Arsip kanggo

GIS pipa

Infrastruktur Data Spasial kanggo Guatemala

Prototipe Infrastruktur Data Spasial kanggo Guatemala, sing disusun dening Sekretaris Jendral Perencanaan lan Pemrograman Presidhèn SEGEPLAN, menarik. Kita wis weruh ing video presentasi Moisés Poyatos lan Walter Girón saka SITIMI ing 4tas. gvSIG days; ing mburi presentation padha disebutake yen IDEs ana ...

Sapa sing pindah keju?

Aku seneng karo Geoinformatics, kejaba dadi majalah kanthi rasa sing apik, isi kasebut apik banget ing bab geospasial. Dina iki versi April wis diumumake, saka ngendi aku njupuk pirang-pirang teks sing disorot kanthi werna abang kanggo menehi motivasi menyang maca sing succulent. Ing versi sadurungé aku nggawe review, dina iki aku ...

Manifold GIS 9 ... luwih cepet

Saiki, 16 of March Manifold wis nggawe release pers, ing ngendi dheweke ngandhakake babagan prioritas kasebut yen produk 9 wis dienggo. Miturut apa sing wis dikandhakake, Manifold GIS 9 bakal teka ing pasar ing semester pertama 2009, lan Chris wis ngomongake babagan ...

Perbandingan ArcGIS and Manifold GIS

Iku mung tugas titanic sing pangguna Manifold jenenge tomasfa wis rampung lan sing wis upload forum kanggo alat sing. Iku ngelingake aku karya Arthur J. Lembo nalika nindakake tugas banget sistematis babagan carane nindakake karo ArcGIS lan Manifold rutinitas sing padha. Luwih saka raos komparatif sing nimbali aku ...

Proyek liyane yaiku gvSIG

Dina iki aku rapat karo madegé wigati ing Amérika Tengah, lan wus kula karo kepuasan gedhe ngerti sing padha bid kanggo ngedongkrak gvSIG dienggo kotamadya diangkah. Aku ngrujuk menyang Development Municipal oriented Foundation, lembaga sing ana ing 1993 lan wis ngembangake ...