Manifold; topologi lan struktur modular

Aku njaluk panjaluk saka wong sing nyinaoni geomatika ing Argentina UTEM saka Chili lan profesor wis nyerahake tugas marang Manifold; supaya aku njupuk kesempatan kanggo ngirim babagan.

1 Apa topologi dukungan manifold?

gambar Ya, kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngaktifake pilihan edisi bareng "edit / edit bareng"

Kanthi cara iki, isi vektor sing nuduhake simpul ing presisi bisa nggandhengake tetanggan. Ditrapake kanggo reprojection lan nyunting obyek sacara manual.

Kanggo netepake Precision klik-tengen ing lapisan dadi, situs punika milih lan ana bisa kahanan tliti kasebut aplikasi kanggo loro sworo seru lan kanggo analisis spasial, reresik topologi lan "sambungan sunting".

gambar gambar gambar

Ing conto aku nuduhake, yen aku duwe barang iki, senajan padha sawijining, obah simpul, kabeh nilai converge lan ana ing akurasi milih kanggo lapisan iki bakal mindhah.

gambar Yen edisi bareng durung aktif, iki bakal dadi asil:

Mengkono padha kanggo poligon, titik lan rantai garis; Bypass Manifold ndhukung sing lapisan nduweni telu jinis obyek tanpa mrintahake supaya dipisahake nganggo lapisan eksklusif.

Iku uga menarik kanggo mangerteni yen tokoh kasebut bisa ana ing lapisan (lapisan) sing beda-beda, anggere ditampilake ing peta; Kanggo perkara kasebut, siji bisa duwe lapisan kanthi wates plot, ing bentuk garis nalika lapisan liya duwe poligon. Malah ing ends bisa duwe kelenjar minangka TCTerms ... aku ngerti, iku tanah edan sing ora ana nanging umum ing sistem banyu ngendi klep lan Wells. Ngowahi node ngowahi obyek sing beda-beda ing wektu iki, anggere aktif ing tampilan sing padha (peta).

Iki minangka kelemahan paling gedhe saka versi ArcView; 3x; GvSIG ndhukung kontrol topologi, lan Bentley wis nerapake aplikasi cadastre sing disebut "Bentley Cadaster"

2. Apa struktur modul Manifold?

Aku mung arep nyakup rega versi 32 Bit, kanggo menehi gagasan babagan kepiye yen harga-harga kedadeyan kaya escalate.

a) Manifold pribadi, yaiku versi dhasar. $ 245

b) Manifold Profesional, saliyane versi Pribadi, kalebu fungsi IMS. $ 295, lisensi runtime versi iki worth $ 100

c) Manifold EnterpriseTambahan kalebu database native data akses DBMS, sampeyan uga bisa nggawe editing multiuser IBM DB / 2, Oracle, SQL Server 2005, SQL Server 2008 ( "Katmai"), PostgreSQL / PostGIS, ESRI SDE utawa data versi pribadi data ... antarane liyane, kalebu file editing ing format .E00 $ 395

d) Edisi Manifold Database Administration, versi iki kalebu fungsi manajemen data kanggo perusahaan sing duwe akeh data lan pangguna; Iku kalebu support kanggo IBM DB / 2, Oracle, SQL Server 2005, 2008 SQL Server lan PostgreSQL / PostGIS, kalebu Oracle kaca kumpulan. $ 795

Ana telung ekstensi, sing bisa dituku kanthi kapisah utawa ing pilihan opsi $ 225:

  • Piranti bisnis, kalebu sawetara piranti kanggo manajemen spasial, kalebu Topologi Pabrik, konversi data raster menyang vektor (uga Arcscan) lan topologik) $ 95
  • Alat Geocoding (alat kanggo geocoding) $ 50
  • Alat Surface (alat kanggo manajemen permukaan, profil lan animasi 3D) $ 145

e) Manifold Universal, yaiku versi Enterprise plus telung ekstensi sing dituduhake sadurunge $ 575, versi runtime versi iki worth $ 225

f) Ultimate Manifold, minangka versi Administrasi Database plus telung ekstensi $ 845

... klarifikasi sing perlu; kanggo ngganti saka versi siji menyang liyane, mung fitur tombol aktivasi sing dituku, tegese versi Manifold kalebu kabeh, mung aktifitas sing dituku miturut kebutuhan.

3 Model data GIS manifold?

gambar Sinar, pitakonan iki luwih rumit lan aku ora bisa nemokake akeh ing situs web Manifold.

Iki minangka link menyang model obyek, aku ora ngerti yen ana apa-apa lan aku ora rumangsa bisa mangsuli pitakon iki ... nanging ing kene bisa uga ana perkara liyane.

3 Balesan kanggo "Manifold; topologi lan struktur modular "

  1. Ha ha Mesthi tegese iku apik, kanca! Ing replenya, tegese sampeyan wis diwenehi informasi sing apik sing perlu kanggo tugas utawa kebingungan ing tingkat konsepsi sing wis dijlentrehake.
    Salam saka Peru
    Nancy

  2. matur nuwun banget, sampeyan pancen ora ngerti

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.