Ngandika saka guru lungse ...

Ora kanggo disturb, nanging ing kene aku ninggalake pemeriksaan dasar matematika kanggo Topografi ing Universitas Jaen ... ing seni rock.

survey topografi

cara2Pasuryan 1

Mungkin dheweke ora ngerti dalan kaligrafi ...

Liwat: Mename kula

5 Balesan kanggo "Ngucapake guru lentur ..."

  1. Aku uga sinau ing kana, lan ya, ana guru sing aneh, nanging misale jek iki ana sing luar biasa; Arang banget kanggo wong mau nganakake ujian "freehand".

    Aku ngomong karo kepercayaane lengkap, yen iki minangka ujian tangan sing disalin dening siswa, ora asli sing diajukake dening profesor.

    Lan aku uga karo Txus, aku ora weruh apa sing menarik kanggo posting.

    Salu2

  2. Iku mung sing aku sinau ana ... lan teka nyawa kula 8)

  3. Hei! kepiye supaya sampeyan bisa nyekel kula kanthi kirim iki ... hehe

  4. Aku ora weruh ngendi kabar ... 🙁, ing kaligrafi? ... lan apa sing kudu dilakoni karo topografi? 😕

    Aja mudhun tingkat, G !!! Panjenengan kirim minangka referensi

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.