Sambungake Virtual Earth nganggo ArcGIS 9.3

Yen Microsoft kepengin njaluk serius babagan donya geospasial lan entuk manfaat, Google kudu partner karo perusahaan perangkat lunak khusus lan nggawe "luwih profesional". Iki kedadeyan ing kasus miwiti saka TrueSpace kanggo nyenyamah Sketchup!, saiki karo persetujuan karo ESRI, ngupaya bisa nggayuh pangguna perusahaan dominan ing pasar geospasial.

Saka ArcMap lan Arc Explorer. bisa nyambung karo gambar Bumi Bumi sing saiki bakal dadi katalog layanan online. Sampeyan bisa nindakake akeh gambar kasebut minangka Street Maps lan layanan hibrida. Nganti saiki mung siji sing nindakake iki ... lan gratis ana pipa.

gambar

Mesthine mung bisa ditindakake kanthi versi 9.3 lan mung ana ing ArcGIS Desktop lan ArcExplorer, senadyan sampeyan bisa nindakake apa wae kanggo nerbitake nanging kudu kontak karo kamera Livemaps; Yen sampeyan ngelingi Arc2Earth Panjenenganipun nindakaken pirouettes babagan iku.

Saka API

gambar Sampeyan uga wis digawe kontrol kanggo ASP.NET sing ngidini kanggo nggabungake layanan Virtual Earth liwat aplikasi sing dikembangake karo Visual Studio 2008 lan Visual Web Developer 2008.

Iki beda karo extension ESRI kanggo nggabungake VirtualEarth dadi aplikasi web nggunakake Javascript.

Ora ana sing gratis

Mesthi ora gratis, biaya $ 200 per pengguna saben taun sing bisa dibenerake ing institusi sing njupuk kauntungan saka iku. Rega iki mung "ndeleng" karo piranti desktop, kanggo nggunakake ing layanan IMS, iku kudu rega liyane. Lan senadyan akeh bisa ngritik yen ing Bumi Maya ora ana gambar resolusi sing luwih dhuwur saka kutha "non-gringo" nganyari pungkasan Iku nuduhake yen Microsoft banget serius.

Langkah sabanjure mesthi nglakoni sing padha karo AutoDesk, karo sing kita bakal seneng akeh lan Google bakal tetep ing urgency kanggo mbebasake dhewe menyang aplikasi opensource.

Yen aku dadi Microsoft, aku bakal menehi gratis sajrone sawetara sasi, supaya bisa ndadekake para pecandu, kaya langkah kaya iki kanggo konperensi sing bakal teka ... amarga kita kesasar pengumuman kaya iki sadurunge acara kasebut.

Salah Reply kanggo "Sambungake Virtual Earth karo ArcGIS 9.3"

  1. Hai, aku tresna karo blog sampeyan lan muga-muga bisa nuduhake tautan
    http://www.ficunfv.com Sanalika sampeyan ngubungake aku ngirim pesen sing aku bakal langsung ngubungake sampeyan ing direktori lan supaya sampeyan bakal entuk manfaat kanggo sampeyan sing jaga, kita bakal melu

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.