Nyiyapake kursus ArcGIS

Kurang luwih sethithik sak minggu, aku mulai aran kaku saka dalan ArcGIS, sing metu sing ngerti ngendi, sing sampeyan tampa, sampeyan ora ngerti nalika, lan dumadakan sampeyan wis setya.

arcgis cadastre

Iku grup peminat sing ora pengin complicated karo piranti lunak sing ora dingerteni, sing duwe dhuwit lan pangarep-arep kanggo nggabungake ArcGIS. Kanggo wayahe aku wanted kanggo kurban opsi liyane, nanging ing kasus iki, ArcGIS apa cocog karo wong-wong mau kanggo sawetara kahanan, kalebu panentu saka tangan lan aku ora duwe wektu kanggo maneh mesthi.

Padha kudu nggabungake sistem kadastruktur, sing aku weruh kalebu file kanthi topologi succulent. Aku seneng ngerti sing peta iki dibangun dening wong sing mulang kula Microstation sawetara taun kepungkur, mula sing rereget padha duwe produk saka kasar pangopènan lan kesucian ing ora nglamar sajarah. Iki bakal luwih gampang kanggo mangerteni ing ngendi owah-owahan lan kemungkinan kesalahan topologi.

icon_arcgis Kanggo saiki, aku wis nggawe proposal diet, amarga ora padha, utawa aku count ing wektu, kurang yen sampeyan kudu lelungan saperangan jam. Ing rong akhir minggu latihan kelas bakal dilindhungi, karo pegawe kanggo minggu lan dhukungan rong minggu liwat Gmail chatting.

Saliyane, perlu kanggo nindakake tutorial langkah-langkah sajrone rutin 7 sing paling umum, ing antarane sing wis dikenali:

  • Integrasi data CAD
  • Integrasi menyang basis data
  • Analisis karo lapisan liyane kanggo perencanaan
  • Maintenance kadaster
  • Generasi peta kanggo printing
  • Interaksi karo Google Earth

Ana aku pitutur marang wong-wong mau kepiye carane, amarga saiki aku wis njaluk sing wis siap mesin lan ngirimake conto data kanggo nggawe geodatabase. Lan yen kabeh dadi apik, mesthine tutorial langkah demi langkah lan tips support wis diunggah ing blog iki.

5 Balesan kanggo "Nyiyapake kursus ArcGIS"

  1. Babagan manual, aku ora duwe ArcGIS luwih saka sing kasedhiya ing web. Lan pandhuan aku nyiapake kotamadya sing bakal dakiringi, yen aku duwe aku bakal nuduhake ing kene, aku isih bakal mentah.

  2. Hello friend Carlos.
    Kesenengan ngerti yen papan iki wis ngladeni sampeyan, dadi alesan kanggo blog iki. Topik sampeyan amba, lan aku ora bisa menehi rumus magis kanggo njawab, nanging aku bakal menehi sawetara kritéria sing bisa migunani.

    Yen sampeyan duwe lisensi piranti lunak komersial, sing akeh nandur modhal, aku ora ngusulake pindhah menyang piranti lunak gratis. Ya, migrasi uga nggawe investasi liyane.

    Nanging yen ora akeh sing nandur modhal, lan ana kapasitas kanggo nandur modal bagean saka rencana sing wis direncanakake kanggo lisensi lan pangembangan, gvSIG, PostGIS, maperver, Bender utawa qGIS minangka platform kanthi mateng kanggo konstruksi lan publikasi, kanthi dhukungan online karo komunitas sing nyopir implementasine. Malah Venezuela minangka wilayah sing ana kahanan sing cocog kanggo tujuan kasebut.

    Babagan ngunjungi dheweke ... Aku kudu ndeleng karo wektu, nanging duwe kapercayan kanggo nulis menyang editor (arroba) geofumadas (dot) com lan kita bisa ngomong babagan cara aku bisa nulungi sampeyan.

    salam kanggo Venezuela

  3. Salam, kanca, aku sejatine pengunjung aktif menyang halaman sampeyan, deleng wektu saiki sing makarya ing negara iki sing diarani La Caipatal de Venezuela ing proyek sing diarani Lara Digital ing endi sistem informasi geografis negara kita minangka salah sawijining Potongan dhasar saka proyek kasebut. Kita makarya karo argis 9.1 lan kanggo publikasi ing wed under flex sing api sing ana ing jaringan mbantu akeh, nanging masarakat esri wis nyedhiyakake demo kanggo kita, sanajan bisa uga kita Aku bakal ngirim kirim email menyang kursus sing sampeyan lakoni uga kemungkinan nduwe sawetara manual argis sing pengin mbantu kita. Nggoleki liyane perkara sing dakkandhakake yaiku, yen kita wis nliti babagan kabutuhan pindhah menyang piranti lunak gratis, sampeyan ngerti biaya kanggo masarakat Esri, nanging aku durung entuk pandhuan saka wong sing ngandhani yen paling apik ing sores terbuka, katon aku mikir sampeyan Bapak es krim yaiku ujar wong sing disiapake ing GIS pengin nulungi aku lan yen sampeyan pengin ngirim usulan kanggo ngunjungi kutha kita. Ngenteni sumbangan lan pitulung babagan iki, dheweke ucapake selamat kanthi koordinasi saka wilayah Barquisimeto-Venezuela. Pengunjung geofumada aktif.

    Carlos Oropeza

  4. Aku kepengin weruh garis pungkasan.

    Sing kabeh dadi apik lan supaya bisa diitung ing tutorial kasebut.

    regards

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.