Nyetel data adhedhasar survey sing luwih akurat

Iki minangka conto masalah umum, sing saiki kedadeyan karo aku.  nyetel rubbers heet Aku duwe survey sadurunge kanthi metode sing kurang akurat, bisa uga nganggo GPS, tape, lan kompas. Intine yaiku nalika nglumpukake total stasiun, kita bakal ngerti manawa informasi kasebut ngalami deformasi.

Jeksa Agung bisa ngetokake yen yen sampeyan mung njupuk ukuran verteks njaba, panyimpenan internal kasebut gila.

Ayo ndeleng carane nindakake karo AutoCAD Civil 3D:

Prasaja, sing dipilih Peta> alat> lembaran karet

Banjur, program njaluk supaya poin bakal dipindhah lan poin kontrol dituduhake. Pesenan kasebut minangka poin pertama sing kita ngerti salah (titik basa), banjur titik ngendi sampeyan kudu pindhah (titik referensi).

Nalika kabeh wis dituduhake, wis rampung ketik. Banjur program panjaluk obyek sing kita ngarepake, kabeh watesan properti dipilih lan Ketik rampung maneh.

Kene ing bagian iki ana ing ngendi aku ketinggalan Microstation, amarga ana aku bisa mateni utawa nguripake level tanpa kudu mungkasi perintah aktif.  nyetel rubbers heet Ing kene ora bisa, tingkat sing aku ora pilih ing jendela kudu dipateni.

Lan ana ing kana: Semono uga checkpoint, luwih apik. Lan mesthine kudu ana simpul ing simpul, supaya kebersihan topologis dijaga.

Cetha manawa kanggo proyek gedhe, ora disaranake nindakake kanthi siji stroke, nanging kanthi blok. Delengen carane bagean ngisor properti 4 lan 5, amarga vertex kasebut ora dijupuk, titik kasebut ora obah, sing tegese garis kudu dijupuk utawa diowahi kanthi manual yen ora ana break kasebut.

nyetel rubbers heet

Alat kasebut katon praktis banget, luwih saka saiki Microstation alat> koordinat warp.  

Siji Balesan kanggo "Ngatur data adhedhasar survey sing luwih pas"

  1. hi wong
    ing ngendi bagéan 2013 sipil minangka dhawuh kasebut ing ndhuwur?
    Peta> alat> lembaran karet
    Aku nggoleki ing area Perencanaan lan Analisis ... nanging ora bisa ditemokake
    thanks kanggo njawab
    top.ejroca@gmail.com

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.