Jahit Peta, kanggo ngundhuh gambar Google Earth mozaik

Nggawe Maps aplikasi tenan kanggo mbangun manca warna gambar, kayata peta quadrant mentas nanging uga ngijini ngundhuh gambar saka Google Earth lan ngumpul mau menyang mozaik kang bisa disimpen minangka gambar siji ... apik garang amarga iku eksekusi ora Sampeyan njupuk munggah instalasi. Aku elinga sawetara wektu kepungkur aku dhateng aplikasi digawe soko padha, nanging kaca ilang ... Aku guess ana sing salah.

Ayo ndeleng cara Stitch Maps bisa:

1. Pilih gambar

google bumi

Misale mangkene aku pengin ngundhuh bagean iki ing kutha Google Earth, Stitch Maps ngenali panyebaran aku ing Google Earth. Ati-ati, sampeyan kudu nggunakake pilihan kasebut DirectX, ora bisa digunakake karo OpenGL.

2. Pilih mripat dhuwur

Google Earth dhuwurKanggo iki, aku pilih tombol "Google Earth" lan sistem nuduhake tampilan sing padha karo panel ing sisih tengen, ing endi aku bisa milih dhuwur (jenis aberrasi Google padha karo dhuwur penerbangan), lan sawetara tombol kanggo nurunake utawa ngangkat dhuwur satus utawa sewu meter.

Ing tombol «setelan» aku bisa milih gambar, kompresi lan pirouette liyane bakal disimpen.

3. Tulis mozaik

Kanthi menet tombol "peta", jendhela ditampilake ing endi kothak ditampilake miturut jumlah larik lan kolom sing dipilih ing sisih tengen. Uga ing sisih ndhuwur sampeyan bisa ndeleng dhuwur sing bakal ditrapake saben gambar amarga ngasilake arus kanggo saben siji ... sing luwih matriks, luwih cilik piksel bakal, mula luwih rinci (luwih apik)ora ana presisi).

Sanajan dianjurake kanggo nggunakake panggonan cilik amarga yakin yen Google bakal nglarang IP mesin sampeyan yen robot-robot kasebut ndeteksi download massive kanthi cara sing sistematis. Dheweke nindakake karo pipa, lan ing rong dina IP dirilis.

mozaik google earth

Kanthi milih tombol «gambar», yanggawe peta sistem ngasilake asil sadurunge ukuran gambar sing bakal duwe format bmp, jpg, lan png.

Aku bisa milih opsi kanggo nyimpen gambar kanthi kapisah lan uga format piksel antarane bit 8, 16, lan 24.

Sampeyan uga bisa kanthi otomatis milih kalibrasi kanggo Ozi, TTQV, GPS Track, Global Mapper, Fugawi, World-file, Mapinfo lan GPSdash2.

4. Nglakokaké panangkepan gambar

Kanthi milih pilihan "pindai", sampeyan miwiti nggawe gambar kanthi nuduhake sing dijupuk kanthi warna biru ... ing wektu iki, ora disaranake kanggo browsing Internet utawa aplikasi liyane amarga katon ngganggu aliran kasebut.

5. Simpen gambar

Ing mburi gambar, kang bisa diowahi mawa tanggung jawab rotasi utawa nglereni mati ing sudhut katon, banjur kontrol tengen katon ngisor Google Earth lan panyedhiya gambar watermark. A potong prasaja lan siap kanggo nyimpen.

kalibrasi gambarGambar disimpen tanpa georeferensi, nanging iki minangka file kalibrasi, sing disimpen kanggo samubarang format kasebut. Ing iki diidentifikasi nomer titik kontrol, lintang, bujur lan piksel matriks, cathet yen loro lan loro pungkasan ana papat sudhut gambar.

Sampeyan uga bisa ndeleng yen gambar ora kothak nalika sampeyan ndeleng koordinat sing ngubengi kelengkungan. Kanggo kuwi, kalibrasi perlu.

Versi percobaan bisa diundhuh, kabeh bakal disimpen kajaba nyimpen gambar kasebut.

Versi mbayar Jahitan Peta dadi liwat $ 48 ... ora ala amarga sampeyan bisa tuku liwat Paypal ... utamane saiki pipa Sampeyan ora bisa tetep nganggo Google maneh.

Ing kirim iki kita nerangake sawetara masalah umum saka Stitchmaps.

