Pemilihan Spanyol ing Google Maps

Saiki sampeyan bisa ndeleng jumlah suara ing wektu nyata lan kursi dening Otonom Komunitas, asil resmi sing bakal dianyari saben menit 10-15.

Ora becik, dekne kabeh uga janji yen asil kabeh pemilihan bakal kasedhiya saka 1977, sethithike miturut press release dikirim dening Googlemaps Spanyol.

Wiwit saka pemilihan umum Maret 9, Google wis nyiapake mapplet (mini aplikasi Google Maps), kanthi sampeyan bisa ngetutake asil pemilihan dening Komunitas Otonom lan uga kotamadya, yen duwe luwih saka penduduk 50.000.

clip_image004"Iki cara cepet lan gampang ngerti, kanthi cepet, kabeh data saka komputer lan bakal ngenali, liwat warna, sebagian besar partai politik ing komunitas otonomi sing beda," ujare Clara Rivera, Marketing Manager Google Maps ing Spanyol. "Iki minangka conto liyane babagan teknologi Google Maps sing bisa digunakake kanggo nampilake lan nggabungake data lan informasi sing cocog karo pangguna," tambahnya.

Kanggo ngakses data sampeyan kudu ngakses Google Maps (http://maps.google.es/) lan klik ing tab My Maps. Sawise nang sampeyan bisa ndeleng aplikasi Pemilihan Peta sing dumunung ing Isi Unggulan.

Ing wektu sing apik kanggo masyarakat Hispanik kita.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.