Salah Reply "... ngendi"

  1. Kanggo sing takon, foto pertama yaiku Masaya, ing Nicaragua. Sing nomer loro, Matur suwun, ing Honduras.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.