Perspektif Geospatial lan SuperMap

Geofumadas ngubungi Wang Haitao, Wakil Presiden SuperMap International, kanggo ndeleng kabeh solusi inovatif ing lapangan geospatial, sing ditawakake SuperMap Software Co, Ltd.

1.Pangerteni babagan lelara evolusi SuperMap minangka supplier paling gedhe saka vendor GIS China

SuperMap Software Co, Ltd minangka piranti lunak platform lan layanan platform GIS sing inovatif. Iki diadegaké ing taun 1997 ing Beijing (markas). Pencerahan paling penting yaiku SuperMap minangka perusahaan piranti lunak GIS sing didaptar pisanan ing China ing taun 2009. SuperMap wis fokus kanggo ngembangake piranti lunak platform GIS, piranti lunak aplikasi lan layanan maya online wiwit diwiwiti ing taun 1997. Dening Saiki, SuperMap wis gabung karo luwih saka 1,000 mitra ijo kanggo nguatake informasi saka pemerintah, institusi lan bisnis ing macem-macem industri. Kangge, SuperMap darmabakti kanggo ngembangake pasar manca. Saiki, SuperMap wis sukses mlebu ing Asia, Eropa, Afrika lan Amérika Kidul lan negara liya lan wilayah lan ngrancang distribusi lan mitra saka luwih saka 30 negara lan pangguna pungkasan saka luwih saka 100 negara.

2.Wenehi nawakake paling anyar?

Produk paling anyar saka SuperMap yaiku SuperMap GIS 10i, sing kalebu GIS Server, Server Edge GIS, Terminal GIS, Platform GIS Online. Kajaba iku, SuperMap GIS 10i nggabungake teknologi AI GIS lan nambah modifikasi Big Data GIS, New 3D GIS, Cloud Native GIS lan Cross Platform GIS kanggo netepake sistem limang teknologi "BitCC" utama kanggo piranti lunak platform GIS.

3. Apa peran sing bisa ditindakake GIS ing manajemen efektif kutha-kutha cerdas? Produk apa sing dimaksud khusus kanggo kutha sing cerdas? Kepiye produk sampeyan beda karo piranti lunak GIS liyane sing luwih populer?

Amarga karakteristik spatial, GIS nduwe peran sing penting banget ing kutha-kutha cerdas. Pisanan, informasi sing ana gandhengane karo GIS yaiku informasi dhasar kanggo manajemen kutha cerdas; kapindho, GIS nyedhiyakake panyedhiya efektif kanggo macem-macem jinis aplikasi informasi kutha terpadu, sing bisa mbantu integrasi sumber informasi sing efektif lan entuk pangembangan lan panggunaan sumber sing luwih apik; Katelu, panggunaan teknologi GIS bisa menehi dhukungan kanggo visualisasi geografis, keputusan geografis, tata letak geografis, lan kontrol geografis kanggo aplikasi kutha cerdas.

Ing lapangan kutha cerdas, SuperMap nawakake solusi "siji platform, siji jaringan, siji lapangan" adhedhasar kutha, kabupaten, kabupaten, dalan, taman lan bangunan. 'Salah sawijining platform', yaiku platform data spatial-temporal city city sing lengkap, nyedhiyakake platform manunggal kanggo integrasi, manajemen lan ijol-ijolan sumber informasi regional. "Jaringan" nuduhake aplikasi manajemen kutha jaringan, pamrentah sosial, pamrentahan jalanan lan desa lan liya-liyane. Kanggo pamrentahan kutha, menehi manajemen digital ing pamrentahan kutha, pemantauan dinamis negara kutha lan nganalisa lan mutusake kahanan kutha supaya lengkap nambah tingkat pemerintahan kutha. "Siji sing diajukake", yaiku, nuduhake taman cerdas, lapangan cerdas lan aplikasi liyane, utamane ing bentuk taman lan situs. Nggabungake BIM karo GIS kanggo nyedhiyakake aplikasi layanan manajemen lan manajemen kanggo ngrancang, ngrancang, manajemen taman lan taman, lan ningkatake kemampuan layanan manajemen lan daya saing ing lapangan.

Dibandhingake karo vendor piranti lunak GIS liyane, SuperMap duwe keuntungan gedhe ing data amba spatial lan teknologi GIS 3D anyar. Kajaba iku, SuperMap bisa nyedhiyakake pangguna solusi sing lengkap babagan perencanaan kutha, kutha, konstruksi, manajemen lan liya-liyane.

4. Kepiye cara integrasi BIM lan GIS entuk manfaat kanggo sektor konstruksi? Apa Supermap bisa nggawe merek ing pambangunan digital? Nuduhake studi kasus integrasi BIM + GIS sing paling apik.

