Nomer ijo

gambar

Majalah PC iki wulan wis teka kanthi tema komputer ijo, modis banget ... nuduhake strategi ijo sing ngembangake perusahaan pangembangan teknologi kanggo nggolek perlindungan ekologis.

gambar Aku dadi pembaca majalah iki wiwit aku kelingan, aku ngalami owah-owahan editor sanajan aku wis adaptasi karo Nadia Molina, bocah wadon luwih kreatif tinimbang tampilan geek. Menehi majalah kasebut dadi tren sing apik banget ing mode pemuda sing wis diatur kanthi becik (nyoba lan kesalahan karo model sing ana gandhengane), nanging paling apik banget karo mole ing lambe sing ndadekake sampeyan pengin

lan suwek saka cokotan.

Kasunyatan siji PC duwe merkuri 0.5 gram, cukup kontaminasi tlaga hektar 24 lan Amerika Serikat mbuwang 300 ewu taun kepungkur.

Ing kene nomer ijo:

  • gambar 100 yuta ponsel daur ulang ing Amerika Serikat bakal ngirit energi sing cukup akeh kanggo omah omah 194 sewu taun
  • gambar 27% mung Amerika ndaurake piranti elektronik uga
  • gambar 75 saben 100 PC sing adol sing isih kerja disimpen nanging ora digunakake
  • gambar 400 yuta Potongan peralatan elektronik dihabisake saben taun mung ing Amerika Serikat
  • gambar 5 siji milyar dolar wis dibayar dening pangguna ing saindenging jagad XP wiwit debut wiwit gagal nalika "hibernate" utawa "turu"
  • gambar 3 siji milyar dolar listrik sing dikonsumsi ing AS mateni elektronik, nanging ora dipasang
  • gambar 5 kilo sampah digawe kanggo ngasilake barang-barang konsumen 1
  • gambar 1 PC desktop digawe karo bahan bakar fosil lan bahan kimia sing bobot kaping 10 luwih saka komputer
  • gambar 50% energi sing dikonsumsi ing PC wis dibuwang minangka panas diusir dening para penggemar
  • gambar 3.7 ton emas bakal dipikolehi kanthi daur ulang 100 yuta telpon
  • gambar 25 menit energi kanggo operasi PC disimpen kanthi daur ulang botol plastik

Secara pribadi, aku wis nemokake papan sing apik kanggo nggambarake praktik-praktikku, kayata kabiasaan sing adol ninggalake laptop nalika arep nggawa bocah-bocah lanang kasebut, uga wis narik kawigaten kanggo ndeleng manawa iki minangka utopian minangka komersial.

Aku menehi saran supaya sampeyan tuku majalah kasebut, uga ing Jambitz, sampeyan bisa ngrungokake podcast, yen ora duwe inhibisi kanggo ujar "yen kentut kasebut mbuwang" lan mesthi mbayangno ujar yen

Siji Wangsulan "Nomer Ijo"

  1. Halo, Aku nyiapake eneeaxms saka: Persiapan Ujian Associated Exam Associated Certified 2011 Certified AutoCAD 2011 lan ora bakal ndhaftar karo kode oneweek. Apa ana wong sing kepenak ngirim ngirim documentacif3n kanthi email? Matur nuwun kanthi sanget lan salam saka email espaf1ami yaiku:

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.