Arsip kanggo

OpenLayers

Ukuran bener negara

thetruesize.com minangka situs menarik, ing ngendi sampeyan bisa nemokake negara ing panampil GoogleMaps. Nalika sampeyan nyeret obyek, sampeyan bisa ndeleng cara negara kleru kanthi béda ing garis lintang. Minangka ditampilake ing gambar, proyeksi silindris, nalika nyoba nggawe proyeksi ing sajrone bidang, nguwatake ...