Arsip kanggo

GIS pipa

Manifold minangka alternatif ekonomi kanggo GIS

2014 - Prediksi ringkes babagan konteks Geo

Wayahe wis cedhak karo kaca iki, lan kaya adat kebiasaan kita sing nutup siklus taunan, aku bakal nerangake sawetara perkara sing bisa diarepake ing taun 2014. Kita bakal luwih akeh ngobrol mengko, nanging saiki, yaiku taun kepungkur: Beda karo ilmu liyane , ing kita, tren ditemtokake dening bunder ...

GIS Manifold, sing liyane babagan tata letak

Sawetara wektu kepungkur aku ngobrol ing artikel babagan cara nggawe presentasi kanggo nyithak nggunakake Manifold GIS. Nalika semana kita nggawe tata letak sing cukup dhasar, ing kasus iki aku pengin nuduhake sing luwih rumit. Iki minangka conto peta produktivitas agrologis; minangka peta utama yaiku panggunaan saiki saka gambar ...

Panentu dening MapServer

Nggunakke obrolan anyar karo institusi Cadastre sing golek cara kanggo nerbitake peta, ing kene aku ngringkes prekara sing paling penting kanggo mulihake subyek kasebut menyang komunitas. Mbok manawa ing wektu kasebut bakal ngladeni wong sing pengin njupuk keputusan utawa njaluk pitulung geofumada. Napa Skenario MapServer yaiku wong, sing ...

Hasil saka kursus ArcGISku

Sadurunge dakcritakake, aku bakal nglatih panggunaan ArcGIS 9.3, kanthi modality medium sing gedhe banget amarga jarak, wektu sithik, lan pendhudhukan para siswa. Saiki aku menehi sawetara kesimpulan: Ing metodologi: Muga-muga kabeh gampang banget. Yen arep menehi pelatihan, mulang nganggo conto ...

Ngendi pangguna GIS Manifold?

Sawetara wektu kepungkur, guru teknologi Walanda biyen ngomong marang aku: "Jujur, aku kaget karo apa sing diandharake ing kaca Manifold. Apa sing kedadeyan yaiku aku durung nate weruh ing operasi ing mesin "Minggu iki, Patrick Webber - Saka Pengetahuan Spasial- wis nggawe pernyataan sing sembrono sing mesthi nggawe kita geter ...

CAD, GIS, utawa loro-lorone?

… Adol kapabilitas apa sing ditindakake piranti lunak gratis luwih angel tinimbang ngyakinake pejabat kanggo nindakake tindak pidana (pembajakan), dadi ora nggawe piranti lunak sing larang. Bubar Bentley ngluncurake kampanye kanggo promosi Peta Bentley, nggunakake argumen yen ora perlu mikir kanthi kapisah yen kalorone ...

Geofisika: Prediksi 2010: Software GIS

Sawetara dina kepungkur, ing panase kafe de palo sing digawe ibu mertua, aku nggawe halusinasi babagan tren sing ditemtokake kanggo taun 2010 ing wilayah Internet. Ing kahanan lingkungan geospasial, kahanane luwih statis (ora bakal bosen), akeh sing wis kasebut ing jangka menengah ...

Tingkat kontur karo Gif Manifold

Nguji apa sing ditindakake Manifold GIS karo model digital, aku ngerti manawa dolanan kasebut luwih saka apa sing wis kita tingali sajrone manajemen tata ruang sing gampang. Aku bakal nggunakake conto model sing digawe ing olahraga ing lurung-lurung karo 3D XNUMXD. Ngimpor model digital Ing Manifold iki minangka kuldi sing kuat,…

Perbandingan piranti lunak GIS kanggo surveying

Sapa sing ora pengin duwe tabel sing mbandhingake macem-macem jinis piranti lunak GIS karo fungsi kanggo survey kanggo njupuk keputusan babagan tuku. Dadi, prekara kasebut ana ing Point of Beginning, kalebu pabrikan panggunaan populer kayata AutoDesk, ESRI, Mapinfo, Intergraph, uga pabrikan peralatan kayata Topcom, Leica lan ...

Pinten piranti lunak babagan blog iki?

Wis luwih saka rong taun nulis babagan topik teknologi edan, biasane piranti lunak lan aplikasi. Dina iki aku pengin njupuk kesempatan kanggo nganalisis apa tegese ngomong babagan piranti lunak, kanthi pangarep-arep nggawe pendapat, nyoroti kautaman lan cara nanggepi penghasilan ekonomi lan tembung-tembung generasi lalu lintas ing ...

Topologi pembersihan

Mangkene tumindak alat GIS diarani ngilangi inkonsistensi vektor menyang norma sing umum ditampa ing topologi spasial. Saben alat wis ngetrapake kanthi cara dhewe, ayo goleki kasus Peta Bentley lan Manifold GIS. Geografi Microstation Microstation kalebu rong alat sing padha, sing siji diaktifake dening ...

Sapa sing pindah keju?

  Aku seneng banget karo Geoinformatika, kajaba dadi majalah kanthi tata letak sing apik, isine apik banget kanggo prekara geospasial. Dina iki versi April wis diumumake, mula aku njupuk sawetara teks sing disorot warna abang kanggo motivasi sampeyan maca sing apik. Ing versi sadurunge, aku nggawe review, dina iki aku…