Nggawe kotak bantalan karo AutoCAD Civil 3D

Aku ngelingi sing nalika aku ngomong babagan carane nindakake iki karo Softdesk, kita uga weruh sawetara juggling kanggo nggawe kuwalik saka gambar sing dibangun ing Excel.

plot autocad sipil 3d Ing kasus iki, aku bakal nglakokake karo AutoCAD Civil 3D, yakuwi union AutoCAD Map lan AutoCAD Civil 3D. Muga-muga, lingkungan banget kaya Tanah, supaya apa sing kita sumurup bab CivilCAD ora banget migunani ing kene.

Ing lingkungan menu kiwa sampeyan bisa milih fungsi, Ing kasus iki aku wis ngaktifake Sipil 3D Lengkap kanggo bisa ndeleng kabeh menu nanging bisa ndeleng lingkungan beda topografi, desain, Geospatial dll.

Aku duwe properti iki, sing aku wis dibangun ing deso, saiki aku pengin nggawe gambar arah lan jarak.

plot autocad sipil 3d

plot autocad sipil 3d1. Nggawe bingkisan kasebut

Kanggo iki kita nggawe "parcels / Create Parsel saka Objects"

Banjur kita pilih kabeh garis poliglonal (padha ora kaya polyline)

Banjur sistem nuduhake panel ngendi sampeyan kudu milih situs, gaya, lapisan ngendi sifat saka garis lan centroid lan pait pait bakal disimpen ...

Saka kene aku milih aku kanthi otomatis nglebokake labels (label) menyang segmen.

Aku ngilangi pilihan kanggo mbusak polygon asli.

Banjur kita nggawe 0k, kudu diselehake kanthi otomatis centroid ing ngendi area plot kasebut.

2. Nggawe Meja Course

plot autocad sipil 3d Kanggo iki kita nindakake "Paket / tabel iklan / baris", sing ateges nggawe tabel bantalan lan jarak saka garis.

Panel sing metu njaluk kita gaya sing bakal kita gunakake lan yen kita pengin tabel kasebut statis utawa dinamis (sing owah-owahan miturut watesan diganti)

Banjur sampeyan kudu ngeklik ngendi wae.

3. Ngowahi gaya meja

plot autocad sipil 3d

Gaya tabel bisa diowahi, kanthi tombol mouse tengen ing tabel gawe lan milih "sunting gaya tabel"

Lan ing kene sampeyan bisa ngganti jeneng tabel, header, decimals ing format dawa lan ngarep.

plot autocad sipil 3d

9 Balesan kanggo "Nggawe grafik dalane karo AutoCAD Civil 3D"

  1. Pak Professor Alvarez: Ing Autodesk Sipil 3d 2009 katon minangka SIT

  2. Ing Autodesk Sipil 3d 2009 katon minangka SIT

  3. Aku padha Yasser, ing CNR ing El Salvador aku duwe masalah sing padha ora nampa kula kothak garis (L1, L2, etc) lan apa padha mbutuhake iku kothak sing ngandika Titik (P1 kanggo P2, etc) aku nggarap ing perubahan iki nanging aku ora ninggalake kula utawa penyihir. Aku bisa?

  4. Matur nuwun kanggo nggambarake kita karo kaca sing apik banget iki, pitakonanku kenapa ora ana manual babagan cara nggunakake total stasiun, kabeh ana ing scribb lan ora bisa didownload, aku bakal ngargai manawa sampeyan bisa ngunggah ing papan sing gratis.

  5. Hello, Gentlemen.

    Kanthi katrangan kaya apa wae panganggo saka 3D sipil, bisa nggawe meja, matur nuwun banget.

    Saiki, liyane nggawe tabel dalan lan jarak aku arep sinau cara nggawe karo koordinat X, Y (UTM), HAPPY YEAR 2011,

    GREETINGS,

    BRAULIO

  6. Apik banget, iki nglayani aku, nanging kanggo ngrampungake, aku kepengin ngerti carane ngowahi bagean L1, L2 ... L7, menyang jinis format liyane 1-2, 2-3 ... 7-1, lan uga yen sampeyan bisa ngganti format kursus Mung gelar lan Menit. Aku wis nyoba akeh cara, nanging ora bisa mlaku.

    Thanks kanggo bantuan sampeyan

  7. Profe Alvarez

    ngendi aku nemokake bungkusan ing versi 2009, piye carane aku?

    Thanks kanggo informasi

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.