Arsip kanggo

dhisik kesengsem

Pangaruh saka ArcMap menyang ArcGIS Pro

Dibandhingake karo versi ArcMap Warisan, ArcGIS Pro minangka aplikasi sing luwih intuitif lan interaktif, nyederhanakake proses, visualisasi, lan adaptasi menyang pangguna liwat antarmuka sing bisa dikustomisasi; sampeyan bisa milih tema, tata letak modul, ekstensi, lan sampeyan ora kudu kuatir bab uninstalling sadurunge nalika ana update anyar. Apa liyane bisa kita nyana ...

Ndandani data spasial Ana online!

MyGeodata minangka layanan online sing apik banget lan bisa ndandani data geospasial, kanthi format CAD, GIS lan Raster sing beda, karo sistem proyeksi lan referensi sing beda. Kanggo nindakake iki, mung upload file, utawa nunjukake URL sing disimpen. File bisa diunggah siji utawa siji, ...

JOSM - A CAD kanggo data editing ing OpenStreetMap

OpenStreetMap (OSM) mbok menawa salah siji conto gedhe babagan informasi sing diwenehake kanthi cara kolaboratif bisa mbangun model kartografi anyar. Kaya Wikipedia, inisiatif dadi penting banget kanggo dina iki kanggo geoportal luwih disengaja kanggo nyelehake lapisan iki ing latar mburi kanggo sumelang babagan nganyari informasi sampeyan ing aspek ...

Njaluk akurasi submeter saka iPad / iPhone

Penerima GPS saka piranti iOS, kayata iPad utawa iPhone, bakal nindakaké katemtuan kaya sembarang browser liyane: antara 2 lan 3 meter. Loro-lorone saka GIS Kit, sawetara kamungkinan liyane sing kita katon kanggo nambah akurasi, Nanging thanks kanggo rembugan saka kanca, kita temokake apik kanggo njupuk dipikir iki ...

MDT, Solusi lengkap kanggo proyek Surveying and Engineering

Kanthi luwih saka panemune 15,000 ing negara-negara 50 lan kasedhiya ing basa Spanyol, Inggris, Perancis, lan Portugis antarane basa liyane, MDT iku salah sawijining aplikasi asli basa Spanyol sing paling dihargai dening perusahaan-perusahaan sing melu geoengineering. APLITOP duwé papat aplikasi kulawarga ing portofolio: proyèk topografi, aplikasi lapangan kanthi total stasiun ...