Cithakan Excel kanggo ngowahi saka Coordinates Geographic menyang UTM

Cithakan iki nggampangake konversi koordinat geografis ing derajat, menit lan detik kanggo koordinat UTM.

geografis menyang UTM

1. Kepiye cara nulis data

Data kasebut kudu diproses ing sheet excel, kanthi cara supaya format kasebut dibutuhake. Mesthine, watesan normal babagan kisaran nilai sing ditampa kudu dihormati nalika ngomong nalika coordinates UTM diterangno.

  • spheroid dipilih saka wangun gulung-mudhun
  • Ing kolom kapisan kanggo manggonke angka a
  • kolom kuning kanggo ketik koordinat geografis
  • Loro lintang lan bujur kudu teka ing nomer (ora derajat simbol, menit utawa detik), lan kapisah ing kolom beda, sing terakhir kudu decimals.
  • Gelar ing tebih ora kudu tekan 180
  • Gelar lintang ora kudu tekan 90
  • Menit lan detik ngirim ora tekan 60, amarga wong bakal dadi bagéan saka unit sabanjuré
  • Wétan / Kulon kudu dadi "E" utawa "W", kapital
  • Lor / Kidul kudu dadi "N" utawa "S", kapital

Yen sampeyan ngatur kanggo nyiapake ing kaca Excel karo fitur-fitur kasebut kabeh sing do salinan / tempel

2. Asil output

Kolom ing werna ijo minangka koordinat UTM, miturut spheroid sing dipilih, uga zona sing dituduhake.

3. Cara ngirim menyang AutoCAD

gambar Kolom tambahan iku koordinat UTM supaya sampeyan bisa ngirim menyang AutoCAD kaya panjenengan diterangno ing artikel liyane. Kanggo ngirim saka Excel UTM menyang Google Earth ndeleng artikel liyane iki.

Maneh lan laporan masalah

 

Cithakan kanggo ngowahi koordinat Geografis kanggo UTM.
geo UTM Downloads

Sampeyan bisa tuku karo  Kertu kredit utawa Paypal.

Iku simbolis ngelingi Nilai menehi lan ease karo kang sampeyan bisa ndarbeni.

 

 

 

 


Sinau babagan cara nggawe iki lan template liyane ing Kursus ngapusi Excel-CAD-GIS.


 

51 Mbales "Cithakan Excel kanggo Ngonversi saka Koordinat Geografis dadi UTM"

  1. Wigati
    Tulis pesen menyang email sing teka nalika sampeyan tuku, supaya ngirim template sampeyan ora mung ndhukung koordinat ing derajat, menit lan detik, nanging uga decimals.

    Greetings.

  2. Aku tuku template kanggo ngowahi geografis menyang UTM. Pitakonanku yaiku: kepiye cara mlebu koordinat geografis perpuluhan?
    Ketoke template kasebut ora ngenali dheweke, amarga nuduhake UTM spindle (zona) liyane.

  3. Yen ora.
    Nanging sampeyan kudu ngurus data sampeyan:
    koma minangka pemisahan ewu, saengga: -56.514,707 -12.734,156
    Priksa yen sampeyan bisa ngganti sing ing setelan wilayah.

    Yen sampeyan pengin nyoba sadurunge tuku, kirim conto data ing ndhuwur, menyang editor mail (@) geofumadas. com

  4. Good evening.
    Rencana iki ngowahi Koordinat Geografis (Grau Decimal) ing UTM kanthi meter
    Cth: X -56.514.707
    Lan -12.734.156
    Kanggo: X 552758.64049
    Lan 8592230.59473

  5. Matur nuwun sanget, aku wis duwe template, mung siji sangsi, sanajan aku wis maca kiriman babagan cara kerangka lan apa sing nuduhake koordinat UTM, yen aku ana ing Semenanjung Yucatan lan aku duwe titik ing ngisor iki N 20 - 26 - 31.5 W 90 - 01 - 42.5, kaya sing dakkandhakake manawa garis lintang ora bisa tekan 90 derajat, aku bakal ngrewangi pitulung sampeyan

  6. Hi Miguel,
    Mau bengi diterusake menyang sampeyan, menyang mail miguel.manamond ...
    Kita wis nerusake menyang miguel.navarrete iki ...