Integrasi BIM lan GIS ngidini pangguna konstruksi ngenalake konteks geografis sing gedhe tenan ing sawijining proyek kanggo ngevaluasi dampak lingkungan, nyepetake pangiriman proyek, lan ningkatake operasi lan pangopènan aset rampung.

Salah sawijining kasus kasebut yaiku Platform Pengawasan Pembukaan Smart Subcentre Smart. Ing kasus iki, integrasi lancar BIM lan GIS nyedhiyakake tim desain lan konstruksi kanthi informasi geospatial supaya luwih ngerti kahanan sing saiki lan mbantu dheweke menehi asil kanthi luwih efisien lan akurat ing jadwal konstruksi sing winates.

Salajengipun, adhedhasar teknik GIS 3D lan data IoT sing luar biasa, platform kasebut bisa menehi ahli lan pihak sing duwe kepentingan simulasi proses pambangunan nyata kanggo evaluasi lan manajemen sing luwih apik lan njaga kabeh siklus urip.

5. Kepiye carane bisa nggunakake produk SuperMap nganti saiki? Apa langkah sing sampeyan tindakake kanggo nambah kesadaran lan anak angkat?

Sapunika, "SuperMap nduweni pangsaosan nomer tiga paling gedhe ing pasar GIS global, lan bagean pertama ing pasar GIS Asia. Kangge, laporan kasebut nuduhake yen kanthi cepet tuwuh luwih saka 20 taun, SuperMap Software saiki dadi GIS Cina sing paling gedhe, lan vendor GIS paling ndhuwur ing pasar Tiongkok, "miturut Laporan Penelitian Market Research of Sistem Informasi Geografi sing diterbitake ARC Advisory Group.

Kanggo luwih ningkatake merek SuperMap lan nambah adopsi, SuperMap terus fokus kanggo ngembangake lan nyedhiyakake produk lan teknologi sing maju lan kompetitif ing industri kasebut. Lan SuperMap negesake manawa kualitas minangka prioritas utama wiwit diwiwiti. Ing wektu sing padha, ing bidang bisnis, SuperMap wis gabung karo mitra kanggo nindakake kerjasama proyek, menehi solusi lan aplikasi multi-industri sing sukses. Salajengipun, SuperMap nduweni hubungan apik karo akeh universitas ing saindenging jagad lan menehi kontribusi kanggo nyedhiyakake dhukungan piranti lunak lan teknis kanggo pendhidhikan GIS sing luwih apik. Kajaba iku, SuperMap wis gawe piranti lunak open source SuperMap GIS uga SuperMap iClient lan liya-liyane kanggo pangguna sing ora pati rame ing saindenging jagad.

6. Sampeyan ndeleng SuperMap ing sawetara taun sabanjure?

Ing mangsa ngarep, SuperMap bakal aktif ing bidang desain kutha, kutha cerdas, BIM + GIS, AI GIS lan liya-liyane, miturut pangembangan teknologi SuperMap Big Data GIS, 3D GIS, AI GIS, uga jinis pangguna lan dhasar pangguna ing saindenging jagad kayata pamrentah, universiti.

7. Apa langkah sampeyan supaya GIS luwih pinter nalika AI?

SuperMap ngluncurake SuperMap GIS 10i ing Konferensi Teknologi Perangkat Lunak GIS 2019. SuperMap GIS 10i nggabungake teknologi intelijen buatan kanggo mbangun sistem teknologi saka "BitCC", sing mentas nambah AI GIS ing sistem produk.

Kanggo AI GIS, kasusun saka 3 bagean:

  • GeoAI: Analisis data spatial lan algoritma pangolahan sing nggabungake AI lan minangka produk saka AI lan GIS.
  • AI kanggo GIS: Panganggone kemampuan AI kanggo nambah fitur piranti lunak GIS lan pengalaman pangguna.
  • GIS kanggo AI: panggunaan teknologi GIS analisis lan visualisasi kanggo nindakake visualisasi spatial lan analisa spatial asil output AI.

SuperMap bakal nglatih GIS sing luwih cerah kanthi ngetutake trilogi IA GIS sadurunge.

8. Apa standar sing paling penting sing ditrapake piranti lunak interoperability karo industri geospatial, teknik lan operasi?

Ing taun 2017, SuperMap mbukak data data spatial 3D spatial (S3M) sing mbukak kanggo streaming cepet, upload, nampilake data geospatial 3D heterogen lan akeh ing kabeh piranti lan platform. Lan wis mbisakake ora mung visualisasi, nanging uga query spatial 3D lan analisa data spasial gedhe. Salajengipun, S3M minangka standar data klompok pisanan sing diterbitake dening China Association for Geospatial Information Society. Saiki S3M wis digunakake diadopsi luwih saka 20 perusahaan sing misuwur ing macem-macem industri, kayata DJI, Altizure, lsp.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.