Pitakonan aneh babagan teknologi CAD

Apa kita wis lunga; Kita ngguyu sethithik babagan statistik Google Analytics, amarga ing urip ana luwih saka klik. Punika koleksi pitakonan menarik 🙂 kanggo dikirim menyang Hoygan.

gambar 1 Endi kanggo manual ArcView

... mmm, ana sawetara panggonan nanging bisa uga migunani kanggo ngerti cara gawé spell check.

gambar 2 Apa sing dianjurake AutoCAD

Kanggo akeh perkara, kurang kanggo nambah ejaan

gambar3 Endi kanggo ngundhuh otomatis AutoCAD

... lan menehi !!!

gambar Lan koleksi cara ngomong Google Heart, Gugulert, Googleart, Google Hart, Google Google, Google uga ... nyengsemaken minangka donya kreatif ...

Ora, ayo ngomong akeh, ana sawetara pitakonan cepet:

gambar 1 Bisa Microstation V8 diinstal ing Windows Vista?

Ya, nanging Geographics ora bisa (sambungan menyang proyek ODBC), lan aku ora mikir Bentley njupuk tembelan cepet amarga dheweke pengin ngedol XM

gambar2 Bisa ArcView lan ArcGIS dipasang ing mesin sing padha?

si

gambar3 Carane sinau AutoCAD?

Mangkono, lali kasebut ora kaya Excel

gambar4 Pinten kathah nilai ArcView 3.3?

Luar biasa ESRI isih ngedol, iku worth $ 750

gambar5 ArcIMS karo ArcGIS?

Ora, kabeh iki dituku kanthi kapisah (utawa distributor lokal dijaluk ... sing duwe manuk loro ing punggung)

2 Balesan kanggo "Pitakonan aneh babagan teknologi CAD"

  1. Aku duwe lapisan poligon cilik lan siji poligon gedhe; kepiye carane aku sijine lapisan wong lanang poligon ing lapangan envelope sing akeh poligon sing ana ????????

  2. Sampeyan administrator gedhe, ing kaca ora mung aku ngerteni babagan kabar GIS paling anyar nanging uga aku seneng banget karo humor panjenengan, matur nuwun banget kanggo sampeyan

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.