Plex.Earth 3.0 Muat WMS Layanan saka AutoCAD

plex bumi 3 nyambung autocad karo google earthAku wis teka ing Plex.Earth 3.0, sing wis suwe kanggo nyoba nalika nemtokake tanggal kasedhiyan ing versi final. Bisa ing sasi November saka 2012.

Jalanake karo AutoCAD 2013

Mbok menawa paling novel iku versi iki digawe khusus kanggo AutoCAD 2013, utawa versi vertikal sawijining (Civil 3D 2013, 2013 AutoCAD Map, etc.)

Iki penting kanggo sebutno, minangka Autodesk saka versi iki nggawa dipatèni kemampuan kanggo ngimpor gambar Civil 3D Google Earth lan model digital, kemampuan persetujuan ing kang mlaku sing digawe Plex.Earth ing versi sadurungé, kaya aku ngucapake babagan iki dina sing kita kena ing masalah manawa ana ilegal utawa ora.

Ing versi iki, PlexScape duwe persetujuan dhewe karo Google supaya bisa ngimpor gambar, nyinkronake, ngimpor kothak lan garis kontur. Nalika AutoCAD Civil 3D 2013 ora maneh nawakake kamungkinan kasebut, senadyan ana gambar grayscale kanthi resolusi sing rada miskin.

Dhukungan kanggo layanan WMS

Versi iki ndadekke ing tab Plex.Earth - Peta Explorer, pilihan kanggo mbukak layanan peta web, arang banget menarik amarga nganti saiki ora ana pengguna AutoCAD sing bakal kepengin nggawe iki sing mung nggawe 3D Perdata.

Aku éling yèn ing versi sadurungé, apa sing dilakoni aku ngunggahaké WMS ing Google, yen didhukung lan saka kono bakal ngimpor gambar. Saiki layanan bisa digoleki kanthi langsung URL utawa kanthi lokasi. Menarik, amarga sampeyan bisa milih lapisan sing kasedhiya kaya sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki.

plex bumi 3 nyambung autocad karo google earth

Sampeyan uga bisa disimpen minangka xml ing file extension pxmap, lan minangka sampeyan bisa ndeleng ing kasus iki, ing ngendi resolusi maksimum PNOA lan kadastral Cartography lapisan IDE Española ditetepake. Banjur sampeyan bisa nelpon file kasebut lan lapisan kasebut wis dikonfigurasi.

plex bumi 3 nyambung autocad karo google earth

Sawise layanan sing digunakake wis ditetepake, bisa diimpor dadi siji-sijine gambar, mozaik utawa geometri polygon sing ora teratur kaya kita ing Google Earth. Ing ngisor iki ana tool kanggo nggrangkul edges gambar utawa nggabungake sawetara dadi siji.

plex bumi 3 nyambung autocad karo google earth

Saka paling apik, sampeyan bisa nelusuri peta sing ana ing negara. Aku pancene seneng karo gagasan iki, amarga iku nuntun pangguna umum saka AutoCAD, sing ora ahli GIS nanging juru gambar, sing ora ngarep-arep ngerti akeh babagan IDE, nanging sing nduwe gambar latar kanggo gawe sing dikembangake. Supaya genius para perancang Yunani Plex.Earth nyederhanaké solusi kasebut:

Endi sampeyan? Punika peta punika manggoni!

Ribbon Reordering

Fungsional kontekstual saka panel pita lan penyebaran wis nemen apik. Alat sing kita kenal sadurunge wis ditinggal ing tab kapindho: Plex.Earth - Google Earth, ing ngendi opsi publikasi AutoCAD menyang Google Earth, ngimpor gambar ing mosaik, poligon utawa rute lan penciptaan model digital lan kurva tingkat saka Google Earth menyang AutoCAD.

plex bumi 3 nyambung autocad karo google earth

Ekstensi

Tab telu ditinggalake Plex.Earth - Ekstensi, ing ngendi piranti kanggo pangolahan gambar, nggawe permukaan lan konversi koordinat liwat layanan WS karo apa sing bisa dideleng ing koordinat Google Maps nggunakake meh kabeh sistem koordinat donya.

plex bumi 3 nyambung autocad karo google earth

Ing cendhak, dadi misale jek langkah amba ing nggabungaken Plex.Earth Web Map Services kang ditambahake kanggo nyinkronake karo gambar Google Earth makili fitur sing AutoCAD ora duwe, lan mbokmenawa ora bakal ing tembung cekak.

Aku nemtokake apa sing dakucapake nalika aku weruh kanggo pisanan Plex.Earth: Kesederhanaan solusi kanca-kanca iki nggumun:

Apa sampeyan pengin gambar Google Earth ing AutoCAD? Punika

Resolusi dhuwur? Manawa, ngisorake ing mosaik

Aliran dalan? Go ahead, murah dadi buffer ing sumbu

Kurva tingkat? Uga

Saiki layanan peta.

Unduh Plex.Earth

8 Balesan menyang "Plex.Earth 3.0 Muat layanan WMS saka AutoCAD"

  1. Carane sampeyan?
    nginstal plex.earth ing 3d sipil lan instal maneh minangka 3 kaping lan miwiti weruh sipil sing kathah modul saka plexearth nanging aku ora tab, ora menu kontekstual lan ora tape utawa bab Plex ing.
    Aku katon ing kabeh ruang kerja sipil.
    apa sing bisa kedadeyan?
    thanks x answer
    top.ejroca@gmail.com

  2. Carane sampeyan?
    nginstal plex.earth ing 3d sipil lan instal maneh minangka 3 kaping lan miwiti weruh sipil sing kathah modul saka plexearth nanging aku ora tab, ora menu kontekstual lan ora tape utawa bab Plex ing.
    Aku katon ing kabeh ruang kerja sipil.
    apa sing bisa kedadeyan?
    thanks x answer

  3. Negatif, ora ana manual ing Spanyol. Nanging ana video ing YouTube saka sawetara perkara sing Plex.Earth ora

  4. Alat iki menarik lan cukup migunani, Aku wis nguji, nanging aku pengin ngerti yen
    ana manual ing Spanyol kanggo panggunaan lan aplikasi

  5. Yen sampeyan tegese model terrain digital lan kurva nivesl, ya. Plex.Earth nganggo versi umum AutoCAD lan menehi kemampuan kanggo nggarap perkara sing bisa ditindakake kanthi cara Civil3D, kayata ngimpor titik derajat, ngasilake kontur, lsp.

  6. matur nuwun Aku duwe pitakonan karo modul plex. bumi bisa ngekspor hec ras tanpa nduweni autocad sipil awit aku duwe autocad sing prasaja

  7. Versi kasebut durung kasedhiya kanggo didownload. Bisa ing pungkasan Nopember wis.
    Ing review sing aku wis babagan release beta sing nyedhiyani kita karo.

  8. Aku duwe sangsi babagan ngendi aku bisa ngundhuh versi 3.0 saka program iki wiwit ing kaca resmi mung ana versi 2.5 lan yen sampeyan duwe sampeyan bisa nggampangake kanthi cepet sadurunge

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.