    Yen sampeyan duwe keraguan, hubungi kula.

  7. Hello apik dina wingi liwat paypal Excel Template kanggo ngowahi saka Geografis Koordinator kanggo UTM, nanging aku ora weruh link download, Aku duwe id transaksi yen perlu, Aku bakal weruh saka sambutan tanggapan

  8. Good morning.

    Aku mbayar karo PayPal lan ora katon apa kasempatan saka nyedhot lengkap ing panrimo Paypal.

    Mbayar 13 Juli Juli 2.017. 08: 59: 22 GMT + 02: 00.
    ID transaksi: 6SC71916TD634893X

    Aku ndedonga dhateng kula carane kanggo ngundhuh file.

    A Salam.

    R. Gallardo.

  9. gibran:
    kanggo pindhah saka derajat, menit lan detik kanggo derajat lan decimals, sampeyan kudu dibagi menit lan detik 60 3600, respecting jumlah desimal iki nilai kanggo Graos luck.

    Sampeyan bisa nggawe bali ing Exel.

  10. First matur nuwun kanggo nuduhake kawruh.

    Kapindho: Aku ndownload unggul geografis menyang UTM, nanging aku kudu ngerti apa spheroid sing digunakake kanggo Brazil, utawa panjelasan sing digunakake kanggo macem-macem lokasi.

    Matur nuwun.

  11. 11 panjelasan apik banget !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. Priksa email, kadhangkala mlebu spam. Nanging yen pambayaran digawe sampeyan bakal nampa panrimo PayPal lan email kanthi download ulr.

  13. Aku digawe bayaran, carane kowe download?
    Matur nuwun.

  14. nggawe bunder kanthi 1.00 ing diameter banjur pilih bunder sawise ketik koordinat UTM banjur tombol ketik banjur huruf z banjur huruf E banjur ketik lan kanthi otomatis nemokake area koordinat UTM kanthi otomatis, lakoni tes lan banjur ujar.

  15. Ya bener Ora bisa.
    Kanggo nggarap UTM ing wilayah ngendi wilayah kasebut owah, sampeyan kudu nggawe owah-owahan wewatesan palsu, supaya wilayahmu dadi luwih cepet.
    Utawa bisa ing koordinat geografis.

  16. Hi, apik sore. Pitakonan Kula: Apa bisa aku yen UTM Coordinates ketik AutoCAD ora bisa nunjukaké sing wilayah sing nyopir ?? Aku duwe koordinat ing UTM nanging AutoCAD ora nangani (utawa wis ora nemu cara kanggo ngganti) wilayah. UTM koordinat conto nalika income ing wilayah 15 ora masalah, nanging nalika aku 16 wilayah income ora dumunung ing sisih dipengini.
    Thanks in advance

  17. Katon folder spam, tansah karo transaksi lan panrimo saka paypal ngasilake URL download.

  18. Lan mbayar dening paypal lan ora ngundhuh apa-apa .. sampeyan bisa ngirim kula menyang email ??

  19. apik banget post sampeyan saben ngendi aku bisa ndownload format ing exc

  20. kontribusi sing apik banget kanggo nggabungake kabeh paket informasi lan kawruh

  21. Thanks kanggo enggo bareng informasi. Education, nggunakake suwene lan penanganan informasi sing senjata paling apik marang weton lan dominasi.

  22. Aku ora ngerti liyane, nanging apa sing dakkandhakake yaiku lembar sing data sing ana formula mung kanggo nambah nomer sing wis ditemtokake karo data saka koordinat "diwilang" sadurunge. Ora duwe sikil utawa sirah, miturut pendapatku. Yen sampeyan bisa mriksa metu.

  23. banget kontribusi thanks matur nuwun friend'm a fireman lan wong sing saiki nggunakake telpon sel GPS aku perlu kanggo nalika wong reorta minangka ilang ing pitungan telpon lan ing detik duwe koordinat UTM kanggo search karo browser conventional lan ing laptop ngerti langsung wong iku sektor lan kanthi mangkono nutup search bunder

  24. Jo, aku kudu nggawe papan ing skripsi. Thanks kanggo blog aku dilacak mudhun situs ngendi file dk ing Honduras, lan saiki aku menyang UTM Coordinates gawé lapisan ing Quantum GIS, agul-agul Panjenengan wis saka bantuan invaluable.

