Ngisi jadwal saya kanggo Baltimore

navteq Nggoleki, goleki apa sing kudu dilakoni ing Baltimore yen aku bakal rawuh ing konferensi Sistem Bentley, Aku nemokake pameran peta lawas sing disponsori Navteq lan jenenge menarik: «Nemokake panggonan kita ing ndonya«. Pameran kasebut ditindakake ing Baltimore wiwit wulan Maret nganti Juni taun iki lan siji mil saka Inner Harbour.

Iki dianggep minangka pameran peta Amérika Lor paling ambisius. Mesthekake yen pengunjung bakal padha ndeleng adu arep sawetara khasanah cargoráficos paling, ora mung peta digawe dening kartografer nanging maps empiris saka macem-macem bagéan donya. Pameran kalebu langka, maps rinci nggumunke, manuskrip digawe dening penjelajah, lingkungan, maps of maneka saindhenging donya klebu tablet cuneiform saka Mesopotamia. Aku Gatare ing $ 12 sing biaya lan nyoba kanggo ndeleng carane telpon seluler dipandu karya demo.

Ing kene aku nuduhaké peta Aztec Capital, Tenochtitlán. Digawe dening none liyane saka Hernán Cortés ing 1524 ... uga, aku bakal seneng-seneng.

peta mexico

Aku uga appreciate link menyang Room Map

2 Balesan kanggo "Isi agenda kanggo Baltimore"

  1. Yen sampeyan kepengin weruh ing rute, bukak museum sepur ing Baltimore sing ngemot omah-omah bunder sing apik banget karo stok gulung lan lokomotif wiwit dekade kaping 19 abad. Lan yen sampeyan bisa kanggo wisuh. DC, (menit 40 nganggo mobil lan layanan sepur sing apik), aja lali ngunjungi "Divisi Peta" Perpustakaan Kongres, ing ngendi sampeyan bisa nyenengake dhewe karo koleksi peta Spanyol Amérika Kidul.
    Good trip!
    Alberto

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.