Manifold Subliminal Messages

Aku sajujure ora mangerteni iklan pipa, ing download kaca gambar iki katon:

gambar

We assume that Manifold hates Linux because it can only be mount on server with IIS, but in its advertising does not manifest being so happy with Microsoft:

Kita wis weruh sadurunge wimp logo kanggo versi 7, lan kita mangertos bilih para sadhèrèk punika saé sanget ing marketing, mugi-mugi analisa posisi departemen panjenengan ingkang saé:

  1. Microsoft Explorer yaiku taek omong kosong, sing bener bener
  2. Traktor Manifold njupuk munggah, lan dikirim menyang pita daur ulang ???
  3. Lan aplikasi liyane metu saka daur ulang, sing aku ora ngira, amarga salah sijine katon kaya Gmail, dheweke mlebu ing truk sampah ... lan kabeh kuwi tumpukan ... !!!!!

Aku ngerti yen subyek absurd kanggo ngatasi kasetyanmu, nanging ora angel banget kanggo perusahaan kanggo njaga jinis pesen iki?

Salah Jawab kanggo "Pesen subliminal manufaktur"

  1. Aku pracaya menawa kekuwatan pesen subliminal ngidhentiti wong supaya nindakake apa wae utawa nggunakake apa merek gedhe, utawa ngowahi arah pemilihan, digandhengake karo kekuwatan ekonomi, Nanging, aku dedikasikan kanggo studi kekuwatan mental lan spiritualitas, teknik sing digunakake kanggo mbantu tetangga sing ngupaya nyusun ulang aspek negatif pikiran subconscious, kanthi keuntungan gedhe kanggo ngasilake rasa seneng, kamakmuran, dhuwit lan kaluwihan ing urip kita, ngundang sampeyan ngunjungi situs http://www.energiayprosperidad.com/programacion.html

    ucapan rasa sensei diego labrousse

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.