Arsip kanggo

GIS pipa

CAD, GIS, utawa loro-lorone?

... sade kemampuan apa piranti lunak gratis ora luwih angel tinimbang ngakoni pejabat supaya nglakoni kesalahan (upeti) supaya bisa dileksanakake supaya ora nggawe piranti lunak larang. Bubar Bentley wis ngluncurake kampanye kanggo ngembangake Bentley Map, nggunakake minangka argumen, yen ora perlu mikir dhewe yen loro ...

Geofisika: Prediksi 2010: Software GIS

Saperangan dina kepungkur, ing sajrone panas warung digawe dening ibu mertua, kita nggawe sawetara halusinasi babagan tren sing diatur kanggo 2010 ing wilayah Internet. Ing kasus geospatial medium, kahanan iku luwih statis (ora kasebut uga mboseni), akeh sing wis kasebut ing istilah medium ...

Iki kirim pungkasan

Sawise meh telung taun ana ing Blog Geofumadas, entri 813 lan komentar 2,504, sasampunipun kahanan stres kahanan sing rumit, kabeh kedadeyan iku bisa ditemtokake. Urip iki kaya mangkono, kabeh karepé biasane sementara, lan iki kedadeyan. Antarane topik sing wis nyimpen kula sibuk sawise ...

Nggabungake peta kanthi tabel Excel

Aku pengin nggandhengake tabel Excel, menyang peta ing format shp. Tabel bakal dimodifikasi, mula aku ora pengin ngowahi format kasebut menyang dbf, utawa nglebokake geodatabase kasebut. Latihan sing apik kanggo mateni luang saka liburan iki lan nyebabake ArcGIS 9.3 saka Acer Aspire ...

Tingkat kontur karo Gif Manifold

Nemtokake apa Gif Manifolds karo model digital, Aku nemokake yen dolanan luwih saka apa sing wis kita tingali nganti saiki kanggo manajemen spasial sing prasaja. Aku bakal nggunakake model sing kita digawe ing latihan werna nganggo Civil 3D minangka conto. Ngimpor model digital Ing Manifold iku kuldi kuat, ...

Ngonversi gambar menyang vektor

Sawetara wektu kepungkur, tabel-tabel digitisasi minangka output kanggo vectorize peta dicithak, banjur scanner teka, sanajan tugas ora mung ditrapake kanggo pindai peta nanging liyane sing diowahi kanggo gambar utawa pdf lan kita ora duwe format vektor. Prosedur sing arep dituduhake nggunakake Microstation Descartes, nanging ...

Dhaftar Software Aku wis dideleng

Aku ngomong bubar apa statistik tegese kanggo ngobrol babagan piranti lunak, khusus program 11 sing makili 50% saka kunjungan sing teka kanthi tembung kunci. Iku angel menehi rekomendasi sing piranti lunak luwih apik, amarga gumantung saka kahanan konteks sing beda (lan salaka), sing paling aku bisa kepengin nulis lan menehi kesan ...;

Pinten piranti lunak babagan blog iki?

Kanggo luwih saka rong taun aku wis nulis babagan topik gila babagan teknologi, umume babagan perangkat lunak lan aplikasi. Dina iki aku njupuk kanggo nggawe analisis apa tegese nganggo software, wus kanggo mbentuk pendapat, kanggo nyorot kekiyatan lan carane wong nanggepi income tembung lan generasi lalu lintas ...

Topologi pembersihan

Tindakan saka piranti GIS disebut kanthi cara iki kanggo ngilangi inconsistensi vektor menyang norma umum sing ditampa ing topologi spasial. Saben alat wis diterapake kanthi cara dhewe, supaya bisa ndeleng kasus Bentley Map and Manifold GIS. Microstation Geographics Microstation kalebu rong alat sing padha, sing diaktifake ...