    Aku mung pengin Wigati sing nganggo Linux lan OpenOffice 3.0, lan konversi resume dianggo bangga Calc. Ora aku ngatur kanggo nyalin file kanggo pass kanggo format CSV, nanging sing ora prakara ing kabeh, amarga ora akeh nilai, supaya aku cukup nindakaken kanthi manual, lan babak nomer, amarga generator lapisan Quantum misale jek ora ndhukung decimals.

    Oalah, blog lan bantuan sangat berharga kangge wong kaya kula, sing asalé saka aksara, nanging iku kasengsem ing ngetik donya sistem informasi geografis.

    Aku ora menehi sewu matur nuwun, amarga dheweke wis nindakake ing ndhuwur ...

  25. Salam cordial lan aku mung matur nuwun kanggo macem-macem kontribusi sing sampeyan lakoni ing kene; Khususé, konversi "massa" koordinat wis migunani banget. Siji pitakon: kepiye kudu menehi kutipan kontribusi sampeyan ing dokumen sampeyan?

  26. Sugeng galvarezhn, aku golek situs menarik lan kula wis banget migunani. thanks

  27. Woy iki banget, wong mangerténi saka excel nanging kanggo ngowahi derajat menit detik kanggo derajat desimal? thanks in advance

  28. Pukulun kontribusi !! We are ngucapke matur nuwun kanggo nuduhake jinis iki informasi.

  29. Hei ... Aku lagi survey karo GPS nanging amarga "memori teknis" (aku lali kabel antena) aku ora bisa ngrampungake survey lan nindakake karo navigator ... lan aku ora ngerti kepiye cara ngowahi koordinat ... dheweke njupuk aku kesusu ... apik !!!!

  30. nyalin rumus lengkap mudhun,

    uncovers larik lan kolom sing ora katon lan salinan saben penultimate mudhun

  31. hello,

    apik banget lan praktis, matur nuwun! sanajan aku duwe masalah sithik, apa sing kudu ditindakake nalika meh 8000 koordinat bisa diowahi ...? -k excel mung ngidini 323… - Aku wis nyoba nyeret formula nanging ora bisa digunakake.

    Sembarang gagasan?

    Gracias

  32. Prasaja, cepet, dhuwur, ora liyane sing bisa nyuwun.

    muchas gracias

  33. Thanks kanggo link utm kanggo geografis, ing sheet excel rawuh apa aku kudu saka gelar.
    Liyane bantuan yen sampeyan bisa menehi kula yen ana sheet excel konversi koordinat kanggo utm, lan kuwalikan. thanks

  34. Woy David, kirim duwe sheet excel sing mburi, saka utm kanggo geografis.

    Babagan nggawe kaca sing ngowahi desimal dadi derajat, menit lan detik ... bisa uga salah sawijining dina iki aku bakal lungguh

  35. Kerja sing apik tenan !! Sugeng rawuh Aku uga nggarap konversi jinis iki, wiwit saka utm nganti tme, tme to utm lan geodesics lan kabeh konversi sing bisa ditindakake, aku nggunakake program TMCalc, lan iku cocog karo aku, nanging kadang duwe sheet excel kanggo nggawe pangowahan lan ora program kasebut, yen ana UTM nganti Geodesics sing unggul, bakal menehi kontribusi gedhe kanggo aku ...
    Tujuan utamane yaiku nggoleki kaca iki. Iki minangka sheet excel sing lulus derajat yaiku desimal (45.7625 derajat) nganti derajat menit lan detik (45 '45' 45.000 '), apa sampeyan bisa nulungi aku, nuwun sewu yen iki dudu forum .. emailku ingdvd1@hotmail.com

    Gracias

  36. Cukup kanggo matur nuwun kanggo informasi, aku wis banget migunani, berkas banget.

    Greetings, matur nuwun.

    attentively
    María

  37. Bener aku nyinau AUTOCAD AKU AKUN LAN AKU BISA MADU BISA ALLAH

  38. Banget, matur nuwun kanthi sanget.

    attentively

    Ulises

  39. LUCU ... ORA GAMPANG LALAKI .. ​​Matur Nuwun .. FAIL IKI ...
    Matur Nuwun ... °<<<< !!!!!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.