Arsip kanggo

GIS pipa

GIS Manifold, sing liyane babagan tata letak

Sawetara wektu kepungkur aku ngobrol ing artikel babagan cara nggawe presentasi kanggo nyithak nggunakake Manifold GIS. Nalika semana kita nggawe tata letak sing cukup dhasar, ing kasus iki aku pengin nuduhake sing luwih rumit. Iki minangka conto peta produktivitas agrologis; minangka peta utama yaiku panggunaan saiki saka gambar ...

Carane Mapserver Works

Pungkasan, kita ngobrol babagan sawetara kriteria kenapa MapServer lan dhasar instalasi. Saiki ayo ndeleng sawetara operasine kanthi olahraga karo peta cuates Chiapas. Endi sing dipasang Sawise Apache diinstal, direktori penerbitan standar kanggo MapServer yaiku folder OSGeo4W sing ana ing ndhuwur C: / Ing njero, ana ...

Panentu dening MapServer

Nggunakke obrolan anyar karo institusi Cadastre sing golek cara kanggo nerbitake peta, ing kene aku ngringkes prekara sing paling penting kanggo mulihake subyek kasebut menyang komunitas. Mbok manawa ing wektu kasebut bakal ngladeni wong sing pengin njupuk keputusan utawa njaluk pitulung geofumada. Napa Skenario MapServer yaiku wong, sing ...

Geofumadas, foto mung

Suwene wulan sing rumit, nanging prestasi sing apik lan semangat kulawarga uga anak-anakku lan bocah wadon sing padhang mripate. Aku meh ora bisa ngirim kaping pindho, iki ringkesan foto ringkes. Proses sertifikasi miturut kompetensi. Pengalaman sing menarik banget, elaborasi standar sertifikasi, bank item, ...

Hasil saka kursus ArcGISku

Sadurunge dakcritakake, aku bakal nglatih panggunaan ArcGIS 9.3, kanthi modality medium sing gedhe banget amarga jarak, wektu sithik, lan pendhudhukan para siswa. Saiki aku menehi sawetara kesimpulan: Ing metodologi: Muga-muga kabeh gampang banget. Yen arep menehi pelatihan, mulang nganggo conto ...

Ngendi pangguna GIS Manifold?

Sawetara wektu kepungkur, guru teknologi Walanda biyen ngomong marang aku: "Jujur, aku kaget karo apa sing diandharake ing kaca Manifold. Apa sing kedadeyan yaiku aku durung nate weruh ing operasi ing mesin "Minggu iki, Patrick Webber - Saka Pengetahuan Spasial- wis nggawe pernyataan sing sembrono sing mesthi nggawe kita geter ...

Platform CAD / GIS kudu pindhah menyang GPU

Kita sing pangguna aplikasi grafis mesthi ngarep-arep manawa komputer duwe memori sing cukup. Ing babagan iki, program CAD / GIS mesthi ditakoni utawa diukur adhedhasar wektu sing dibutuhake kanggo nindakake kegiyatan saben dinane kayata: Analisis spasial Rectifikasi lan registrasi gambar Manajemen penyebaran data massal ...

Pamirsa TatukGIS… panampil sing apik

Nganti saiki, iki minangka salah sawijining pamirso data CAD / GIS paling apik (yen ora paling apik) sing dakdeleng, gratis lan praktis. Tatuk minangka produk sing lair ing Polandia, sawetara dina kepungkur versi 2 tatukGIS Viewer diumumake. Pamirso liyane Yen kita ngurmati program gratis merek liyane, ...