Filosofi babagan AdSense

Ana post lengkap ing The Blogos, posisi babagan kamungkinan nggawe rencana kanggo ngawasi income AdSense liwat aplikasi bagan linier tipe mx + b. Aku ngaku yen aku wis ngangkat irunge ing bagean isi.

Kene aku ninggalake review ...

1. Data basa

blah, blah, blah adhedhasar rong taun data ...

2. Proyeksi kasebut

Sawise ngetik data, sampeyan bisa ngetung angka samesthine ing grafik garis ing saindhenging taun, kang bakal nindakake kanthi cara sing padha y = mx + b

m punika slope (derivatif), ing kasus iki kita nemokake 4.63, x setara karo nomer sasi wiwit saben taun saka 1 dadi 12. M uga luwih apik yen diukurake SEO, nanging 4.63 minangka referensi kanggo kasus kita.

b punika persimpangan saka abscissa, bakal dadi witjaksono karo nilai mburine akumulasi, sing kaya aku ngomong sadurunge ing% 33 ing nambah taun ditambah tambah 10% sing Google menehi kita kesetiaan (utawa panglipur). Sampeyan uga kepéngin manawa iki minangka asil paningkatan transportasi sajrone tetep publikasi, segmen sing ditetepake kanthi apik lan ora ana praktik iklan penalizable.

Dadi grafik kanggo taun pisanan sing wiwit saka nol bakal

y = 4.52 X + 18.81 (kanthi rata-rata tahunan $ 48)

y = 4.73 X + 133.91 (kanthi rata-rata tahunan $ 165)

y = 4.63 X + 177.98 (kanthi rata-rata tahunan $ 208)

y = 4.63 X + 240.27

image_thumb [20]

Graph sing nuduhake tahap sing beda minangka rencana pasar bakal:

gambar [43] Zona abang: ... Iku adaptasi uga kanggo tahapan introduksi ing siklus urip produk.

gambar [44] Zona kuning: ... Iku adaptasi kanggo tataran pertumbuhan.

gambar [45] Zona oranye: ... Iku adaptasi kanggo tataran kadewasan.

gambar [46] Zona warung: ... Iki adaptasi siklus jenuh.

gambar [47] Zona ijo: ... wektu sing apik kanggo nganggep kurva produk anyar ... amarga tahap ngurangi bisa teka yen sampeyan ora duwe apa-apa ngrancang kanggo mengko.

Pemantauan

Yen ana kerangka kanggo comparison, banjur siji bisa duwe cara nglamar owah-owahan, efforts lan preventions kanggo ndeleng yen padha ngasilake asil sing luwih apik. Minangka Aku pitutur, Aku ing taun 4, apa rata-rata minimal bisa aku nyana, apa sing bakal dadi income saya kemungkinan ing Mei lan apa tiba paling awon aku bisa nampa.

gambar

Graph nuduhake sawetara kothak sing bisa digunakake kanggo mriksa yen prilaku kanthi minimal samesthine. Spasi kuning bisa digunakake adhedhasar data nyata, sethithik rong taun, banjur kolom saka taun 3 kalebu nilai minimum sing diprediksi lan tetes minimal lan kena kemungkinan.

3. Sing ora bisa ditemokake

Ana sawetara aspek sing ora bisa ditemtokake, antarane kita bisa nyebutake:

  • A goyang
  • Ing postmeneum
  • Siklus lalu lintas sing kurang
  • Kegagalan keamanan
  • Liyane ora bisa ditemokake

blah, blah, blah ... sawetara acara sing ora bisa ditindakake iki bisa dicegah, liyane ... ora.

4. Kesimpulan

- Senajan ana sing nganggep yen investasi awal ora perlu utawa sampeyan bisa nindakake dhewe, iki bakal gumantung tekan derivatif ing ndhuwur 4.5%. Antarane investasi kemungkinan sing bisa dianggep ora bisa dihukum dening Google, optimasi mesin telusur, desain kreatif, gambar merek, lan liya-liyane.

- Panliten kasebut nuduhake yen asil rata-rata taun bisa dadi rata-rata saka wulan Mei lan Juni.

- Kanthi gadhah data iki, gadhah rata-rata, bisa dianggep yen total income taun bakal rata-rata dikalikan dening 12

-Saka taun katelu, kacepetan grafis minimal bisa rampung, yen wis ngluwihi derivatif saka 4.5%, siji bisa nyana% 6.5 lan rencana miturut iki.

- Hasil nuduhake yen sasi paling apik yakuwi ing wulan Juli lan Agustus (senadyan ana asil saka rong sasi sadurunge) lan sing tiba paling gedhe ing Januari lan September.

- Iki nyatakake yen telung taun yaiku wektu sing blog kudu mbutuhake merek sing dibedakake lan diakoni.

Inggih, Goleki lan celathu.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.