulting telung sasi, sing kreatif karo rasa apik lan saperangan saka pangembang bisa nggabungake liyane lapisan (Cadastral, raster lan ordenamieto wilayah) ... lan insurance bisa dadi portal geografi apik sing sorely kakurangan wong negara Hispanik kita.

Supaya aku ngajak catrachos ... yen kabeh negara gawe upaya iki, kita bakal duwe kesempatan sing luwih apik kanggo mbrantas pendanaan. Aku uga ngakeni yen wis apik kanggo nemu lanskap, nggawe kanca apik lan njupuk akeh foto ing lelaku liwat kotamadya sing apik.

Sawetara upaya kasebut ditinggal, ing 2010 dijupuk maneh ing framework Sekretariat Perencanaan, banjur dilanjutake dening Dirjen Manajemen Lahan.

Uga ing portal Cenrut sampeyan bisa nemokake peta kanggo Honduras GPS lan Amerika Tengah.

zacapa Santa Barbara

8 Balesan menyang "Ngendi kanggo nemokake peta Honduras"

  1. Halo, apa sampeyan bisa menehi nomer kanggo njaluk peta utawa apa prosedur sing bakal diturutake

  2. Aku njaluk bantuan kanggo njupuk peta kotamadya saka Santa Barbara

  3. Salam, nyoba ngetik kaca web lan diowahi, bisa mbantu aku kanthi menehi informasi peta topografi Honduras. Matur suwun

  4. Iku bener apa iku mangkene OLVINA amarga sandi siji kanggo mulang geografi ing bangkok lan apes kang malah ing peta sing ing web karo kasalahan wadhi lan buku iki anyar sing menehi Sekretaris Education uga katon assassinating ing departemen, nasional, regional lan global geografi, lan iki kasunyatan sing tinimbang makaryakke kartografer tugas maps kartunis, ora prajurit sing dibutuhaké, nanging support ekonomi dibutuhake lan profesional yen ing negara, nanging padha ora politikus, ora ngrekrut wong, lan ing tangan kedadean cartographic weruh liyane, amarga iku NATIONAL KEAMANAN lan ora PETA SIMPLE: ES geopolitics.

  5. IN HONDURAS NO CARTOGRAPHY RAKYAT RAKYAT, POLITIK YANG NGAREPI ONLY LELAKONAN MUNGKIN MENINGKATKAN.

    ING AKU ora ana, Mulane PRODUK GEOGRAFI ora dikembangake.

    THE PRECISION YANG TETAPI TOLERANCE, KAMU NILAI PRIBADI PENGELOLAAN CARTOGRAFI-

    Wektu paling apik INSTITUSI ING INI ADALAH DIREKTUR OLEH MILITARIAN lan MERDEKA WISATA.

    MR. PRESIDENT WOLF DO SOMETHING TENTANG INSTITUSI, ING ADALAH ING BENAR.

    DEPARTEMEN JAMINAN IGN, MERDEKA ora ana.

    TIME PRODUKSI OF A LEAF CARTOGRAFICA, telung taun lan TIME IS sasi 6 bener, sing nuduhake yen ana LEAF ONLY nalika godhong umum lan wis kuna.

  6. Halo, piye kabare? Aku wis urip karo wong tuwa, aku pancen tresna banget marang Mariana

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.