Gambar online ing Google Maps

Mbayangno yen kita kudu ngirim sketane peta menyang klien kanggo ndeleng ing Internet utawa ing navigator GPS. Contone, plot sing kita jual, kanthi rute kanggo mlebu lan pituduh dalan. Conto liyane bisa dadi area tampilan satelit MODIS ing dina iku, sing kita ngarep-arep bisa dimuat ing program pemetaan panjenengan.

Bab paling gampang bakal digambarake ing Google Earth lan ngirim kml sing disimpen, nanging yen kita pengin nggunakake data latar mburi kaya gambar MODIS, OSM utawa tampilan Google Maps terrain, mesthi ora gampang.

Kanggo iki, GPS Visualizer Nduwe layanan gratis banget praktis, sing ngijini sampeyan bisa nggawe sketsa online bidang, rute, lan titik. Banjur file bisa disimpen minangka kml utawa gpx.

gps visualizer

Kanggo nggambar area sampeyan mung kudu menehi tandha poin, sampeyan bisa ngowahi kanthi seret lan nutup sampeyan sampeyan klik ing titik pisanan. Ing kasus rute, klik ing titik pungkasan, ing pungkasan opsi kanggo ngetik jeneng katon.

Ing latar mburi, bisa milih Google Maps, ing versi hibrida, gambar satelit utawa terrain. gps visualizer Sampeyan uga bisa diselehake:

  • Bukak Street Map
  • MODIS saben dina
  • Marmer Biru
  • Landsat 30m

Kanggo negara kanthi katrangan liyane sampeyan uga bisa ndeleng:

  • Top USGS, aerial + G
  • Ndhuwur OpenCycleMap.
  • NRCan saka layanan Kanada.

Uga jejere pilihan saka gambar latar mburi sampeyan bisa milih persentase transparansi yen ing kasus 100% mung bakal nuduhake peta digambar. Paling apik GPS Visualizer, sing ing pungkasan lapisan, bisa disimpen minangka file kml sing bakal ditampilake ing Google Earth utawa GPX kanggo mbukak ing piranti navigasi GPS.

gps visualizer

Ing sawetara kasus, pop-up sing diblokir bisa ngganggu nalika nyimpen file. Gumantung ing browser, sampeyan kudu ngidini jendhela sembul kasebut supaya ditampilake, contone, aku nggunakake Google Chrome. Sampeyan uga trep kanggo ndeleng alat sing ora luwih penting nanging ing topik sing padha ing Zonum.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.