Arsip kanggo

dhisik kesengsem

Pangaruh saka ArcMap menyang ArcGIS Pro

Yen dibandhingake karo versi Warisan ArcMap, ArcGIS Pro minangka aplikasi sing luwih intuisi lan interaktif, nyederhanakake proses, visualisasi, lan adaptasi karo pangguna liwat antarmuka sing bisa disesuaikan; sampeyan bisa milih tema, tata letak modul, ekstensi, lan sampeyan ora prelu repot instal sadurunge ana update anyar. Apa maneh sing bisa kita ngarepake ...

Transform data spatial Online!

MyGeodata minangka layanan online sing luar biasa, saengga bisa ngowahi data geospasial, kanthi format CAD, GIS lan Raster sing beda-beda, dadi sistem proyeksi lan referensi sing beda. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu ngunggah file, utawa nunjukake url sing disimpen. File kasebut bisa diunggah siji-siji, utawa ...

JOSM - CAD kanggo nyunting data ing OpenStreetMap

OpenStreetMap (OSM) bisa uga minangka salah sawijining conto gedhe babagan informasi sing diwenehake kanthi cara kolaboratif bisa nggawe model informasi kartografi anyar. Mirip karo Wikipedia, inisiatif kasebut dadi penting banget, saiki dadi geoportal luwih becik nyelehake lapisan iki ing mburi tinimbang kuwatir nganyari informasi sampeyan dhewe ing aspek ...

MDT, Solusi lengkap kanggo proyek Surveying and Engineering

Kanthi luwih saka 15,000 pangguna ing 50 negara lan kasedhiya ing basa Spanyol, Inggris, Prancis lan Portugis ing antarane basa-basa liyane, MDT minangka salah sawijining aplikasi nganggo basa Spanyol sing paling dihargai dening perusahaan-perusahaan sing dikhususake kanggo geoengineering. APLITOP duwe portofolio patang kulawarga aplikasi: proyek topografi, aplikasi lapangan kanthi total stasiun ...