Geofumed, crita uripku

Balja-1aos

Luwih saka 35 taun kepungkur (suwene kepungkur), aku diwenehi kesempatan kanggo melu ing kompetisi sing menarik banget. Ana mung siji panggonan sing bisa dituju, lan mung sapa wae sing nindakake kanthi apik bisa njupuk. Aku elinga yen aku wis akeh pesaing kaya aku wis weruh, akeh sing luwih apik dilatih, luwih cepet, pinter, luwih apik lan luwih akeh malah luwih apik tinimbang aku.

Pertarungan ora cendhak, kompetisi arang banget, aku kudu lelungan sing dawa banget kanggo kondisiku, kesucian aku ora bisa dadi luwih naif sadurunge cemburu profesional lan pribadhi. Aku ngelingi kudu ngilangi rasa kesel lan nyeri, narik kekuwatan saka ngendi dheweke ora ana maneh nalika wong liya kudu mundur utawa ngenteni sedhela kanggo ngaso. Liyane njupuk rute sing salah, ilang rasa ambegan, insting. Liyane ora bisa ngrungokake wong-wong mau, padha disiksa ing tengah-tengah wong sing paling kuat.

Akhire, nyatakake yen angel, aku duwe kesempatan kanggo menang.

Iku crita uripku.

Yen aku duwe kesempatan kanggo menang balapan pisanan ing uripku, nalika aku lagi ngukur micron 6, aku duwe naluri primitif lan buntut sing meh padha karo wong liya. Aku kudu pracaya yen aku bisa duwe akeh liyane sukses saiki aku duwe kesempatan kanggo mutusake, kanggo mikir, tresna, kanggo takon, dipercaya.

Ya, iki crita uripku. lan sampeyan

Kita beda, kita pracaya karo aturan sing beda-beda, kepercayaan kita lan kapercayan filsafat utawa agama beda-beda. Sampeyan seneng Windows, Aku sengit, Aku seneng lelungan, sawetara ora seneng, Aku tresna anak-anakku, ana sing ora seneng. Kita nandhang sangsara beda, aku saka keyboard, sampeyan saka monitor, aku nulis lan maca, aku sinau topik dasar lan sampeyan mikir iku bocah.

Nanging ing bab apa kita dadi padha, persis umur dina kita lan sangang wulan dadi pemenang.

We kudu manggon kaya kuwi.

Iku crita uripmu.

2 Balesan kanggo "Geofumadas, crita uripku"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.