Paling apik BIM Summit 2019

Geofumadas melu salah sawijine acara internasional sing paling penting sing ana hubungane karo BIM (Gedung Informasi Maganement), yaiku European BIM Summit 2019, sing dianakake ing AXA Auditorium ing kutha Barcelona-Spanyol. Acara iki didhisiki dening Pengalaman BIM, ing ngendi sampeyan bisa duwe pemahaman apa sing bakal teka kanggo dina iki.

Ing dina kapisan ing Pengalaman BIM, kegiatan kasebut dipérang dadi telung tema supaya para pamiarso nyimpen perhatian sing fokus miturut kapinterane, sing kapisan Mbangun karo BIM, sing kapindho Softwares lan keuntungan BIM, lan pihak katelu BIM kanthi huruf gedhe. Perusahaan Roca melu liwat wakilnya Ignasi Pérez, sing njelasake pentinge BIM kanggo konstruksi, lan uga pameran kayata Data Intelligence for Building: DIN2BIM dening PINEARQ, o Manajemen proyek konstruksi terintegrasi liwat TeamSystems Open BIM.

Sajrone acara, kita duwe kesempatan kanggo ketemu pirang-pirang wakil perusahaan terkemuka ing donya BIM, ing antarane kita disebutake kanggo BASF, sing nuduhake Solusi Pembina Master, piranti lunak sing ngidini nyepetake telusuran produk lan obyek BIM. BASF, nuduhake marang para pamiarsa cara kerja piranti lunak karo kasus sing nyata, liwat teknologi kasunyatan virtual.

Kasebut kasebut, nuduhake kunjungan karya lan cara model BIM dikelola ing wektu nyata kanthi solusi sing diwenehake dening piranti lunak, bisa nggambarake asil final; iki minangka pertunjukan sing apik banget dening BASF, sing uga nawakake para penonton a karton kanggo manggon pengalaman lengkap.

"Kanggo proyek tartamtu, ndadekake rekomendasi babagan apa produk sing dibutuhake lan ngidini sampeyan ndownload kabeh informasi produk kasebut, kalebu obyek BIM sacara otomatis tanpa kudu ngliwati perpustakaan lan nggunakake filter". Albert Berenguel - Manager Marketing Eropa BASF Construction Chemicals Spanyol

Uga, kita ketemu tim Visual Technology Lab, perusahaan sing dirancang kanggo nggawe solusi kanggo kabeh sing terlibat ing rantai konstruksi, kayata, njupuk model BIM kanggo kacamata-maya kacamata maya / perangkat tambahan utawa seluler kaya ponsel utawa tablet , kanthi tujuan ngatur situs BIM ing papan. Padha nyedhiyakake akeh layanan, kayata: Integrasi BIM kanggo kasunyatan virtual lan kasunyatan ditambah, model multi pengguna BIM-VR utawa fotografi video 360º / 3D-360º.

"Visual Techology nawakake aplikasi sing bisa digunakake ing seluler utawa tablet lan apa sing kita tindakake yaiku menehi kothak sesi ing model kasebut, kita menehi tandha tandha langsung lan ngekspor kothak sesi kasebut, dudu kabeh model, mung sing dikarepake. kanthi seluler, sing sadurunge wis nginstal teknologi yen Apple ARKit utawa Android ARCore, sampeyan bisa ngowahi skala model, mriksa jinis materi utawa unsur sing ngemot model, bentuk, rampung lan nggawe kombinasi ”. Iván Gomez - Lab Teknologi Visual

Sabanjure, kita terus ngunjungi presentasi saben pamicara, kita nemokake wakil saka Lumion Alba Sánchiz, sing nerangake carane versi anyar Lumion 9 bisa dianggo, alat sing bisa digunakake - luwih saka migunani kanggo kabeh sing kudu nggunakake luwih akeh wektu kanggo desain konstruksi tinimbang ing proses rendering. Perangkat lunak iki ngidini ngimpor model CAD / BIM lan menehi cara sing gampang.

"Lumion 9 ndhukung piranti lunak bim lan desain arsitektur minangka. SketchUp, badhak, Graphisoft ArchiCAD, Autodesk 3DS Max, Allplan, Revit, Vectorworks lan AutoCAD" Alba Sanchiz -LUMION

Wakil GRAPHISOFT, nuduhaké versi anyar ARCHICAD 22, salah sawijining piranti lunak pelopor ing donya BIM - kanggo manajemen data lan koordinasi proyek-, kanthi mangkono, ngumumake platform anyar latihan kontinu.

