Carane nggawe peta adat lan ora mati ing nyoba?

Allware

Perusahaan Allware ltd wis bubar ngluncurake Kerangka Web sing disebut eZhing (Www.ezhing.com), kanthi 4 langkah bisa duwe peta pribadi dhewe kanthi indikator lan IoT (Sensor, IBeacons, Alamas, lan liya-liyane) kanthi nyata.

menarik

1.- Gawe tata letak Layout (Zona, Obyek, Tokoh) -> Simpen,

2.- Jeneng obyek properti -> Simpen,

3.- Wujudake kreasi sampeyan ing publikasi Peta Geografis -> Simpen -> pratinjau,

4.- Yen sampeyan pengin menehi urip menyang obyek sampeyan bisa nindakake kanthi REST kanthi curl prasaja.

 

ej : curl -d ‘{«labels»:[«2013″,»2014″],»series»:{«serie1″:[1.794,4.765],»serie2»:[0,0]}}’ «https://api.ezhing.com/1.0/data/graphChile?type=linechart&apikey=CLrDLosL4IB5hY0KdqnV1-WfOBQs7BHNUOk-Ne28JqI»

Siap! Sampeyan wis nggawe peta aktif pisanan sampeyan tanpa dadi pakar GIS.

peta allware

Friends Team eZhing (support@ezhing.com) bakal gelem kanggo ing ora biaya.

Www.ezhing.com #Custom #Map #Gauge #IoT # Real-Time # Online #free

3 Mbales "Kepiye nggawe Peta khusus lan Aja Coba Mati?"

  1. Hello dear peserta blog iki. Iki minangka alat sing potensial dhuwur kanggo tim pangembangan sing padet ing perusahaan sing misuwur ing industri. Allware.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.