Nyetel data adhedhasar survey sing luwih akurat

Iki minangka conto masalah umum, sing saiki kedadeyan karo aku. nyetel rubbers heet Aku duwe survey rampung sadurunge karo cara kurang pas, bisa karo GPS, tape lan kompas. Kasunyatan punika nalika ngunggahake stasiun total, kita nyadari informasi kasebut manggoni deformasi.

Jeksa Agung bisa ngetokake yen yen sampeyan mung njupuk ukuran verteks njaba, panyimpenan internal kasebut gila.

Ayo ndeleng carane nindakake karo AutoCAD Civil 3D:

Prasaja, sing dipilih Peta> tools> sheet karet

Banjur, program nyuwun supaya TCTerms bisa dipindhah lan titik kontrol dituduhake. Pesenan pisanan titik sing kita ngerti apik (titik basa), banjur titik ngendi sampeyan kudu pindhah (titik referensi).

Nalika kabeh wis dituduhake, wis rampung ketik. Banjur program panjaluk obyek sing kita ngarepake, kabeh watesan properti dipilih lan Ketik rampung maneh.

Kene ing bagian iki ana ing ngendi aku ketinggalan Microstation, amarga ana aku bisa mateni utawa nguripake level tanpa kudu mungkasi perintah aktif. nyetel rubbers heet Ing kene ora bisa, tingkat sing aku ora pilih ing jendela kudu dipateni.

Lan ana sing duwe: Posisi sing luwih apik, luwih apik. Lan mesthine, mesthi ana simpul ing simpul, supaya kebersihan topologis tetep dikelola.

Cetha, yen kanggo karya sing gedhene ora dianjurake kanggo nindakake ing salah sijine swoop, nanging kanggo nglakokake kanthi apel. Deleng minangka ngisor 4 lan 5, amarga ora njupuk titik kasebut, titik kasebut ora dipindhah, sing ngakibatake sampeyan kudu njupuk utawa ngowahi kanthi manual garis kasebut yen ora ana sing kaya.

nyetel rubbers heet

Piranti kasebut katon banget praktis, luwih akeh tinimbang Microstation saka alat> koordinat warp.

One Reply to "Nyetel data adhedhasar survey luwih tepat"

  1. hi wong
    ing ngendi bagéan 2013 sipil minangka dhawuh kasebut ing ndhuwur?
    Peta> tools> sheet karet
    Aku nggolèki ing papan Planning lan Analysis ... nanging aku ora bisa nemokake
    thanks kanggo njawab
    top.ejroca@gmail.com

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.