Arsip kanggo

GIS pipa

Manifold GIS, liya karo tata letak

Sawetara wektu kepungkur aku ngomong ing artikel carane presentasi kanggo printing digawe nggunakake Manifold GIS. Ing wektu iku kita nindakake tata letak sing cukup dhasar, ing kasus iki aku pengin nuduhake sing luwih kompleks. Iki minangka conto peta produktivitas agrologi; minangka peta utama yaiku nggunakake saiki saka gambar ...

Carane Mapserver Works

Wektu sadurunge kita ngobrol babagan sawetara kriteria kenapa MapServer lan dasar instalasi. Saiki ayo ndeleng sawetara operasi ing latihan karo peta saka Chiapanecans. Endi dipasang Sawise Apache diinstal, direktori default kanggo MapServer yaiku folder OSGeo4W langsung ing C: / Nang, ana ...

Panentu dening MapServer

Njupuk kauntungan saka obrolan anyar karo institusi Cadastral sing looking for apa sing bakal nerbitake peta, kene aku ngringkes paling penting bab bali reseks saka topik menyang masyarakat. Mungkin ing wektu iku bakal mbantu wong sing kepengin nggawe keputusan utawa nyuwun bantuan geofumed. Apa MapServer Skenario ana wong, sing wis ...

Geofumadas, foto mung

Sasi saben dina rumit, nanging nyenengake prestasi lan karep kulawarga karo anak-anakku lan cah wadon sing nutupi mata. Sanalika aku wis bisa ngirim pirang-pirang kali, iki ringkesan fotografi sing ringkih. Proses sertifikasi kanthi kompetensi. Pengalaman sing menarik banget, elaborasi norma sertifikasi, bank barang, ...

G! alat, nyediakake panggunaan Bentley Map

Sawetara dina kepungkur aku miwiti pembangunan ing .NET Visual Basic of Microstation, sing aku ngarepake kanggo ngatasi watesan sing diduweni Bentley Map, karo Administrator Geospasial. Kanggo iki, aku wis nangkep murid lawas sing karo dheweke wiwit geofumar xfm ana nalika dheweke metu saka pesta, karo cappuccino apik lan amareto kita duwe ...

Hasil saka kursus ArcGISku

Aku pitutur marang kowe yen aku bakal ngembangake latihan ing panggunaan ArcGIS 9.3, kanthi modhal rata-rata amba amarga jarak, wektu cilik lan pendhudhukan siswa. Saiki aku ninggalake sawetara kesimpulan: Ing metodologi: Aku pengin kabeh padha supaya prasaja. Yen menehi latihan, ngajari nganggo conto sing digawa ...

Perbandingan boot CAD / GIS

Iki minangka latihan ing kahanan sing padha, kanggo ngukur wektu sing diwajibake kanggo miwiti program saka klik ing lambang nganti saiki wis mlaku. Kanggo tujuan comparison, aku nggunakake siji sing diwiwiti ing kurang wektu, lan banjur pratondo (dibunderake) saka wektu ing hubungan kasebut. Aku ora ngerti ...

Platform CAD / GIS kudu pindhah menyang GPU

Sing kita sing pangguna aplikasi grafis, kita tansah ngenteni yen komputer duwe memori kerja sing cukup. Ing, program CAD / GIS wis mesthi wis ditakokake utawa diukur ing syarat-syarat ing wektu iku njupuk kanggo nindakake aktivitas dina kayata rectification analisis spasial lan gambar ngrekam data massive Panggelaran Management ...

TatukGIS Viewer ... penampil sing gedhe

Dadi adoh iku salah siji sing paling apik (yen ora sing paling apik) pemikir data CAD / GIS aku wis ndeleng, gratis lan praktis. Tatuk minangka produk sing dilahirake ing Polandia, sawetara dina kepungkur versi TatukGIS Viewer 2 diumumake. Pamirsa liyane Yen kita nggedhekake program gratis merek liyane, ...