"Platform latihan adhedhasar sistem langganan, banget inovatif, ngarahake para siswa lan profesional. Sampeyan ora mbayar kursus tartamtu, nanging kanthi langganan sampeyan entuk akses menyang kabeh kursus lan level sing ngemot , gumantung marang kebutuhan pangguna, kabeh disahkan lan disertifikasi dening GRAPHISOFT ". GRAPHISOFT-ARCHICAD

Sampeyan ora bisa nglirwakake wakil 5 negara Nordic, Denmark, Swedia, Finlandia, Islandia lan Swedia kanggo edition khusus iki bim 5ta Summit- saben siji saka presentations fokus ing -Guests kanggo ora pati jelas sing ana isih cara dawa kanggo pindhah ing bim subyek.

Antarane exponents, Gudni Gudnasson, sing ngedika bab kabeh tantangan presented dening penerapan Sastranegara bim uga Jan Karlshoj nerangake impact saka syarat umum kanggo openBIM ing Denmark, pungkasanipun highlights Anna Riitta Kallinen sing nuduhake ana project Rasti minangka strategi lan path standardisasi Manajemen informasi ing lingkungan sing diwangun.

We terus ing dina presentasi, kanthi presentation of the Bentley Systems Anna Assama, sing narik kawigatèn kanggo nuduhaké pentinge inovasi teknologi, hubungane karo lingkungan, lan carane Bentley wis ngganti wujud kanthi liwat iki perspektif anyar kalebu lingkungan ing siklus urip konstruksi.

"Synchro, ora mung 4D lan periode simulasi murni, iku platform kanggo manajemen kontrol" - Ana Assama - Bentley Systems

Banjur assama diterangno, apa sing pribadi sing Bentley nawakake, miwiti karo kondensasi data ing analisis layanan maya-maya Kapabilitas sing - Power bi-, planning - SYNCHRO pro, kontrol lan migunani -SYNCRO XR- njupuk kabeh siji feedaback, nggawe sistem rampung terpadu.

"Synchro iku apa wae, nanging program rancangan, kanthi Synchro sampeyan bisa merencanakake lan ngatur informasi, mung duwe model 3D kanthi data karya, yaiku, tanggal wiwitan lan pungkasan, sampeyan bisa ngira carane completion of the task bakal kanthi tartamtu Analytics "Anna Assama - Bentley Systems

Pemodelan digital saiki bisa dadi bagian saka realita fisik, liwat Synchro XR kanggo Hololens, unsur penting sing adhedhasar campuran realita, yaiku, saiki sampeyan bisa mbangun njupuk kasunyatan lingkungan.

Salah sawijining warta paling penting, sing kasebut ing KTT BIM 2019, yaiku, kanggo Pamrentah Catalonia, panggunaan BIM wajib dadi wajib kanggo kabeh karya sipil lan tender konstruksi; Iki wis diumumake dening Sekretaris Jenderal Wilayah lan Keberlanjutan Pamrentah Catalonia - Ferrán Falcó. Ukuran kasebut bakal diwiwiti wiwit tanggal 11 Juni taun iki, lan duwe jumlah luwih saka 5,5 yuta euro. Perlu dielingake, ing pirang-pirang provinsi Spanyol, sawetara panggunaan BIM dibutuhake ing proyek konstruksi umum

Ing 5ta edition of the Summit BIM, ora bisa milih apa sing paling apik, mung amarga kanthi ndeleng kabeh sing nggabungake jaringan gedhe perusahaan, peneliti, akademisi, mahasiswa, mahasiswa, gedhe kemungkinan, kanggo akeh profesional sing pengin disambungake.

Iku nduduhake pameran para pameran, kanggo nampilake saben inovasi teknologi, lan nggawe pengunjung ngerti carane bisa ngganti cara kita ngowahi dunya kita sing ana lan nggawe intervensi utawa obyek anyar kanthi cepet, cekap.

We thank kabeh sing kasedhiya penjelasan saka bim, lan presented inovasi sing, kayata anggota saka Solutions simbim, bim Academy, MUSAAT, ASSA ABLOY, ACCA, CALAF, ArchiCAD, Smart Building, Institut Teknologi wewangunan Catalonia- Itec, ProdLib. Pinearq, TeamSystem India Construsoft, terakhir pikantuk kanggo kasetyan bim Summit 2019 iki.

Kita ngarep-arep marang acara sabanjure sing ana hubungane karo topik iki, muga-muga kalebu teknologi kayata GIS - Sistem informasi geografis, ora perlu kanggo nemtokake dinamika spasial, hubungane karo BIM lan kabeh chain sing nyakup proyek konstruksi. Kita ndhisiki!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.