Planning ing Google Maps lan MapQuest

Iku bakal dadi pakulinan manungsa kanggo ngritik wong liya, kedadeyan sing saya terus-terusan Aku kritik Google Earth kanggo menehi akurat kanggo tujuan cadastral. Nanging ing prakteke, kita kudu ngelingi sing sadurunge ana GoogleMaps, urip beda banget, aku elinga yen nalika aku menyang konvensi ESRI taunan ing San Diego, ana apa MapQuest, utawa paling populer iku ... lan ora kaya gampang kaya saiki.

Kita bakal ngrancang rute ing Google Maps.

Aku lunga kanggo Baltimore, ing Konferènsi 2008 (Hooray), supaya nggunakake Google Maps kita wrote Baltimore Convention Center, banjur kita milih lan karo pilihan "lunga saka kene".

Saiki hotel ngendi aku bakal tetep, Marriott Inner Harbour, lan aku sijine pilihan "munggah kene"Lan kuwi, aku kudu mlaku siji blok lan setengah

googlemaps

Hehe, saiki ayo ndeleng ngendi Circuit City paling cedhak. Aku milih Pusat Konvènsi, lan pilih "saka kene", banjur ing tab "panelusuran kanggo bisnis", aku nulis Circuit City banjur pencet tombol "search".

Akeh katon kanggo kula, Aku pendekatan nganti aku weruh sing paling cedhak kanggo Convention Center, aku pencet lan aku milih pilihan "carane njaluk"... go, go, go ...

baltimore city circuit

Ora ana hubungane karo pituduhanku ing kampung halamanku ... "Huy), banjur menyang pojok endi tangki banyu, climb slope ngendi Don Pedro, banjur ing ngarepe tobacconist ... "

Nggolek hotel ing MapQuest

Nanging ora njupuk kredit metu saka MapQuest, sing ora populer kayadene Google Maps ora ateges sampeyan durung nglakoni bab-bab sing anyar. Salah siji saka perkembangan terpadu ing MapQuest / Ribbit lan Kayak API sing wis kaget aku yaiku nggolek hotel karo VOIP terpadu.

Iki ing InfoAcelerator / Panelusuran Hotel, Aku milih tanggal entri menyang hotel lan tanggal departure, banjur kutha. Aku bisa milih yen aku pengin hotel, utawa nggawe tartamtu "mung telung bintang", carane akeh kamar aku pengin lan carane akeh wong lan pungkasanipun aku pencet "wiwitan hotel search" tombol

Peta Langkawi

Sistem iki menehi kula peta karo kabeh hotel sing aku ketemu, aku bisa pindhah menyang area pengaruh Pusat Konvensi.

Nalika milih hotel aku entuk rega rega, telpon lan tombol kanggo ngomong langsung liwat VOIP, sing saka komputer, nggunakake headphone lan webcam.

mapquest

mmm ... menarik. Sanajan ora bakal kalah karo nulis URL menyang situs web.

2 Balesan kanggo "Perencanaan ing Google Maps lan MapQuest"

  1. Matur nuwun kanggo sebutno. Aku bakal bisa nggarap nyaring pencarian hotel, mula asring mriksa maneh!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.