Ora bakal ana ArcGIS 9.4

Ing salah siji ramalan saya edan taun iki 2010, aku kasebut sing mangu-mangu ESRI wani nggawe versi karo jeneng 9.4, lan tenan, wis ngandika sing versi sabanjure bakal disebut ArcGIS 10, lan bakal kasedhiya ing separo kapindho 2010.

arcgisx Ing sawetara spasi wis comentado, lan sing miturut apa ESRI ngandika, iki bakal dadi owah-owahan sing signifikan ora mung ing fungsi (jeneng) nanging ing antarmuka pengguna (pasuryan). Kita mikir sawetara sing apik banget, sanajan mesthi kanca kompetisi, donya Open lan predisposed kedhaftar (loro) bakal mock paribasan: Lan kita ora nggawe maneh?

Banjur kedadean sing dianggo nganggo nganggo Pungkasane! sing nyedhiyakake popularitas bakal nggawe tonggak sejarah (sadurunge lan sawise), weruh yen owah-owahan sing meh padha karo langkah 3x kanggo 8x bakal nganti padha ngamanake bit 64; Mesthi, akeh manual sing wis ana bakal mudhun ing sajarah ing wektu sing cendhak. Nanging kanthi posisi global ESRI, bakal ana kebahagiaan gedhe, senadyan inovasi (sing) bakal disebabake kanggo kasunyatan kanggo ngendhake ora setuju pengguna.

- Akses luwih apik kanggo piranti. Koyone kaya, kaya sing wis kita tingali ArcExplorer, AutoCAD lan Kantor, pita sing diarani Ribbon digabungake kanggo nyedhiyakake alat, nyingkirake tirani kothak piranti sing ora anduweni lan rak implan farm ora unine.

-Integrasi karo ArcCatalog. Sing alat iki nganggo dhewe kanggo akeh wis seret, kadang butuh wektu kanggo mbukak lan nalika akeh kita ora perlu. Saiki bakal diunggah menyang antarmuka sing padha, kaya ing AutoCAD Civil 3D lan ngoper menyang antarmuka Map AutoCAD; iku uga perlu kanggo ndeleng yen akses single-user ngganggu menyang data bisa ditingkatake, supaya owah-owahan bisa digawe ing gedoatabase tanpa kudu nutup lapisan sing dipasang (sanajan ora nganggo edisi aktif, sing ora kudu mbutuhake ArcSDE) .

-Peningkatna panelusuran kanggo peta. Dikarepake bakal duwe cara sing luwih apik kanggo nggoleki data spasial utawa tabular, kanthi visualisasi sadurungé lan fungsionalitas sing luwih apik. Mbok menawa iki padha ndeleng cara kanggo nindakake saka piranti kayata uDig karo katalog apik lan seret kanggo kéwan.

-Pisah proses. Nganti saiki wis setengah ngganggu, sing nalika konsol nglakoni proses, perlu goleki kopi amarga ora bisa dilakoni ing latar mburi. Iki, mungkin padha nyathet babagan iki qgis lan uDig, mula bisa luwih gampang ngotomatisasi rutin tanpa ngganggu kerja desktop.

-Kita bakal nyadari alat pangowahan kanggo nambah, senadyan iki wis dicakake sithik, mung bakal didhasarake ing palet tombol konvensional lan ora ing menu saiki. Iki bakal umum kanggo ArcMap, ArcScene lan ArcGlobe. GvSIG please!

Gegandhengan produk output, paningkatan wis kasebut ing konfigurasi Tata letak multi-halaman lan teks dinamis. Sampeyan uga wis dianggep kamungkinan ngasilake animasi sing nggambarake owah-owahan sawayah-wayah, kaya perkara cilik Manifold GIS ora.

-Ing manajemen lisensi, yen sampeyan bisa ngecek lan ngecek lisensi, mbuktekake manawa sampeyan bisa mlebu lisensi saka meja menyang laptop kanggo nggunakake ing lapangan. Kaya apa Bentley Peta ora.

Banjur padha ngomong babagan dandan liyane supaya sawetara pangolahan dianggo ora mung dening para perokok: nyederhanake API lan prosedur geocoding, luwih intuisi (gampang kanggo nggunakake), dhukungan kanggo bit 64 lan liya-liyane. Nanging ora ana prioritas.

Temtunipun, dudu ArcGIS 9.4. Kabeh katon owahan apik banget, amarga teka saka pangguna sing nggunakake piranti liyane lan sing disaran: Apa program cilik sing ora ditindakake?, kanthi varian kasebut sing ora mung mbenerake kaunggulan, pandang pengguna wis didangu. Temtuné ora mung nyalin apa liyane sing becik, manawa ana rong lantai saka sawijining bangunan sing ngrusak klapa kanggo ndeleng manawa Podcast ora ngganti wacana rencana operasi taunan.

... ing wektu sing apik, padha ngenteni rong taun nyoba taun sadurunge padha keprungu dening psalmist.

Lan apa sing sampeyan ngarepake?

4 Balesan kanggo "Ora bakal ana ArcGIS 9.4"

  1. Yen ESRI nemen nambah pilihan editing (pseudoCAD), bakal entuk akeh. Ing pendapatku, iku ora ana sing kurang, bebarengan karo komentar.

  2. Kakehan banget Perkara Linux sing angel dipikir ing wektu sing cendhak, nanging apa sing kudu digunakake kanggo nggawe konstruksi lan penyunting vektor ing gaya CAD Aku ora ngerteni kenapa saiki iki kita isih kudu nindakake ing njaba.

  3. ... aku kelalen soko banget, penting banget ... mugia bisa mbukak ArcGIS (pribadi ESRI lan) ing LINUX ... tanpa nggunakake emulators. Awit yen aku nggunakake Güindous mung, amarga aku duwe% 90 saka wektu ing ESRI.

    A ngrangkul lan terus GEOFUMANDO !!!!!!

  4. Apa aku ngarep-arep, luwih saka samubarang kabeh:
    1.- Nggawe luwih stabil
    2.- Sing nduweni pengelola basis data, akeh pitakon sing dipilih kanthi gampang banget - ing endi-endi, koyone digawe saka penyu. Nalika kilometer sing luwih apik saka versi 8.x ing 9.x, ora katon ing pilihan prasaja dibandhingake 3.x lawas ...
    3.- Sampeyan wis disebutake tata letak multi, sing saya golek migunani, ning ngendi wae sampeyan ndeleng.
    4.- Alat-alat topologi cleaning (saka desktop) Aku nemokake yen dheweke isih kurang sawetara konfigurasi kanggo nggawe revisi luwih cepet lan ora, meh, siji kanggo siji.

    Sisih liyane aku setuju karo kabeh apresiasi ... (mesthi ... Aku ora ndemek UDig, dadi aku ora duwe cara kanggo mbandhingake iku)

    Ing kasusku, aku cetha ora bisa ngganti Autodesk (utawa ing kasus sing nggunakake Bentley, Microstation) kanggo revisi desain rumit ... nanging bakal becik.

    Uga ... Aku bakal netepake versi 9.3 nganti 2012 ... yen Mayans ora ngomong yen digunakake

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.