Ing link iki sampeyan bisa bnggawe Stitchmpas saka Shareit!, sanajan ora katon kanggo download nyoba; Aku kudu mbuktekaken yen tuku bisa rampung.

21 Balesan menyang "Jahit Peta, kanggo ngundhuh mozaik Google Earth gambar"

  1. Coba area sing luwih cilik supaya deleng yen file digawe. Sampeyan bisa uga ing wilayah sing dipilih dadi gedhe, tinimbang memori komputer ora bisa nggawe.

  2. hi ihave masalah kanggo nggunakake peta jahitan. mburi nyimpen gambar kasebut bisa Diagnosis ing Mosok. monggo nulungi aku

  3. Negatif Lisensi Stitchmaps ora teka maneh.
    Rahayu wong sing tuku lan nandur modal dhuwit 49 sing trep.

    Babagan sing padha bisa dilakoni karo PlexEarth, sanajan ora kanthi kesederhanaan sing padha

  4. Aku uga kudu tuku lisensi, nanging aku ora bisa nemu ing ngendi wae, wong sing ngerti ngendi arep tuku.

    Gracias

  5. Ericson: Stitchmaps ora kasedhiya maneh.

    Agustin: Enteni lungguh, amarga tutup sing padha karo nunggu aku 😀

  6. Ngendi aku bisa tuku lisensi piranti lunak, aku wis nggoleki lan ora ketemu, sapa sing bisa nyedhiyani?

  7. Ngenteni Google kanggo nggawe sapuan nganyari peta ing area Ojos de Agua, Comayagua ... peta saiki ora ono ...

  8. Hello Aku looking for soft nanging link rusak wong sing bisa pass kanggo kula ... Aku bakal ngucapke matur nuwun banget ...

  9. Wong lanang aku nggarap Stitch Maps, nanging aku ngidini entuk gambar sing durung ono, lan aku weruh nang endi masalah aku ningali liyane uga duwe nanging aku ora weruh solusi, aku wis modifikasi kabeh, kalebu ngundhuh versi Google lan Jahit Google ... wong ngerti apa ombak

  10. Sambungan sampeyan alon banget. Elinga yen Stitchmaps nuduh layar sampeyan, mula bakal dijupuk apa sing ditemokake, yen ana jendhela, yen sampeyan duwe program liyane sing mbukak ing tengah layar, bakal dijupuk.

    Pindhahake jendhela apa wae saka stitchmaps metu saka panangkepan.

  11. Aku wis nggunakake stichmap sapisanan lan ngetutake langkah-langkah sing wis dituduhake loro ing kaca iki lan ing liyane ing ngendi komentar.
    Nanging ing pungkasan nalika aku nyimpen gambar aku njaluk jendhela GREEN.
    Aku nyoba kanggo ngundhuh gambar 6 × 6, wis ngetung nganti 50 Mb.
    Ngatur stich minangka disaranake, Aku nyimpen kalibrasi lan nalika kabeh katon kaya aku njaluk sing gambar ijo kaya aku wis ora kejiret apa-apa.
    Gambar ijo ngemot kabeh kontur saka wilayah sing dakdelengake ing 36 medhot iamgenes sing wis digawe. Ing saben pesagi segi pesen «Loading Googloe Earth» katon (pesen iki diulang ing saben nembak, kaping 36 balung).
    Mangga, aku butuh pitulung kanggo ngatasi masalah iki

  12. Hi, Aku ora bisa download stitchmap ... Can someone help me?

  13. Ya, saka sing dakdeleng, kaca kasebut ana ing mode pribadi. Nanging piranti lunak isih bisa dituku karo Shareit.

  14. Matur suwun Efektif aku entuk kanggo Share it. Nanging aku kudu njaluk supaya dheweke bisa ngidini pranala sing dikirimake marang aku.

  15. Situs web ora ana maneh. Cara liya kanggo entuk program lan lisensi?
    Gracias

  16. Halo Henri Kaya sing wis dakcritakake sadurunge, StitchMaps regane $ 48, pilihan gambar sing disimpen mung bisa ditindakake nalika tuku lisensi kasebut.

  17. Aku kabeh langkah sing dituduhake ing bantuan, nanging ing pungkasan, sawise nindakake SCAN, ora ngaktifake pilihan SAVE.

    Sembarang saran?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.